Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 965
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
И аз мислех, че зависи от млякото, но излиза че не е точно така https://1naum.com/pravilno-prigotvqne-na-adaptirano-mlqko/

А аз на едно наум имам пълно доверие и на екипа и на експерти, които канят. Почти всичко за първата година от живота на бебето от там научих.

Аз мисля да чакам до последно и да видя какво наистина ще ми трябва. Бях в размисъл за уред за пюрета. Със сина ми бях страшен ентусиаст, поръчвах домашни моркови, грах, месо, в началото си играех да правя пюрета, той абсолютно отказваше да опита и захранването беше супер тегава история, в която дадох стотици левове за зеленчуци от домашни производство, ток, вода и нерви. Накрая минах на био пюрета от ДМ. Понякога колкото и да искаш да направиш най доброто, малкият човек си има собствена позиция по въпроса и това е Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 15:56 от Пролетна Буря

# 151
Sisi002, Звънна ми лекарката, която ме следи. Каза, че се е разровила в литературата и иска да ми пусне допълнителни изследвания и ще реши дали да ни изпрати за консулт в София.

Аз мисля да изчакам следващите прегледи, имам доверие на докторите при които ходя. А и преди месец бяха много по-големи кисти виждаха се монитора ясно, сега едвам едвам се забелязват.

# 152
Здравейте, моя термин е на 31.12 и чакаме момиче, 2 пъти потвърдено Simple Smile В 18.0 г.с. съм и съм си с болки от началото. Пия си но шпа и магнезий, но си имам контракции, усещам си ги понякога ясно, корема ми става супер твърд. Бебчето май не го усещам все още. Щом се съмнявам, не било то .... Вие какво точно усетихте и къде горе-долу? Все си мисля, че това, което къркори са ми червата. Плацентата е високо вече предно разположена, ако има значение....
Аз съм с втора бееменост,предна плацента,20г.с.еми почти не го усещам,за разлика от първата бременост.

# 153
Имате ли стягания/контракции? Аз от няколко седмици имам, бях на Магнерот 3х2,  сега 3х1. Имам си ги, но са по-рядко и съвсем леко. Интересно ми е как е при вас.
С първата бременност постоянно ме стягаше и доста късно ми изписаха магнезий и съответно си ги имах до край. Сега Магнерота действа до някаква степен. Предполагам няма как да изчезнат напълно.

# 154
Нямам идея какво имам. Понякога ме стяга ниско, но не знам какво е. 🤣 Също така като лежа корема ми става много твърд, не болезнен, но пак не знам какво е. А вчера вървях малко повече, така ме болеше ниско, беше отвратително. Като легнах ми мина. Първа бременност ми е, уж гледам на всичко като нещо нормално, ама не знам кое всъщност е. Утре съм на преглед, ако не забравя всички стягания и болки ще го питам. 😁

Беба си ме рита стабилно, така че все си успокоявам, че в такъв случай всичко е наред.

# 155
Sisi002, Звънна ми лекарката, която ме следи. Каза, че се е разровила в литературата и иска да ми пусне допълнителни изследвания и ще реши дали да ни изпрати за консулт в София.

Аз мисля да изчакам следващите прегледи, имам доверие на докторите при които ходя. А и преди месец бяха много по-големи кисти виждаха се монитора ясно, сега едвам едвам се забелязват.

Браво! 🍀
Моите сега ги видяха.

# 156
Здравейте ! Може би е глупав въпрос , но все пак се притеснявам . Изпръсках си дрехите с лак за нокти и когато бяха на мен сложих лакочистител , а изцапаното беше точно на корема . Дали може да навреди на бебето ?

# 157
  • Пловдив
И аз не знам какво усещам от време на време 😂
Коремът ми в долната си част става твърд, забелязвам го като лежа. Не знам дали е нормално. Не е постоянно. Нямам някакви болки и се надявам нещата да са ок, но ако някоя мама знае повече, нека сподели.
Все още не ги усещам, в 15+3, но понякога виждам подутина в едната част на корема, а след малко я няма.
Ставам досадна на мъжа ми, само му се показвам в някакви дрехи и му казвам - виж, личи си леко. И така по няколко пъти на ден😂

# 158
Здравейте, моя термин е на 31.12 и чакаме момиче, 2 пъти потвърдено Simple Smile В 18.0 г.с. съм и съм си с болки от началото. Пия си но шпа и магнезий, но си имам контракции, усещам си ги понякога ясно, корема ми става супер твърд. Бебчето май не го усещам все още. Щом се съмнявам, не било то .... Вие какво точно усетихте и къде горе-долу? Все си мисля, че това, което къркори са ми червата. Плацентата е високо вече предно разположена, ако има значение....
Аз съм с втора бееменост,предна плацента,20г.с.еми почти не го усещам,за разлика от първата бременост.

И аз съвсем слабо го усещам все още с тази предна плацента. Разликата със задната е огромна, а не очаквах.

Има ли и други, които им е трудно да лежат? 😞 Буквално ми е ужасно тежко и ми става лошо като поседя полегнала. Все едно сърцебиене получавам. С предната бременност нямах тоя проблем. Чувала съм, че заради кръвотока не е препоръчително дахсе лежи по гръб, но смятах че в по-напреднала бременност се случва. Изобщо много некомфортно Cry(( а и като легна на дясно пък ми се схваща ръката 🤔🤣 ама че късмет!

# 159

И аз съвсем слабо го усещам все още с тази предна плацента. Разликата със задната е огромна, а не очаквах.

Има ли и други, които им е трудно да лежат? 😞 Буквално ми е ужасно тежко и ми става лошо като поседя полегнала. Все едно сърцебиене получавам. С предната бременност нямах тоя проблем. Чувала съм, че заради кръвотока не е препоръчително дахсе лежи по гръб, но смятах че в по-напреднала бременност се случва. Изобщо много некомфортно Cry(( а и като легна на дясно пък ми се схваща ръката 🤔🤣 ама че късмет!
Ох аз също немога да лежа по гръб става ми много лошо .

# 160
На мен коремът ми е огромен и се чувствам адски тежка, голяма и тромава

# 161
По гръб ми е лошо, на една страна, независимо коя имам чувството, че органите ми се изсипват и пак ми е гадно. Не знам, ако ми е толкова неудобно сега в третия триместър какво ще правя. 😁

# 162

Има моменти като спя по гръб се будя все едно въздух не ми достига,незнам дали е същото при теб.

# 163
Не знам дали са контракции при мен, мисля, че не са, обаче си усещам стягания и болки. Пия си магнезия и при нужда Но шпа.
И при мен е както G.G15 го описа. И аз така, като усетя да се помръдне или да ритне, се успокоявам.

Обаче като се возя в кола, няма значение каква, усещам някакво неприятно придърпване.

# 164
Здравейте,
И аз имам болки и придърпвания. Не ми е удобно по гръб на лежа.
Днес влизам в 21 г.с. и го усещам много. Надига ми се понякога корема. Има режим. 😂 Рита сутрин, спи до след обяд и надвечер отново е активен.
Искам да попитам мамите от София за голям магазин, в който можем за отидем. Ако може да има всичко- от кошари до дрехи.
Благодаря
Хубав ден 🍀

Общи условия

Активация на акаунт