Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 108
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Др Гигов.

# 601
И аз бих се насочила към Шарков за абдоминопластика. Резултатите му ми харесват.
Подобен тип операции не се избират само критерий най-ниска цена. Все пак това не е и лека операция, така че няма как да е евтино. Тя една блефаропластика е около 4К.

# 602
  • София
Дааа и за това питам за добър специалист, който наистина ще си свърши качествено работата, а не да ми вземе парите и после да се чудя при кой да отида за да оправя грешките на първия. Все пак наистина си е коремна операция.

P.S. Сега ще се разтърся назад в темата.

# 603
При мен ефектът от Морфеус си остана постоянен, но мен много ме боли и ще търся алтернативи, след като родя. Освен това на шията на места има едно гадно усещане, все едно ме хваща ток.  Иначе при мен Морфеусът дава уау ефект.

Сега, покрай бременността много се харесвам с леко сочното лице, направо ме прави момиченце този ефект, та при мен това е ключът явно - сочност. Тя се придобива със скинбустери и може би Хармоника основно, та това ще ми е посоката, след като родя, за запазване на младежкия и свеж вид Simple Smile

Здравей, някъде в стари теми като че ли мернах нещо от теб по линия на RRS® HA Long Lasting? Имаш ли наблюдения/ползвала ли си? Д-р Трендафилов ми го препоръча за шията в комбинация с Morpheus.

# 604
Гери, вече три пъти написа, че си ходила при д-р Трендафилов.
Нали при д-р Трендафилова си била?

# 605
Гери, вече три пъти написа, че си ходила при д-р Трендафилов.
Нали при д-р Трендафилова си била?

Не, при д-р Трендафилов. В мъжки род Simple Smile

# 606
В Дерма акт ли?
Да, видях, че има такъв, д-р Пламен Трендафилов, работи предимно  с Plasma BT, Sculpsure, Tempsure, Morpheus.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:42 от monii

# 607
Д-р Трендафилов прави Морфеус в Дерма акт.

Правила съм и RRS, но само на лице. Доволна съм, но сякаш от Хармоника повече.

# 608
  • София
Морфеуса го правих може би преди година и половина, две, ефекта започна да минава, но аз правих само една процедура, а за тази зона - шията, трябва много постоянство и непрекъсната поддръжка. Има д-р Трендафилов за морфеус и други апарати процедури и д-р Трендафилова - филъри, скулптра и др. Брат и сестра са 🙂.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 18:26 от tedysworld

# 609
За абдоаминоплстика, проучете и за Турция, не е лека операция, а там имат 100 кратно по- голям опит от нашите, по- добра апаратура, екипи, обслужване и всичко. Цената е подобна, а качеството според мен несравнимо, ако сте в добра болница.
Ако Шарков оперира в клиниката на Черни връх, за мен не би било опция, това не е болница, няма реанимация и денонощно лекари, има две стаи за лежащи и една операциионна. Ами ако стане беля, не дай Боже? Проучете и питайте всичко.
Аз бях дълго в турски болници, тази операция никак не е лека, бяха с по 5-6 дренажа, едва ходеха, не е като да ти вадят зъб. Никога аз лично не бих се доверила на лекар без солиден опит и поне 100 операции от този вид. Лично менение разбира се.

# 610
Жаки, не знаех, че Шарков оперира в нещо, което не е болница. И как верно без реанимация...
Гледам му инстаграма аз и там ми допадт резултатите, които качва. Но не съм проучвала подробно, защото поне от такава операция нямам нужда. Виж, от намаляване и повдигане на бюст, почнах да се интересувам, но пък не искам импланти.

# 611
Аз съм ходила в клиниката му , друг лекар ми предлагаше да ме оперира там , само като се сетя какво би станало, ако не бях в огромна болница с много сериозен екип и реанимация, ако се бях съгласила… Ами нямаше да ви ръся акъл в момента тука😅❤
Затова понеже съм препатила съм много мнителна.
Слагане на импланти е лека операция би могло и там, но пластиката на коремна стена, поне според мен е съвсем друга бира.

# 612
  • София
За абдоаминоплстика, проучете и за Турция, не е лека операция, а там имат 100 кратно по- голям опит от нашите, по- добра апаратура, екипи, обслужване и всичко. Цената е подобна, а качеството според мен несравнимо, ако сте в добра болница.
Ако Шарков оперира в клиниката на Черни връх, за мен не би било опция, това не е болница, няма реанимация и денонощно лекари, има две стаи за лежащи и една операциионна. Ами ако стане беля, не дай Боже? Проучете и питайте всичко.
Аз бях дълго в турски болници, тази операция никак не е лека, бяха с по 5-6 дренажа, едва ходеха, не е като да ти вадят зъб. Никога аз лично не бих се доверила на лекар без солиден опит и поне 100 операции от този вид. Лично менение разбира се.

Коя клиника/болница може да ми препоръчаш в Турция?

За Шарков знам, че има доста пациенти, операции, специализации и т.н., НО ДА къде прави тези интервенции е изключително важен въпрос и ако се получи усложнение къде биха ме препратили......те май повечето такива специалисти си оперират в малки МЦ или частни малки болници където няма много специалисти и отделения......

# 613
Не се наемам да препоръчам, защото не съм видяла как са пациентите след като е минало време, тоест какъв им е крайният резултат.
Аз съм била в Аджибадем болници.
Влез в групите във ФБ и питай доста момичета са се оперирали в Турция.
Шарков като специалист не го познавам, може да е добър. Просто в Турция правят страшно много операции имат рутината и опитът, техниката и апаратурата, каквито тук няма.

# 614
За д-р Евгени Шарков ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт