Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 34 147
  • 735
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

# 151
Здравейте в новата седмица и благодаря за споделеното.
Вчера и днес Туба е споделила около двайсетина сторита с успехи на техните пара олимпийци. Не пропускаше на редовната олимпиада, не пропуска и сега.

За седмицата е на второ място в класацията

Хубава вечер!

# 152
Здравейте!
Такава суша е рядкост за нашето момиче.
В Турция все някой я вижда и разпознава. Дори в Мексико я познаха, но сега се покри и затаи...
Надявам се да е затишие пред буря. 😉
Нещо от „Х“

Като няма какво да правят, в „Х“ си мерят... глупостта. Чак е дразнещо. Нищо интересно не можеш да прочетеш освен обиди. Мислех, че само тук на Балканите и на изток е така. Грешах. Целия свят е такъв. Всеки мисли, че неговото мнение е най-правилно. Честно, и аз мисля, че моето е най-правилно, но се въздържам да го тръбя от ... чудя се коя дума да употребя, че да изляза хем много скромна, хем най-интелигентна. 🤣

Но все по-често се срещат снимки на тъжна Туба, с надписи ...липсваш ни...

Използваме нашите любимци за илюстрация на собствените ни чувства и настроения. И не само ние.
Във всички теми на рожденничката поднася цветя титуляра на темата. Вицовете придружаваме със смеещ се актьор, а липсата му с тъжна негова снимка. Аз обичам така. 👍
Е, в повечето случаи снимките са безцелни, де... Просто са красиви. И  така става. 😀
Сега нека се възползваме от липсата на мъже в темата (и като обекти , и като читатели) и да се посмеем на техен гръб

И когато ни се спи, също илюстрираме с любимката ни
Лека нощ!

# 153
Привет, момичета и от мен в началото на новата седмица в новия месец Септември!
Появи се буквичката Р в името на месеца и вече трябва да се стягаме за по-студените предстоящи месеци   

Благодаря ви за всичко споделено през изминалите дни!
Злати, Линка, Вичи, Снинова
Независимо от оскъдната информация все пак сте открили какво да споделите свързано с Туба  Hands V

Линка хората независимо къде се намират изпитват едни и същи чувства, но в някои географски ширини сме по-емоционални и по-разпалено и нахъсано се обясняваме, докато в други части  на света тези чувства са доста по-хладни и не толкова емоционални. Blush

Все се надявам някоя и друга снимка на Туба да се появи. Или пък някое  сутрешно кафенце или разходка из Парижките улици Hands Pray Но докато са параолимпийските игри Туба ще продължи да отразява успехите на  турските спортисти Hands V
Малко усмивки и от мен Smile
https://www.facebook.com/reel/1258795592172272
Скрит текст:

Лека и спокойна нощ!

# 154
Добро утро,момичета!

Не ни се разделя все още с лятото....Blue Heart
Да изпием заедно първото кафе във вторник и се насладим на гледката!

Благодаря ви за всичко,което сте пуснали в темата! HugTwo Hearts
Туба отново е в предна позиция в класацията за седмицата! Heart
Дано скоро ни изненада с нещо неочаквано! Hands V

Туба за сп. InStyle Turkey/2022г/

Желая ви приятен и успешен ден!

# 155
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

,,В мига, когато човек реши да застане срещу даден проблем, си дава сметка,
                      че е много по-силен, отколкото си е мислил.''
                       Паулу Коело

Приятен следобед,дами

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:07 от Вичона

# 156
Здравейте, ако си мислите, че нося нещо ново ще ви разочаровам. Нищо за сега. Е Туба  е споделила нова снимка на спортист. Пара олимпиадата свършва в неделя.
Туба за последно публикува на десети август, почти месец вече.
Линка не знам дали си мерят глупостта в соц мрежи, но е толкова голяма., че вече няма мерна единица дето да я измери.

Хубава вечер!

# 157
Добро утро,момичета!

Всичко започва след кафето...

Благодаря ви за споделеното от вчера! Hug
Туба се гордее и радва за победите на техните параолимпийци.

Желая ви хубава и лека сряда!

# 158
Здравейте!

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

1.Огонь по сельским жителям, охраняющим деревья.
1 человек погиб, 2 человека получили ранения.
Вчера в лес вошли рабочие машины для строительства зоны отдыха в районе Канкуртаран района Хопа Артвина. Жители села хотели остановить вырубку деревьев, остановили рабочую технику, но по ним открыли огонь. В результате нападения погиб гражданин по имени Рашит Кибар, два человека получили ранения.
Change.org/Hopalcin Adalet
Восстановите справедливость для наших граждан, которые погибли и были ранены, защищая лес!

2.История, сфотографирована в 1967 году, Катрин Свитцер стала первой женщиной, официально завершившей Бостонский марафон, несмотря на физическое сопротивление.
Во время забега Джок Семпл, официальный представитель марафона, позорно попытался силой снять стартовый номер Свитцер, сцена, которая была запечатлена на культовых фотографиях.
Свитцер, которой в то время было всего 20 лет, выдержала это нападение и сумела закончить марафон, ознаменовав важный момент в истории спорта и продолжающейся борьбе за равноправие женщин в легкой атлетике.

