Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Каква е разликата между бустер и филър?
И какъв ефект се търси при едното и другото?

# 271
Относно бустерите - това е любимият ми продукт. Най-доволна съм от Рестилейн, слагала съм много пъти. На мен и едно поставяне ми се отразява много добре, но аз нямам хлътвания и лицето ми не е слабо, така че го ползвам за освежаване на кожата.
Не съм доволна от Белотеро и Теосиал и тях не бих ги повторила. Сайфа не съм слагала, просто нямам доверие в тази марка, все ми се струва, че е нисък клас.

Хващам се за твоя пост, защото и моето лице не е слабо и не искам никакъв обем, но много искам да сложа бустер. Рестилайна дава ли обем? И изобщо всякакви препоръчки приемам за бустери без обемен ефект.
Рстилейн при мен прави лицето "сочно", дава един plump ефект. От другите, които съм ползвала, не съм виждала такъв резултат, а на мен точно той ми допада. Но не знам дали при всеки действа така.

От Кирил Стефанов засега съм доволна, но ще видим. Реално имам три посещения само - едно за ботокс, второ за скинчек и филър, трето за фотона на очи.

# 272
И аз доволна от рестилайн скинбусер. Знаете ли някой да го слагала добре в Пловдив, много ми тежи това пътуване за София за нещо което не изисква кой знае какъв майсторлък.

# 273
ДХЗ, при Радиес и Скулптра е друго. Като слагах Скулптра масажирах 5 пъти дневно по 5 минути - така било по протокол. Но при филъри знам, че масаж не се прави - на място инжекторът прави каквото е необходимо и толкова, след това не се пипа.

Ciara, за съжаление не мога да те успокоя, че филърът ще се разгради бързо. Аз лично харесвам Волюма, защото е трайна - при мен кара по година. Разбира с, че след определен период организма резорбира част от филъра, но като цяло този тип продукти никога не изчезват от тялото и тъканите, винаги остава някакъв минимален процент дори и обемът да не е толкова видим.

Разбирам те, че искаш да изчезне и че в момента дори не си помисляш да сложиш отново. И аз бях по подобен начин първя път - много ми беше количеството. Като смених лекарката обаче продължих да слагам, но по-малко количество и така всичко е наред.
Хубаво е, че Денкова не ти е предложила фул фейс - нейният холистичен подход, в който набухва по 5-6-7 мл в лицето на хората и ги пуска да си ходят по живо, по здраво.

Само че са 10-12 мл хаха
Денкова е ходеща реклама и изсмуквач на пари. При нея не се ходи Simple Smile

# 274
JACKLIN*,  препоръчвам Сирма Коцева. Много мила и умерена.

# 275
ДХЗ, при Радиес и Скулптра е друго. Като слагах Скулптра масажирах 5 пъти дневно по 5 минути - така било по протокол. Но при филъри знам, че масаж не се прави - на място инжекторът прави каквото е необходимо и толкова, след това не се пипа.

Ciara, за съжаление не мога да те успокоя, че филърът ще се разгради бързо. Аз лично харесвам Волюма, защото е трайна - при мен кара по година. Разбира с, че след определен период организма резорбира част от филъра, но като цяло този тип продукти никога не изчезват от тялото и тъканите, винаги остава някакъв минимален процент дори и обемът да не е толкова видим.

Разбирам те, че искаш да изчезне и че в момента дори не си помисляш да сложиш отново. И аз бях по подобен начин първя път - много ми беше количеството. Като смених лекарката обаче продължих да слагам, но по-малко количество и така всичко е наред.
Хубаво е, че Денкова не ти е предложила фул фейс - нейният холистичен подход, в който набухва по 5-6-7 мл в лицето на хората и ги пуска да си ходят по живо, по здраво.

Само че са 10-12 мл хаха
Денкова е ходеща реклама и изсмуквач на пари. При нея не се ходи Simple Smile
  KPP, дали да не се консултирам с друг дерматолог относно проблемите с филърите, да не ми докара още главоболия тя? Този който ми постави под очите някак ми афектира зрението, въпреки че очния лекар твърди, че всичко е наред...

# 276

Сийка, къде работи тя! Има ли ИС? Дали работи със Рестолайн скинбустер?

# 277

Сийка, къде работи тя! Има ли ИС? Дали работи със Рестолайн скинбустер?
Кабинета и е на ул.Тодор Икономов 8, 0895188135. Работи с Рестилайн.

# 278
Момичета, благодаря много за подкрепата, смятат утре да се консултирам с още един специалист относно разграждане поне под очите, имам проблем със зрението след филъра, който не се оправя, бях на офталмолог и каза, че нямам поражения от филъра, но продължава тази силна фото чувствителност и леко замъгляване, също и някак замаяно ми е. Консултирах се с дерматолог, който каза, че при такива оплаквания не се чака за разграждане. Стискайте ми палци, много ми е притеснено!

# 279
Ciara, отиди при др Каляшева за консултация, ако желаеш.

# 280
Момичета, благодаря много за подкрепата, смятат утре да се консултирам с още един специалист относно разграждане поне под очите, имам проблем със зрението след филъра, който не се оправя, бях на офталмолог и каза, че нямам поражения от филъра, но продължава тази силна фото чувствителност и леко замъгляване, също и някак замаяно ми е. Консултирах се с дерматолог, който каза, че при такива оплаквания не се чака за разграждане. Стискайте ми палци, много ми е притеснено!
Може да е засегнат някой нерв, което при очен по-скоро няма да излезе. Особено с фоточувствителността. Ако трябва, отиди да те види и невролог, за да ти е спокойно. За разграждане, не знам дали за там е ок, аз също имам филър под очите, пак при Денкова слаган,.още стои, мигрирал и ме дразни и малко ме е страх на разградя там.
Аз бих посетила невролог и тогава вече, ако има засегнат нерв, той заедно с друг дерматолог, да работи за разграждането. Честно казано, аз бих отишла при дерматолог, но който си работи в болница, а не само да слага филъри и той.да разгради. Бюти дерматолозите нямат чак толкова добри медицински познания, що се отнася до патологии.

# 281
И аз доволна от рестилайн скинбусер. Знаете ли някой да го слагала добре в Пловдив, много ми тежи това пътуване за София за нещо което не изисква кой знае какъв майсторлък.
Д-р Ива Стоилова в Дермавист.

# 282

ciara2202 този филм съм го гледала .... и то от същия лекар!
8 години нищо не се разгради, постоянна подпухналост под очите и т.н. и т.н.....
В никакъв случай апаратни процедури - ще стопят вашият колаген и съвсем ще стане кошмар!
И аз от тогава имам проблем със зрението, отидете при добър офталмолог,който е наясно със страничните ефекти от филъри....
И съвета ми е - не пипайте нищо и далеч от Денкова!

# 283

ciara2202 този филм съм го гледала .... и то от същия лекар!
8 години нищо не се разгради, постоянна подпухналост под очите и т.н. и т.н.....
В никакъв случай апаратни процедури - ще стопят вашият колаген и съвсем ще стане кошмар!
И аз от тогава имам проблем със зрението, отидете при добър офталмолог,който е наясно със страничните ефекти от филъри....
И съвета ми е - не пипайте нищо и далеч от Денкова!
Това е ужасно!!! В какво се изразяват вашите проблеми със зрението и бихте ли ме насочили към читав офталмолог? Дерматоложка в Токуда ми препоръча разграждане след като й споделих за проблема с очите. Днес ще обикалям още лекари...

# 284
Отидете на невролог. Мисля, че офталмолог няма да помогне в случая, за мен има засегнат нерв.

Общи условия

Активация на акаунт