◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 119 985
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 230
Направо и да и спрат правата, заради трансфобия Trollface

# 1 231
  • MJF
Пфу, какъв епос Sweat. Волей мъже Словения - Франция 3-2. Що ми трябаше да се въвличам пак емоционално и да си харесам отбор?! Сега имам чувството че лично съм изиграла половин гейм.
Скрит текст:
Ей как ме раздразниха и френския отбор и главния съдия. Разгеле в края на мача се сети че има и такова нещо като картон  този спорт. Много лошо воден мач от съдия.
Много енергия попиляха и двата отбора но аз за единия се тормозя.
Нещо не намирам нагледна схема на турнира за лесно и бързо ориентиране до къде я докараха до днес- цялостната картина. Thinking  

Утре БНТ 3  от 18ч  Полша- Италия. На линия съм.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 21:27 от Шошулчо

# 1 232
  • Разпиляна във въображението
Доволна съм за Словения. Преди това се радвам за ЮК при стрелбата с лък. Яд ме е, че индийците изгубиха от САЩ за третото място, но момичето се дънеше. Както и германката на финала.

# 1 233
  • MJF
До тук равносметката в мъжкия волей схематично и нагледно.
Значи от 5-и август почваме следващия етап. Утре мога да гледам спокойно, не че и за днес не важеше де. Smile

А да , понеже съм пред телевизор на който се менят каналите на Евроспорт та и аз видях тези стрелби за които говори Miriel следобед по едно време , преди волея. Вятър им духаше.

# 1 234
Аз ви казвам, че ще правят, ще струват и ще избутат и Халиф и Тан до титлите. Другите малшанс, че са попаднали в техните категории.
Много съжалявам за това, че са родени така, за което нямат вина, но просто е несправедливо да се състезават с жени в бойни спортове.
Да не говорим, че вече стана едва ли не срамно да си нормален и е в реда на нещата да те избутат за сметка на транс, хомосексуалист, чернокож или както е в случая.

# 1 235
  • Най-красивата страна
Във всички европейски медии има  материали.
И няма нужда от много обяснения.Достатъчно е да погледнете снимките на онези двамата -може да са с  женско самосъзнание ,но са мъже .
И се бият с жени.Грозно,но е факт.

# 1 236
Коментаторите на плуването получиха оргазъм в ефир. Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 1 237
  • Sofia
Леон Маршан разбива коя вече поредна вечер. Невероятно е това момче!

# 1 238
Уау, още едно злато (4-то) и ОР за Маршан!

# 1 239
Леон Маршан! Феноменален!

# 1 240
Коментаторите на плуването получиха оргазъм в ефир. Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart
То си беше оргазмено. Какво момче, какъв талант?!

# 1 241
  • Наблизо
Аз нали казах,че мисля че това новият Пфелпс.И има възможност за още един медал утре в щафетното плуване,ако е във форма.Страхотен!!!!

# 1 242
Утре е много важен ден за България! Ако Рами и Хавиер бият си осигуряват минимум бронзов медал! Деси е на финал! А от Валя очакваме много хубаво представяне! Там май е ясно кой ще спечели, но нека се насладим на нашето дете! ❤️

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 22:34 от belle___

# 1 243
Dressel реве със сълзи, че не влезе във финала, а татуираният американски орел на рамото му го гледа зло... Аз също!

Да му е честито на Маршан!

Бюти, Фелпс, бре!

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 01:39 от Agent Provocateur

# 1 244
  • София
Ако някой разбира от джудо, моля да ми разясни как в категория +78кг жени, днешната победителка изглеждаше 178кг и почти два пъти по-едра от противничката си. Тази категория има ли лимит на кг., защото ако няма, пак не е ок.

Макрон днес само обикаля залите, беше при джудото, сега на басейна...

Браво на симпатичното момче, Маршан!

Общи условия

Активация на акаунт