Поне знаем, че Туба е добре и следи как се развива света.
Надявам се скоро да се покаже...
Хубав ден!

# 159
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за споделеното вчера и днес!

Като няма - няма. Но като има е в изобилие  
Днес Туба е решила, че е достатъчно мълчанието й (без да броим социалните постове и тези свързани с параолимпийците) и е споделила доста снимки и няколко клипчета от изминалия летен сезон  Поставила е този надпис към споделените неща:
Прочетох това някъде преди години. Имаме средно 80 летни ваканции в живота си. „Така че не трябва да се тревожим за нищо повече от необходимото и да се наслаждаваме на нашия ограничен живот в този свят колкото е възможно повече.
Изчезна още едно лято от календара ми... Той ми отне много неща и донесе някои в живота ми. Е, както разбирате, това лято не мина така Simple Smile Тъкмо започвахме, вече свърши..

Слагам някои от снимките, както и гифчета на клипчетата, които е споделила Hands V
Но първо - нова снимка на Майчето и Топрак  

Наистина много са пораснали двете момичета Hands Thumbsup

Това ми прилича на сценарий, над който е работила през лятото. Но за какво става на въпрос?  

Тази снимка е от Испания, когато бешше на курс заедно с Нуран и мъжа й

От купона през м.07 по случай премиерата на 2 сезон на ДА

Интересен надпис на ризата" Аз и някои мои стари грешки"

Туба и Есра  по време на репетиция в театъра

Има още някои снимки от полета над Испания? и от други места. Но ще стане много дълъг поста ми.

Туба е споделила в ИГ сторито си освен двата поста, за които Линка е  написала и този плакат за филмов фестивал през м.Октомври. Какво означава това?   Дали няма да бъдем изненадани приятно с нещо?

Това ми хареса в ТТ и реших да го споделя с вас Heart Eyes

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 03:10 от kanti

# 160
Добро утро,момичета!

Линка Hug,Канти Hug,благодаря ви за всичко споделено!
Канти,била си късметлийка да ни донесеш нови снимки нс ТМТ! Heart

Да допълня още  снимки...

Скрит текст:

# 161
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всички нови снимки,новини ,за всичко.

"Само живеенето не стига, човек трябва да има слънце, свобода и малко цветя...!"          

Приятен следобед,дами

# 162
Здравейте!

НОВИНА!!!

Този не го знам, но дано е вярно!
Във всеки случай „Х“ гърми! 🤣

Красивите ни момичета, ще ги поентя!

Канти, благодаря за красивите сн и гифчета!
Използвах ги вече...
Хубав ден!

# 163
Здравейте отново!

Линка, вече си донесла новината! Hug

Акън Акъньозю нашумя с участието си в сериала ''Вятърничав'' заедно с Ебру Шахин в гл. роли.Тя пък ще играе с Мурат Йълдъръм в новия сериал ''Тайната градина''.Гледала съм сериала,който е 3 сезона и се снима в Мардин.Акън наскоро загуби майка си/юли месец.Доста тежко го изживя,тъй като е едно дете и е имал силна връзка с нея.Тя също беше актриса.Гледала съм я в ''Черна роза''.

Новината и от Бирсен!
Birsen Altuntas пише #TubaBüyüküstün
Новината е бомба... Туба Бююкюстюн и Акин Акиньозю станаха партньори.
Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü ще си поделят главните роли в новия филм на Али Кемал Гювен, режисьор на наградения филм „Çilingir Sofrası“
Tuba Büyüküstün и Akın Akinözü се срещат във филма „Най-красивото момиче от Мардин“ Али Кемал Гювен, режисьорът на филма „Çilingir Sofrası“, който получи награди от филмовия фестивал в Истанбул, Златния пашкул на Адана, Анкара и Сияда Филмов фестивал, ще седне на режисьорския стол на филма. Двама звездни актьори ще изиграят трудната история на двойка, хваната в токсична връзка във филма „Най-красивото момиче от Мардин“
Филмът, който вече предизвика любопитство, е планиран да тръгне по екраните тази година. Филмът, чийто подтекст се основава на историята за борбата на една силна жена, ще започне своето кино пътешествие за първи път на значими филмови фестивали в чужбина.

# 164
Здравейте момичета и благодаря за новините.
Туба се е появила вчера с ретроспекция на летните си преживявания. Има пет нови снимки и едно клипче. Другите сме ги виждали.
На тази снимка Туба е много естествена и красива.

И имаме изненада. Супер. Не го знам този актьор. Ще чакаме подробности къде и кога ще снимат. И ако мога да се пошегувам, искаше ми се да е някой без брада.
Колажите вече са на лице

Режисьорът е последвал Туба в ИГ

Хубава вечер.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 18:36 от sninova

Общи условия

Активация на акаунт