◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 119 976
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 035
Хайде някой преди да ми обяснява как е хубаво да сме информирани, да ме информира.
Нещото от Алжир какво е? Жена, родена жена, искаща да е мъж, играеща в женския бокс?
Човек изглеждаш като мъж, но с женски полови органи? ( Както има жени, та дрънкат по рождение, ама имат пенис по рождение)

Ако някой знае какво е това, нека ни каже, покаже, за да може да разберем.
Навсякъде се представя за мъж, който се има за жена, играещ в женския бокс - е, така погледнато разбирате и реакциите, нали?

То, че е забранено не значи, че няма мъже, които се чувстват като жени, Ачо...

# 1 036
  • София
И аз се чудих как са допуснали транс да ги представлява и си викам, че просто искат медали. В шок съм, честно.
Наистина доста ниско ниво на медиите - подведоха цял свят.

# 1 037
алжирското нещо не е наред с хормоните и нивата на тестостерон. няма работа на ринга срещу жена. да си правят състезания за такива, като тях.
доколкото четох, било голяма тайна какво има в гащите на алжирското нещо.

# 1 038
Чета какъв бил случая с нея - "She was born as a female but has a disorder of sex development (DSD) which may give her XY chromosomes and testosterone levels similar to a male athlete."

Еми същото е, като да си го е отрязала в такъв случай.

# 1 039
https://bntnews.bg/news/boksyorkite-s-neustanoven-pol-skandalat- … -1287976news.html
Цитат
"Точно 162% повече сила на удара беше измерена и на Иман Хелиф, и на Лин Ю Тинг в сравнение с тази на жените", каза Георги Петков, спортен коментатор.

+ XY хромозоми.

Някой им е проверявал в гащите ли, че се твърди, че били жени. Че било фалшива новина и т.н. Поне един видим женски белег - гърдите, отсъства тотално.

И това ли е фейк?
Цитат
Олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева пък лично е усетила тежестта на ударите на другата доказано интерсекс състезателка на Олимпиадата в Париж - Лин Ю Тинг от китайско Тайпе.
"Те са дългогодишни боксьорки и двете, аз лично имам загубен финал срещу представителката на китайско Тейпе, 2018 година загубих финал в Индия, но към този момент никой не знаеше , че те не са жени, защото не бяха правени такива тестове", каза Стойка Кръстева, олимпийска шампионка по бокс.

# 1 040
Добре, аз също не знаех, че става дума за жена. В такъв случай, ако нивата на тестостерон са близки до мъжките и има наличие на XY хромозоми, но това все пак НЕ я прави биологично роден мъж, няма да е честно спрямо нея да се състезава и при мъжете. От друга страна, ако иска да е атлет, редно е да ѝ се намери място. Логично защо е избрала бокса пред футбола, който е тренирала в началото - има физическо превъзходство над останалите и не зависи от съотборници. Обаче пак не е честно спрямо съперничките ѝ. А и липсва информация приема/ла ли е някакви медикаменти, да е на някаква терапия... И си остава усещането за нещо нередно.

# 1 041
  • Разпиляна във въображението
Човекът е жена. Просто прилича на мъж. Съперничката днес е преиграла. Това е. Най-добре да се срещнат двете жени със синдрома и да изиграят финалния мач.

# 1 042
Добре, аз също не знаех, че става дума за жена. В такъв случай, ако нивата на тестостерон са близки до мъжките и има наличие на XY хромозоми, но това все пак НЕ я прави биологично роден мъж, няма да е честно спрямо нея да се състезава и при мъжете. От друга страна, ако иска да е атлет, редно е да ѝ се намери място. Логично защо е избрала бокса пред футбола, който е тренирала в началото - има физическо превъзходство над останалите и не зависи от съотборници. Обаче пак не е честно спрямо съперничките ѝ. А и липсва информация приема/ла ли е някакви медикаменти, да е на някаква терапия... И си остава усещането за нещо нередно.
И преди се е състезавала в бокса, категория жени. Вярно е, че хормоналните ѝ нива са близки до мъжките, но това да се твърди наляво и надясно, че е транс е пълна измишльотина (особено като се има предвид коя държава представлява)

# 1 043
е как просто прилича на мъж? то това и бие здраво в лицето, чупи носове даже. моля ви. притежава сила на мъж, заради многото тестостерон. не е честно да е на ринга срещу жени.

# 1 044
  • София
На такива не им ли се казваше хермафродит, но въпросът е долу какъв орган има.

# 1 045
Хубаво де, разбрахме, че е пълна простотия, Ачо. Ама утре да не излезе някоя нова информация. И да, знаем, че не слага ръкавиците за първи път. Казах само, че според статии, в началото е тренирала футбол. Ясно защо се е прехвърлила, сигурно и аз на нейно място щях.

# 1 046
"Спортистите (Имане Хелиф и Ю-Тин Лин) не са преминали тест за нива на тестостерон, а специален тест за съответствие на пола, подробностите за който са поверителни. Резултатите от тестовете показаха, че състезателките не отговарят на критериите за участие в състезанията при жените и имат предимство пред своите съпернички. Тестовете бяха проведени по време на Световното първенство през 2022 година в Истанбул и година по-късно по време на световното първенство в Ню Делхи", заявиха от ИБА.

# 1 047
Мъжете не са по-силни от жените заради това, което имат в гащите.

А заради хормоните. След като през целия си живот е имала по-високи нива на тестостерон и е XY, значи не е ЖЕНА. Да ходи да се състезава в някаква специална категория за такива като нея.

# 1 048
Абе каква е тая федерация, къв е тоя контрол, тука да се чудим някой мъж ли е жена ли е?
Да му свали гащите, ако трябва. Бил роден с вагина ама имал не знам си кви хромозоми... Да, добре.
Може да има такива състояния, но тоя алжирец на глед си е мъж. Ако има женски полови органи по рождение, това е състояние, което има название в медицината и то не е мъж или жена. Да се състезава със себеподобни.

# 1 049
Не, това ще е дискриминация в най-чиста форма.

Общи условия

Активация на акаунт