Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Лайк, при теб как се разви Скулптрата?Какъв ефект имаш?

# 256
Някой правил ли е изобщо морфеус върху филъри защото чета, че може да има доста лош ефект за филърите и да направи неравномерности?

# 257
Лайк, при теб как се разви Скулптрата?Какъв ефект имаш?
Аз слагах в шията, но само веднъж, а ми се искаше още един път, но забременях и нямаше как. Доволна съм иначе. Като цяло харесвам колагеновите стимулатори и смятам и в бъдеще да им давам превес пред филъри каквито не изключвам, но ползвам в много минимални количества. След година и половина почивка, през май сложих в скули по 0.4 филър. Не искам обеми, които съм нямала, просто да се поддържа едно по-младежко излъчване.

Ciara, Морфеус ще ти стопи най-вероятно част от филъра. Но първо сега не му е сезонът, второ може да не е съвсем равномерно - прясно е поставен. Според мен, ако търсиш скоростно решение в момента, шансът да си направиш нещо, което няма да харесаш отново, нараства.

# 258
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. Вчера гледах промоциите в Дермапро и тъй като ще слагам скинбустер за първи път, исках да попитам- виждам, че се купуват предварително, обаче аз реално не знам кой е подходящ за мен. Има ли опция на място да реша? Или преди това да ме консултират?
Накратко- на 41 съм, имам само ботокс, кожата ми е ок, но е много тънка, лицето ми е изпито, но аз си го харесвам, обем със сигурност не искам. Само освежаване, повлияване на тъмни петна...Затова се чудя между philart next I saypha. Бяха ми препоръчали restyline в друга клиника, но не е на промоция тук, а признавам, блазнят ме цените, защото нямам възможност за друго в момента.
Четох темите назад, малко е трудно с търсачката, като че се ориентирам към philart. А,да, и 1 мл.ли ми трябва? Бихте ли споделили опит, моля?

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 10:28 от Kanari

# 259
Aз съм правила saypha -дава си обем при мен и трябват два мл .

# 260
ДХЗ, при Радиес и Скулптра е друго. Като слагах Скулптра масажирах 5 пъти дневно по 5 минути - така било по протокол. Но при филъри знам, че масаж не се прави - на място инжекторът прави каквото е необходимо и толкова, след това не се пипа.

Ciara, за съжаление не мога да те успокоя, че филърът ще се разгради бързо. Аз лично харесвам Волюма, защото е трайна - при мен кара по година. Разбира с, че след определен период организма резорбира част от филъра, но като цяло този тип продукти никога не изчезват от тялото и тъканите, винаги остава някакъв минимален процент дори и обемът да не е толкова видим.

Разбирам те, че искаш да изчезне и че в момента дори не си помисляш да сложиш отново. И аз бях по подобен начин първя път - много ми беше количеството. Като смених лекарката обаче продължих да слагам, но по-малко количество и така всичко е наред.
Хубаво е, че Денкова не ти е предложила фул фейс - нейният холистичен подход, в който набухва по 5-6-7 мл в лицето на хората и ги пуска да си ходят по живо, по здраво.

7мл???Леле,това звучи ужасно!!! Значи да, трябва да се чувствам късметлийка в този случай!

# 261
Лайт, и при хиалуронови филъри правя масаж, изрично го написах.

# 262
Относно бустерите - това е любимият ми продукт. Най-доволна съм от Рестилейн, слагала съм много пъти. На мен и едно поставяне ми се отразява много добре, но аз нямам хлътвания и лицето ми не е слабо, така че го ползвам за освежаване на кожата.
Не съм доволна от Белотеро и Теосиал и тях не бих ги повторила. Сайфа не съм слагала, просто нямам доверие в тази марка, все ми се струва, че е нисък клас.

# 263
Някой правил ли е изобщо морфеус върху филъри защото чета, че може да има доста лош ефект за филърите и да направи неравномерности?
Не се правят никакви апаратни процедури върху филъри, Морфеуса е силен и ще разгради със сигурност, после няма да се харесате.

# 264
[bLike_Smoke[/b], а ти при кой лекар ходиш?

# 265
[bLike_Smoke[/b], а ти при кой лекар ходиш?
Пациент съм на д-р Лекова и за жалост вече няма да мога да се радвам на нейния професионализъм и човечност.
От няколко месеца посещавам Ривърс на д-р Росица Денчева. Там съм при Кирил Стефанов.

# 266
Благодаря,  доволна ли си от др Кирил Стефанов?
Аз имам тромбофилия, разбира се, че трябва да говоря и с хематолога ми, и с дерматолог,  но има ли някоя от вас представа дали мога да мисля изобщо за инжекциозни процедури?

# 267
Aко пиеш кръворазреждащи трябва да си ги спряла поне две седмици преди инжекционни процедури , само за това се сещам , но най-добре да св консултираш

# 268
Candy_girl , нищо ни пия, само като  бременна бях на кръворазреждащи.

# 269
  • София
Относно бустерите - това е любимият ми продукт. Най-доволна съм от Рестилейн, слагала съм много пъти. На мен и едно поставяне ми се отразява много добре, но аз нямам хлътвания и лицето ми не е слабо, така че го ползвам за освежаване на кожата.
Не съм доволна от Белотеро и Теосиал и тях не бих ги повторила. Сайфа не съм слагала, просто нямам доверие в тази марка, все ми се струва, че е нисък клас.

Хващам се за твоя пост, защото и моето лице не е слабо и не искам никакъв обем, но много искам да сложа бустер. Рестилайна дава ли обем? И изобщо всякакви препоръчки приемам за бустери без обемен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт