◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 612
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 90
Какви бяха жените върху тези дълги пръчки? Много ефектни и красиви изглеждаха.
Лейди Гага, да ме прощава, не беше в стихията си.

# 91
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз лично нямам усещане за откриване на олимпиада, а по-скоро за някакво изложение и тук-таме корабчета с веещи се чуждестранни знаменца за екзотичност. Нашите много ми харесаха, големи свежарки бяха.

# 92
  • Другата България
Свикнали сме с консервативното откриване на стадион, винаги така е било...Ноо, това е супер разчупено, раздвижено и нестандартно, на мен ми харесва. Да се излезе от стандартната рамка.
Много от спортистите ще участват към края на игрите, затова не са на откриването, просто ще пристигнат по-късно, но пък ще бъдат на закриването, така че няма драма.
Същото мисля и аз, тъкмо мислех да напиша нещо такова.
Нещо разчупено, различно, раздвижено, същевременно виждаме почти всички забележителности и красоти на Париж.
Харесва ми.

# 93
  • Далечният изток
Никога не гледам нещо с нагласата да търся дефекти и слабости.
Просто се наслаждавам. Хубаво е...
Ако темата ще се изпълни с негативизъм, казвайте, да се отписвам...

# 94
Страшно ми харесва. Обожавам олимпиади и Париж и гледам без да мигам. Арията на Кармен ме разби. Паркурът на Човекът с маската факлоносец също.

# 95
  • Германия
Идвам ви на гости.  Blush Ще следя каквото успея, защото работя на смени .
Дяволо, благодаря за темата и допълнителните детайли!
Дотук ми харесва всичко в откриването освен дъжда, който започна да се излива преди малко.

# 96
  • София
Есватини било Свазиленд 🤣 ..ама така кажете, бе хора, реших че се е появила нова държава..

# 97
Истинсак досада. Някакви хора плуват, не ги представят човек по човек, плуват бързо , камерата не следи в близък план.
Видях някакви сладки момиченца и момченца в българския отбор, ама кои са те....Само за знаменосците казаха.

Това с кан кана бе голяма досада, а бих казал и доста безвкусно. Лейди Гага никога не съм я харессвал - намирам я твърде пошла. Не мога да разбера, защо не пя само Селин Дион, без Лейди Гага
Добре че пуснаха малко фантастика

П.С. Между другото Селин Дион е сред последните мохикани и сред малкото жени, които се разграничиха от обвиненията срещу Харви Уайнщайн. Другата е Мерил Стрийп, която каза че нея той не я е насилвал никога и не е знаела за действията му спрямо други жени.

# 98
  • Другата България
Никога на откриване на олимпийски игри - където и когато да е било това, не е имало представяне на участниците на всички делегации един по един.

# 99
Мисля че ме разбраха всички какво имам предвид. Преди камерата се спираше отблизо на лицата на нашите, а нашите коментатори говореха кои са непознатите имена, в коя област и пр.
Много ме интересува отбора на Буркина Фасо. Недоумявам, защо коментаторите не се съсредоточат върху българския национален отбор

И друго има - като са на стадион хората се движат, правят разни фигури....така са ужасно статични.

# 100
Различно е, разчупено, харесва ми откриването.
Различни сме пишещите в темата, нормално е на едни да им харесва откриването, на други, не.

# 101
  • Далечният изток
О Боже... Ти искаш човек по човек да ти представят хилядите участници ли... ?! Стига, че даже не е смешно...

# 102
Гледам откриването и не ми допада особено.
Чудя се във Франция не останаха ли бели хора? Разбираме, че има различни хора, които са талантливи и т.н.
Но все пак...това си е европейска държава. Или би трябвало да бъде.
Не ми харесва идеята, кораби, наблъскани с хората...някаква супер авангардна идея, но...уви

# 103
Хилядите  - не. Искам отбора на България българските коментатори да го предстаявт човвек по човек.
Отбора на Буркина Фасо ако щат и да не го показват.

# 104
  • Далечният изток
Българският отбор се знае. Всички знаем кои са там. Как очакваш за една минута да ти ги представят, ти чуваш ли се въобще?!

Ама те не дават специално българско излъчване, а това, което дава цял свят

Общи условия

Активация на акаунт