Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 536
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ихааа,
Скрит текст:
аз и по параграфа близнаци бих намазала, и за  3 деца също (ако го имаше, де), и на дърти години  ако пожелая друго  висше да карам (според цитирания от Санака закон) - пак намазвам като многодетна майка...Май само една тройка трябва да изкарам на изпит или?Laughing Отивам да гледам по какво да държа догодина изпит, ако реша. Ама  може и да не ме огрее, сигурно децата не трябва да са пълнолетни.

# 961
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ихааа,
Скрит текст:
аз и по параграфа близнаци бих намазала, и за  3 деца също (ако го имаше, де), и на дърти години  ако пожелая друго  висше да карам (според цитирания от Санака закон) - пак намазвам като многодетна майка...Май само една тройка трябва да изкарам на изпит или?Laughing Отивам да гледам по какво да държа догодина изпит, ако реша. Ама  може и да не ме огрее, сигурно децата не трябва да са пълнолетни.
Как по какво по математика Simple Smile

# 962
  • София
Е,  ще е  скучно, нали и преди  години е било с математика..
Скрит текст:
Номерът е да е нещо,  в което хич ме няма, че да се стремя към заветното 3 и да ползвам след това предимството. Simple Smile Вероятно ще  е към НСА завоят, там и нормативи за  тройка не бих покрила. Понеже само никът ми тук навява някакви илюзии за спортна натура, иначе аз тренирам от години само гребане  с лъжица.

# 963
  • София
А, ей това е приказка! Да беше го предложила по-рано, че намаже наборът. Joy

Мен доста хора ме бъзикаха, че в училището-чието-име-не-се-споменава са приели третото по право, защото има две сестри преди него там и да не развалят семейството Wink

# 964
Че какво да кажем тогава за трето или пък четвърто дете (породени например), трябва да ги приемат без изпит по първо желание Satisfied
А, ей това е приказка! Да беше го предложила по-рано, че намаже наборът. Joy
Ами да, моите две по-малки се бият и дразнят, но когато средното отиде при баба си, малкото ни организира на втория ден да отидем да го вземем, че липсвало. 15 мин по-късно..

# 965
Да, майките с 3 и 4 деца са героини, аз въобще не мога да си го представя. И понеже изчезваме като нация, да, лично аз не бих имал нищо против третите и четвъртите деца да ги приемат по първо желание 😂 Ами родете и отгледайте три или четири, пък ползвайте привилегии. Аз с едно не мога да се оправя 😂 добре, че е жена ми.
Привилегии И ПАРИ непременно трябва да има за трето и четвърто дете. Ако бях политик, непременно щях да го издействам.

# 966
И аз в групата с породените. По принцип преди да имаме и едно, мислихме за три. Две породени и трето, когато първото е в първи клас, та да си го гледам и помагам. Е, решихме, че породените са ни "пийнали соса" и следващото ще е внуче. Евала на майките с три и нагоре.

# 967
Сега, прекляням се пред всички майки с 3 деца.
Обаче, не е честно Blush
Вие с предимства. А знаете ли как е с едно? Вашите си имат с кой да се скарат вкъщи. А моето с кой освен с мама и тате? Така че искам и за едно предимство Grinning

# 968
  • София
Сега, прекляням се пред всички майки с 3 деца.
Обаче, не е честно Blush
Вие с предимства. А знаете ли как е с едно? Вашите си имат с кой да се скарат вкъщи. А моето с кой освен с мама и тате? Така че искам и за едно предимство Grinning
Хахаа, по този парагараф предимството пак е за многодетните.
Скрит текст:
А се скарва с Б и не могат да се разберат => Мамооооо
Б се скарва с В и пак не се стига до консенсус => Татеееее
А се скарва с В,  шумът вече е непоносим в края на деня =>  Мамоооо, тате,  ще се намесите ли все пак...
Карат се трите, вече не е само до шум, стига се и до бой =>  Ох, бабооо,  ела, добре че си тук, мама и тате се правят, че не чуват...

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 21:10 от пенсионирана русалка

# 969
  • София
Русалка, или когато возиш и трите в колата започват да се карат двете. Пищят, защото са в двата края. Третото, което е по средата, започва да крещи, защото са му надули главата. Трите в дружен хор "Мамооооо!". А мама чака да направи ляв завой, колата се поклаща от опитите на двамата в края да се докопат. Музиката "бичи" на 6, виждам как от другите коли в съседство ме гледа ококорен шофьор....Joy Сори за отклонението Hug

# 970
Уф, веднъж ме спряха полицаи по средата на един скандал. Отварям прозореца, отвътре излетя пакет солети. Човекът с палката беше в шок.
Добре, че няма начин да са в един клас.

# 971
  • у дома
Ихааа,
Скрит текст:
аз и по параграфа близнаци бих намазала, и за  3 деца също (ако го имаше, де), и на дърти години  ако пожелая друго  висше да карам (според цитирания от Санака закон) - пак намазвам като многодетна майка...Май само една тройка трябва да изкарам на изпит или?Laughing Отивам да гледам по какво да държа догодина изпит, ако реша. Ама  може и да не ме огрее, сигурно децата не трябва да са пълнолетни.
Моля,моля,аз имам от далечната 1989г 6,00 на ДЗИ  бел/беше задължителен като сега за МГ и ЕГ/,та се чудя важи ли или не важи Blush

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 21:29 от svetlaem

# 972
  • София
Уф, веднъж ме спряха полицаи по средата на един скандал. Отварям прозореца, отвътре излетя пакет солети. Човекът с палката беше в шок.
Добре, че няма начин да са в един клас.
JoyJoyJoy

# 973
  • София
Светле, не  съм държала ДЗИ, уви. Та с  или без предимство/а - трябва си изпит...

# 974
  • у дома
На мен понеже и балообразуващите са ми 6ци можех да съм конкуренция тази год за психология в СУ-24 от 24 бал.За НСА също съм с макс бал-там се взима пак ДЗИ бел и оценката пи ФВС-и тя ми е 6-Русалке,давай догодина да се пробваме там-то там има и кинезетерапия,ама греда-сигурно се,взима биол от дипломата-тя ми е 4,50

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 21:38 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт