◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 737
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 615
Евала на Ружди и Християн! Колко години вече се състезават и печелят медали! Успех и на тримата ни представители! Ако на стандартните ОИ се иска хъс и отдаденост, то тук 2 пъти повече!
Много ме трогна историята на Тара Дейвис и съпругът и параолимпиец!

# 3 616
  • София
Скрит текст:
Юлия Левченко стана много популярна и в Тик Ток, но просто защото хората масово смятат снимките й, генерирани от изкуствен интелект, за истински и заливат с коментари. Не че иначе не е хубава, но няма нищо общо с обработените снимки:

Иначе ако говорим за такъв тип красота, аз харесвам джудистката Даря Белодид повече:

Това пък къде го видяхте в тик ток на Юлия Левченко обработени с AI снимки? Тя май дори няма профил там, но има качени клипове как скача.....струват ми се нормални.

Иначе, да - направо си представям как Тръмп сяда вечер пред компютърчето и почва да пише на Имане Халиф. Наглостта на някой хора край няма. Нагли до безобразие. Скоро ще каже, че и Мбапе брак ще й предложи. Айде, за него съм по-склонен да вярвам, че може да й е драснал (предвид негови снимка с една транска), а той има и повечко свободно време, млад е, лупа му се.....нещо интересно и различно, явно Grinning. Въпреки че по-върви да е бил концентриран върху дебюта си с Реал М. И сигурно е бил. Вкара гол вчера. Така чеееее... тая имане халифат...да вземе ...нали.

# 3 617
Това пък къде го видяхте в тик ток на Юлия Левченко обработени с AI снимки? Тя май дори няма профил там, но има качени клипове как скача.....струват ми се нормални.

Иначе, да - направо си представям как Тръмп сяда вечер пред компютърчето и почва да пише на Имане Халиф. Наглостта на някой хора край няма. Нагли до безобразие. Скоро ще каже, че и Мбапе брак ще й предложи. Айде, за него съм по-склонен да вярвам, че може да й е драснал (предвид негови снимка с една транска), а той има и повечко свободно време, млад е, лупа му се.....нещо интересно и различно, явно Grinning. Въпреки че по-върви да е бил концентриран върху дебюта си с Реал М. И сигурно е бил. Вкара гол вчера. Така чеееее... тая имане халифат...да вземе ...нали.

Тоя стана известен сега покрай Париж и гледа да изсмуче колкото може от тази известност, ако може някой милион да спечели още по-добре. Не стига, че е нагъл в спорта, че и в живота. Скрит под шапката на “дискриминацията”. Че и Мъск съди за булизъм. 🤣

# 3 618
  • София
Ми нека да ги съди, какъв е проблема? Съда ще определи кой е крив кой прав, така е в парвовите държави. Политици като Мелони и Тръмп направиха много да раздухат този проблем отвъд спорта с цел политически дивиденти, пък и наш Радев се изказва, това е доста мръсна игра, ще каже човек че всички са и гледали в гащите...сега нека се обосноват на какви факти са стъпили. Защото единствената информация за еднократно недопускане е конфиденциален доклад, тоест не се знае какво пише в него. Всички други проверки ги е минала. Обаче за раздухването на случая това няма никакво значение...Еми нека сега се провери случай професионално и съобразно закона, и който е пресолил манджата да си поеме отговорността, какво лошо има? Нали всички искаме справедливост. Ако обаче истината е различна от хорските нагласи, тогава какво?

# 3 619
Скрит текст:
Юлия Левченко стана много популярна и в Тик Ток, но просто защото хората масово смятат снимките й, генерирани от изкуствен интелект, за истински и заливат с коментари. Не че иначе не е хубава, но няма нищо общо с обработените снимки:

Иначе ако говорим за такъв тип красота, аз харесвам джудистката Даря Белодид повече:

А аз къде съм написала, че тя си ги качва сама? Има такъв тренд сред феновете й, където те си ги правят, те си ги качват в Тик Ток и така. Прикачвам скрийншоти:

Така тръгна слухът, че тя е нереално красива. Е, хубава е, ама чак нереално - не.

# 3 620
  • София
Ужасни са, наистина. Не знаех за този тренд, не го разбирам много.
(но не сте й написала никъде, че трендът е от феновете й Stuck Out Tongue)

# 3 621
Може дори да не са й фенове, а просто събирачи на коментари Grinning Някои от обработките изглеждат доста реалистично и набират стотици коментари от типа: "Най-красивата жена, как така не е модел и т.н."

Тази Олимпиада сякаш много привлече зрителите, аз гледам ОИ от 1998 г. в Нагано и досага май не съм виждала толкова много зарибени хора Grinning И тук в темата се натъжиха, че ще трябва да чакаме 4 години за следващата, но все пак да кажа нещо утешително - има само две години до Зимните ОИ, те също са много интересни Hug

# 3 622
Много. Аз обожавам студ и сняг, за мен зимните спортове са страшна красота.

# 3 623
Лошото при зимните спортове е, че нямаме никакви шансове за медал.
Иначе обожавам биатлона

# 3 624
  • София
Там много държави нямат шанс за медал, цял един континент като Африка, с изключение на ЮАР, Карибски и други екзотики също..
До след 2 години, може да изкочи някой заек от храсталаците.. има време..
Нашите нямат добри условия за тренировки, ходят на лагери в чужбина, а това е свързано с пари..лични, затова може да има таланти, но пари нЕма.
То една дневна семейна карта за ски струва една торба пари, така че не всеки има възможност да спортува тези скъпи зимни спортове, а те всичките са такива..и ски и кънки, биатлон, кърлинг, бобслей, скокове и т.н...Затова се класират богати държави с традиции и бази.

# 3 625
Да, за там не само ние, но още куп държави нямат шанс за медал. Евентуално Александра Фейгин ще се класира за финала по фигурното пързаляне, би ми било интересно да я видя, тя има добра техническа подготовка, само съдиите да не я забиваха толкова. Но аз ФП си го гледам с голям интерес и без да има българи, биатлона също, алпийските ски, че дори и забутани спортове като кърлинг гледам Sweat Smile

# 3 626
А, има и за южните континенти медали, и то неочаквани. Тази история ми е любима - https://www.youtube.com/watch?v=fAADWfJO2qM

# 3 627
В биатлона в момента има млади надежди като Лора Христова, Валентина Димитрова, Милена Тодорова. От тази година имат и нов треньор. Дано се получат нещата! Алберт Попов също е голям талант!

# 3 628
О, да, Алберт! На последните ОИ направи много добро класиране, Близо беше до медала, но там конкуренцията е жестока! И Камен е добър!
За българския биатлон нямам много надежди.
Като цяло е адски трудно да се стигне до медалите. Още ме е яд за Сани Жекова.

# 3 629
А, има и за южните континенти медали, и то неочаквани. Тази история ми е любима - https://www.youtube.com/watch?v=fAADWfJO2qM

И аз все за нея се сещам като стане дума за куриози, даже скоро я разказвах на приятеля ми. Има разни нелепи финали, в които има много провали, като финала на греда сега на тази Олимпиада. Нещо такова да стане и в слалома и Алберт ще хване медал Smiley Имаме и един състезател в ски скоковете - Владимир Зографски, но нямам идея в каква форма е и дали изобщо ще ходи на ОИ. В Пьонгчанг се представи достойно, в Пекин - също. Но чак медал да вземе - няма как. Освен някой натурализиран руснак/украинец да дойде, но щом досега не се е чуло - едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт