Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 730
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 705
  • София
С Кастрева имах челни сблъсъци покрай драмата ни с досегашното училище. Голям неин бисер беше, че не е в нейните компетенции да се меши в работата на директорката. Пък МОН и те така казваха и все към нея ме препращаха Joy

Вкъщи сме в съотношение 2:3, червено:синьо, значи все някой нормален се намира Joy

sanaka, писмото ти е един път Flowers Hibiscus

# 706
Не триха 5 стр за СМГ, а за нещастното квартално 51е трият Wink 😉😘

Ха, Санака мн ми хареса писмото и препоръките.
 А, Кастрева все едно са я кастрирали  така говри

Триха, триха... мен ме изтриха...а на теб това СМГ ти е поникнало повече и от на мен явно 😂 Е няма как "Вазова" да се обсъжда повече от него. Факт.

П.П. За отборите аз като бях малко дете  Левски би Барселона 5:4 в София, за КЕШ май беше, но преди това Барселона беше била май 4:0. В предаването по БНТ го бяха изписали "Барцелона". Знам ли, на каталунски може и така да се произнася. И казах в училище, че съм от Барселона. Ей спукаха ме от бъзик. То можеше или да си левскар, или чорбар и съответно всички пък бяха и от "Черно море", по местен признак, нали. Аз как съм бил от Барса. Години имаше и докато Стоичков отиде там ..

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 22:07 от Татко Мецан

# 707
Не триха 5 стр за СМГ, а за нещастното квартално 51е трият Wink 😉😘
Защото само го превъзнасяте… Аз в темата за СМГ изказах своето мнение от пряк досег за три години и веднага ме изтриха Simple Smile
А беше изцяло политкоректен пост Simple Smile  за някои училища или само добро или нищо

# 708
  • София
sanaka, респект за писмото!
Недейте с лошо, миналата седмица ни триха постове за ФЕГ. Сега за 51-во, явно си зависи от посоката на вятъра.
Иначе е хубаво като те изтрият, да ти драснат два реда, за да знаеш къде грешиш и да не го правиш повече! Когато няма разумно обяснение се действа така диктаторски.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 21:09 от buni

# 709
И за мен Ушагелов не е само ПР (няма лошо в ПР-а, когато е съчетан с действия). Той направи и продължава да прави много за училището, амбициозен е…това, че децата го обожават е бонус
За 51-во научих от свекърва ми тази година - една нейна пациентка се чудеше кое да посочи на първо място за дъщеря си - СМГ или 51-во (детето беше с близък до максималния бал). По този повод се поинтересувах какво е това училище. Аз не бих го избрала пред СМГ, а и още пред една камара училища

# 710
  • София
Какво са трили за ФЕГ?

# 711
Споровете относно фейка за дрогата.

# 712
  • София

Оооо, това беше култово!!! Много тъжно, че са трили....

# 713
  • София
На мен не ми е много ясна концепцията на 51-во. Уж беше профилирана гимназия, ама върви повече към професионална, ама не съвсем... Този човек не може да се позиционира. Но пипната база, не лоша локация и обичащ да се изявява публично директор. Годеникът на голямата ми дъщеря го е завършил преди експериментите с промяна на профила му и според него е било съвсем не лошо училище.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 21:42 от sanaka

# 714
Някой опита ли се вече да направи заявка за достъп до новото училище и клас в Shkolo? Моят опит удари на камък. Да, допускам, че малко съм подранила....

# 715
Миналата година промениха за дъщерята малко преди първия учебен ден.

# 716
  • София, Лагера
Да, според мен си подранила. Аз като записвах моя набор и ми казаха най-добре към септември да пробвам.
Но имам някакви бегли спомени, че преди 4 години, когато баткото влезе в гимназия, сякаш автоматично станаха нещата, пак есента. Може и да бъркам, но към този момент виждам дневника на баткото и от 20то, където му беше основното, и 91во, където е сега.

# 717
  • София
Ако вече имаш профил в Школо от предишно училище или за друго дете, трябва да заявиш достъп за ученик, да въведеш училището и имената, и ще имаш достъп, когато новото училище те допусне /въведе данните/. Но е много рано за това. Септември пробвайте.

# 718
Благодаря, това исках да знам. Гугъл не знае всичко Simple Smile

# 719
Моите деца са със домейн на училището в школо, а не монския. Сега като влизам с данните от служебната бележка в инфоприем, това ли е и профила в МОН на детето? Предполагам, че в гимназията може и на НЕИСПУО да са, може и на Школо да е пак, не се сетих да питам, но едва ли ще е профила от старото училище, че при нас си е специфичен за училището.

Общи условия

Активация на акаунт