Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 603
  • 753
  •   2
Отговори
# 525
Това вашите устни ли са?!

# 526
Това вашите устни ли са?!
Да, за съжаление дамата,която ми ги слагаше 2г. наред, по никакъв начин не ми намекна, че няма как. Но като се замисля, положението с нейните устни е доста по-фрапантно...

# 527
В тези устни няма къде да набутате повече филър.

# 528

А да го разградя ли или да не правя нищо?

# 529
Ами реално тук не е мигриал, а е натежал, а устните са преразтеглени и се е получил този проблем.Миграцията е над горното ръбче, където е “мустакът”.Защо се е стигнало до това при Вас?Ще поправяте ли щетите?

# 530
Аз бих разградила на момента, но явно се харесвате

# 531
Ами реално тук не е мигриал, а е натежал, а устните са преразтеглени и се е получил този проблем.Миграцията е над горното ръбче, където е “мустакът”.Защо се е стигнало до това при Вас?Ще поправяте ли щетите?

Едното мнение, че поради пушенето на цигари се е получила асиметрия, другото е,че има твърде много филър. Аз си слагах в продължение на 2,5 по 1мл през 6 месеца, досега никой не се е досетил да ми сподели,че нещо не е наред. Запазила съм си час за разграждане,но се колебая дали просто да спра да си слагам,вместо да го разградя и да не се възприема.

# 532

А да го разградя ли или да не правя нищо?
устните ви трябва да се разградят,защото естетически не изглеждат добре. Това е една вече утвърдена тенденция в поколението ви,което се наложи като норма за привлекателност.
Но тъй като вие се харесвате,по-добре не правете нищо по тях.

# 533

Едното мнение, че поради пушенето на цигари се е получила асиметрия, другото е,че има твърде много филър. Аз си слагах в продължение на 2,5 по 1мл през 6 месеца, досега никой не се е досетил да ми сподели,че нещо не е наред. Запазила съм си час за разграждане,но се колебая дали просто да спра да си слагам,вместо да го разградя и да не се възприема.
А Вие не виждахте ли, че устните стават деформирани и ще гръмнат? Аз слагам
по 0.6-0.7 през година и половина.
Няма да се оправят тези устни, ще останат така.Ако можете да устискате да разградите и после известно време да ги оставите да се възстановят, най-добре.В последствие мислете за устни и то нещо естествено, сега са като след побой подути:Не ми се сърдете, но никак не са добре.

# 534

А Вие не виждахте ли, че устните стават деформирани и ще гръмнат? Аз слагам
по 0.6-0.7 през година и половина.
Няма да се оправят тези устни, ще останат така.Ако можете да устискате да разградите и после известно време да ги оставите да де възстановят, най-добре.В последствие мислете за устни и то нещо естествено, сега да като след побой подути:Не ми се сърдете, но никак не са добре.
Благодаря ви за искреното мнение, и на козметоложката вчера благодарих, всеки е свикнал просто да ти вземе парите. Ще го разградя другия месец,пък после ще му мисля.😁

# 535
Няма защо, искрено се надявам всичко да е наред и си върнете красивите устнички.Доверете се на специалист, не разни козметички и съмнителни инжектори.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 22:22 от ДХ3

# 536
  • София
Не съм сигурна че след разграждане кожата няма да провисне. Огромно количество материал е наблъскан и устните са разтеглени.

# 537
Вероятно ще трябва да се сложи филър пак, но подобаващо количесхво.Има вариант и за лека пластика.Но така за мен също не е вариант да се оставят.

# 538
  • София
Не е вариант разбира се, просто съществува риск. Това предполагам не е правено при дерматолог, но разграждането най- добре да е. Както и вбъдеще ако слагате, то вероятно ще се наложи, по- добре при лекар, не при козметички и т.н.

# 539
Не искам да съм груба, но кой да ви каже, че нещо не е наред, то е очевадно. По 1 мл през 6 месеца е безумно количество. Със сигурност разграждане ще трябва, но като сте свикнала да се гледате така не знам как ще се приемете.
А как бяха устните в изходно положение, ако имате снимка и желание бих видяла, какви са били преди филъра.

Общи условия

Активация на акаунт