Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Препоръчайте ми лекар, който поставя добре ботокс. Последния път бях с такава птоза, че едва издържах да ме отпусне.Искам повдигане  на веждите и да не прекалява с единиците. Относно поставяне в масетери, слагала съм и съм доволна, прибраха се ,лицето изглежда по- нежно.

# 361
Георгиевски .

# 362
Някой знае ли къде ходи Ани Салич? Няма остаряване тази жена или е с лифтинг...

# 363
Здравейте! От скоро съм в темата и бих искала да ви помоля за препоръки от къде да си поръчам хубаво устройство (dermapen) за домашен микронидълинг. Благодаря предварително!

# 364
  • София
Това не е ли вид липосукция?Правят и в България,дори в Дерма акт.Защо сте се ориентирали за Турция?
Може да пишете на няколко клиники,пълно е в инстаграм и навсякъде с техни реклами -отгварят доста бързо и да попитате за оферти,условия и повече информация .

Имам пътуване до Истанбул и ми се искаше да проучат какви са условията за тази процедура. Чувам много хубави неща за клиниките в Истанбул и цената най-вероятно ще бъде доста по- ниска от тази в България. Много се надявам някой да ми препоръча дерматологична клиника в Истанбул. Благодаря.

# 365
  • Plovdiv
Това не е ли вид липосукция?Правят и в България,дори в Дерма акт.Защо сте се ориентирали за Турция?
Може да пишете на няколко клиники,пълно е в инстаграм и навсякъде с техни реклами -отгварят доста бързо и да попитате за оферти,условия и повече информация .

Имам пътуване до Истанбул и ми се искаше да проучат какви са условията за тази процедура. Чувам много хубави неща за клиниките в Истанбул и цената най-вероятно ще бъде доста по- ниска от тази в България. Много се надявам някой да ми препоръча дерматологична клиника в Истанбул. Благодаря.

не мога да ви помогна,съжалявам,но дано някой се включи

# 366
Някой знае ли къде ходи Ани Салич? Няма остаряване тази жена или е с лифтинг...
Хм, вчера я гледах и точно обратното си мислех. Видя ми се с отпусната кожа и доста отчетливи бръчки плюс тен, който още повече ми се стори прекален.
Но на живо може да е различно, говоря за впечатленията ми от новините.

# 367
  • Plovdiv
Четох в една книжка ,че когато активно говориш се поддържа много добре лицевата мускулатура .

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:32 от Penelope77

# 368
Здравейте
Бих помолила някоя дама да ми обясни разликата между jalupro,juvelook, rrs ha eyes и полинуклеотиди?
По трайност ли се различават или по състав.
Не мога да реша кое да избера.разбира се че ще се консултирам с лекаря същи.
Имам хлътнало под очите,от рождение.не е от неспане или друго.търся обем.
Слагах Juvelook 2 пъти миналата година и се поосвежи.можеби трябваше още една процедура.
Сега се чудя дали да повторя или да избера друго

# 369
Денкова има поне два лифтинга, не я слушайте какви ги говори Simple Smile

# 370
  • Plovdiv
Денкова има поне два лифтинга, не я слушайте какви ги говори Simple Smile

сигурно,не я познавам,нито съм я виждала на живо
на колко години е всъщност?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:32 от Penelope77

# 371
То личи от километри. Тя е към 65 и нагоре мисля, а е по-опъната от мен

# 372
  • София
На мен ми изглежда и филъри да има. Прекалено много обем има в лицето ѝ за тази възраст и телосложение.

# 373
  • при Arctic Monkeys
Е то Ильо Стоянов да ти е брат и да нямаш лифтинг, едва ли. Много неприятна личност ми е, някаква хиена, готова на всичко за пари. Мерси ти.

# 374
  • Plovdiv
За мен лично е тъпо да поддържаш младежка визия на лицето ако не поддържаш младежко мислене ,тяло и дух.

Според мен всичко трябва да върви в синхрон.

Общи условия

Активация на акаунт