Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 722
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 720
Ако вече имаш профил в Школо от предишно училище или за друго дете, трябва да заявиш достъп за ученик, да въведеш училището и имената, и ще имаш достъп, когато новото училище те допусне /въведе данните/. Но е много рано за това. Септември пробвайте.

Не съм пускал заявка за дъщерята, миналата година, добавиха 2АЕГ към 20-то. Освен ако не те чета грешно.

# 721
В Школо сама си правих регистрация. Един път ученически профил и отделно родителски.
А от училището преди няколко години раздадоха готови мейли и пароли(от МОН) и  можеш да си инсталираш ученически уйнодоус безплатно. Влиза се в Teams, ползват се онлайн всичките приложения на Майкрософт. Сина ми правеше постоянно някакви презентации, по кво ли не. И пак от там има достъп до безплатните електронни учебници от всички класове.

# 722
  • София
Ако вече имаш профил в Школо от предишно училище или за друго дете, трябва да заявиш достъп за ученик, да въведеш училището и имената, и ще имаш достъп, когато новото училище те допусне /въведе данните/. Но е много рано за това. Септември пробвайте.

Не съм пускал заявка за дъщерята, миналата година, добавиха 2АЕГ към 20-то. Освен ако не те чета грешно.
Може и така да е, ако предишното училище също е било към Школо, не знам. При нас предишното училище беше на собствен електронен дневник, имах профил в Школо за голямата и за малката пуснах заявка "заяви достъп до ученик" - то е два клика всъщност.

# 723
Аз започнах днес да попълвам формата за достъп до новото училище, но видях, че има клас и паралелка. Тъй като все още не знам в кой клас точно ще я разпределят се отказах. Избързваме май Wink

# 724
Малкият смени училище миналата година. И двете ползват Школо. Нищо не правих аз. Когато новото училище си го "заприходи", при мен се появи меню да сменям училища и да избирам между учениците (него и наборката)/ училищата.
Хареса ми откриването на Олимпийските игри.

# 725
Гледах откриването на олимпиадата. Светлинното шоу на Айфеловата кула, ол.огън. ФЕГ май ще измести всички. Чак на мен ми се прииска да уча френски.

# 726
Аз съм на място:) Благодарение на родата!  Страхотно преживяване и лудница от  хора. 
Написах коментар набързо, Но го изтрих.. а беше подобен на.. Как да сме вкарани в школо, когато не е приключило последното класиране и не се знае кой родител ще изтегли обратно документите на детето си, за да  подаде за по- мечтаното място.

# 727
Момичета тези които имате профил в Школо не бързайте, за учебната 2024-2025 година всичко в електронните дневници ще бъде актуализирано непосредствено преди 15 септември. Все пак предстои трето класиране, няма как да се знае кой ученик ще е в дадената паралелка от сега за някои от тях. А в дневника всички са по азбучен ред. За админ плюс мисля че се добавяше код, големия смениха за 5 години 3 дневника. Аз лично Школо си харесвам най-много, най подреден и изчистен ми е.

# 728
На мен като учител ми се наложи да работя с три дневника - Админ+, НЕИСПУО и Школо. Най-удобен за работа ми беше Админ+, на второ място слагам Школо и най-тегав да не използвам друга дума - НЕИСПУО. Като родител познавам само Школо. Ще видим осмокласничката на какво ще бъде на есен.

# 729
  • Sofia
sanaka, адмирации за писмото и конкретни моменти от него!
Май ще трябва нон-стоп да следя темата, да не изпускам материал, преди да го изтрият.

# 730
  • Видин
Опитвам се да подам онлайн заявление за отпускане на помощ за осми клас, но не откривам къде. Миналата година се справих с всичко за 5 минути, а сега на АСП излизат други неща, но няма заявление нито за осми клас, нито за детски, за нищо.Говоря за ССЕВ - Система за сигурно електронно връчване. Не знам какво става.

# 731
Опитвам се да подам онлайн заявление за отпускане на помощ за осми клас, но не откривам къде. Миналата година се справих с всичко за 5 минути, а сега на АСП излизат други неща, но няма заявление нито за осми клас, нито за детски, за нищо.Говоря за ССЕВ - Система за сигурно електронно връчване. Не знам какво става.
Ето тук :
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … i/uslugi-814/3121

# 732
  • Видин
Да, стигнах някак дотам и като натисна бутона :Продължи: и няма никаква реакция. Ще изпратя документите по мейл...

# 733
Рестартирайте браузъра. Аз подадох така, няма никакъв проблем.

# 734
  • Видин
Рестартирах, даже свалих и друг браузер и не ставаше да подам за помощта за ученик в осми клас. Подадох за детски по този начин и си стана. Може да имат технически проблем. Както и да е, оправих се. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт