Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 587
  • 1 335
  •   2
Отговори
# 1 065
  • София
Аууу, браво, браво, Бебчо, страшно много се радвам и за вас!

# 1 066
Третият тираж се оказа печеливш за нас. Отчитам прием по първо желание - 2АЕГ с втори испански - и един много щастлив младеж вкъщи.
Аз не съм спала от 4 денЯ. Отивам да се напия и да врътна едно Пайдушко!

Честито! Браво!

# 1 067
  • София, Лагера

А може ли някой да сподели колко е балът за момчета в 1НЕГ?
453
Мерси. Щеше да влезе синковеца. Thinking

# 1 068
Еха, Санака, Бебчо, браво! Честито и много успех на децата в новите училища!

# 1 069
Третият тираж се оказа печеливш за нас. Отчитам прием по първо желание - 2АЕГ с втори испански - и един много щастлив младеж вкъщи.
Аз не съм спала от 4 денЯ. Отивам да се напия и да врътна едно Пайдушко!

Ти ме уби!!!
Никога не съм предполагал, че ще рискувате на трето. И думичка не каза😂

Честито, Санака! И много успехи на младежа! Много се радвам за вас, че влизате реално по първо желание. Успех и занапред!!!

# 1 070
Браво на успелите Simple Smile
Аз се радвам, че не се изкуших да отида до училището да я отпиша, и да пуснем за трето - ами пак 1,5 точка я деляха от най-ниското й желание, от другите повече . Много съм доволна, че не рискувахме.

# 1 071
И на моята приятелка детето е прието в единственото място в Първа ЕГ във Варна, много съм щастлива, нейно си беше Simple Smile - успя да пребори половин точка. На четвърто класиране ще се появи място в Четвърта ЕГ с Испански и английски.

# 1 072
Браво бе, момичета! Честито на щастливите деца!

# 1 073
  • София, Лагера
Развълнувах се! Много се радвам на успехите ви, мили мами и дечица! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 1 074
  • София
Аз вчера не споменах за участие в трето, бях сюрпризирана и аз. Щерката е на лагер-по 18 км на ден преход от хижа в хижа, там имало каки от 12.клас във 2АЕГ, това било знак.

sanaka, щеш ли компания за Пайдушкото? Ама кАжи с токчета или без, защото след запоя да не се катурнем Joy

# 1 075
  • Sofia
бебчо, честито и на вас.Ще се срещате по РС със sanaka. Heartpulse

Ноеми, с тия 5 места за момчета в НЕГ, ми бяхте в ума дали и вие няма да пробвате, но нали пък младежът си харесва руския като втори език.

Честито на всички, постигнали по-желано място!

# 1 076
Еееее, браво! Честито да е на всички деца (и родители), които са успели да се преборят. Да им е на късмет.

# 1 077
  • при моите любими
Ей много се радвам за всички рискували и спечелили на трето класиране. Аз хората хич не ги мога, но ще го полея с вас виртуално.

# 1 078
Малеее колко хубавооо, има печеливши, пълните ми душата, играя с вас Heart Exl Животът ми е руска рулетка Relaxed

Николина, обзалагам се, че на 4-ти и директорско ще имам места Smirk

аз ще продължавам да мрънкам за 4-то, стискайте ми палци да има места Wink

# 1 079
Бебчо, браво и на вас!!!
Значи, това трето класиране не е толкова лошо нещо?!😂 Руска рулетка било.... явно който си има бал, за него е ок...трупам опит просто чрез вас. Много сте полезни за бъдещите набори!

Общи условия

Активация на акаунт