◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 608
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 75
Аз много се забавлявам тези дни с новината, че ето този човек ще е един от последните факлоносци. Обещал е да се държи прилично. Тук на снимката е заедно с щатските състезателки по фехтовка.
Скрит текст:
Снуп Дог е сертифициран треньор в юношеската лига по американски футбол. Интересува се и от баскетбол, бейзбол, хокей. Запалва се по спорта от дядо си. Ще бъде част от коментаторския екип на NBC.

# 76
Аз се включвам с една молба, ако случайно някой днес се е сдобил със специалното издание на вестника Мач Телеграф, и може да ми изпрати една бройка, с радаост ще си платя !
Имам го, ако кажеш, пращам Wink

# 77
Благодаря за темата.

Ще гледам откриването довечера, в една друга тема надълго и наширока обсъдихме облеклата на олимпийците за откриването.
Нашите спортисти

Домакините

И обралите най-много овации - Монголия и Хаити

# 78
  • Наблизо
Много хубави костюми от Монголия и Хаити.
Те и хубави спортистите..
Не са лоши нещата на французите,ама нещо това сако без ръкави,не ги одобрявам тия работи аз.
Ще гледаме и ние довечера,аз най-вече са Селин Дион.Голям фен съм й.

# 79
  • София
Благодаря за темата.

Ще гледам откриването довечера, в една друга тема надълго и наширока обсъдихме облеклата на олимпийците за откриването.

Къде това? Може ли линк откъде точно започва дискусията, че ми е любопитно. Предполагам, че визираш звездните компромати ама не ссъм 100% сигурен, а и там пишете адски много и трудно може да ви следи човек. 😊

# 80
Diavolo, благодаря за темата, чудесно е оформена.
Много стилно са облечени нашите спортисти, много ми харесват.
Интересно откриване.
Успех на всички спортисти, най-вече на българските.

# 81
  • София
Я, лейди Гага. 😊

Много е красиво по Сена, ама с тези миниятурни корабчета, тц тц. Малко спортисти побират. Окастрени са доста делегациите и това не ми харесва. Германия например имат огромна груба, а бяха набутани по-малко от 100 човека на корабчета, а и много набързо ги дават и от далеч и не се виждат добре спортистите.

След малко ще видим нашите Simple Smile

# 82
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дяволо, прекрасна тема, цена нямаш 😀.
Много обичам да гледам олимпиади, особено летни. Късмет на нашите атлети, да ни изненадат с много медали и призови места.
Хубаво е, че тази лятна олимпиада е "европейска" и няма да ставаме по нощите.
Интересно откриване ни поднасят франсетата, седим и се чудим вкъщи къде ще запалят огъня и всички единодушно решихме, че ще е на Айфеловата кула, да видим дали ще познаем.
И за последно (засега) много се радвам, че виждам толкова познати съфорумци от другите теми. Дано и тази ни е така хубава, приятна и забавна.

# 83
До Айфеловата кула на Трокадеро май ще бъде запален огънят.

# 84
Я, лейди Гага. 😊

Много е красиво по Сена, ама с тези миниятурни корабчета, тц тц. Малко спортисти побират. Окастрени са доста делегациите и това не ми харесва. Германия например имат огромна груба, а бяха набутани по-малко от 100 човека на корабчета, а и много набързо ги дават и от далеч и не се виждат добре спортистите.

След малко ще видим нашите Simple Smile

И за мен е много разхвърляно такова едно, всичко се случва тук или там и няма фокус.

# 85
Сука. Отказвам се да гледам

# 86
  • София
Свикнали сме с консервативното откриване на стадион, винаги така е било...Ноо, това е супер разчупено, раздвижено и нестандартно, на мен ми харесва. Да се излезе от стандартната рамка.
Много от спортистите ще участват към края на игрите, затова не са на откриването, просто ще пристигнат по-късно, но пък ще бъдат на закриването, така че няма драма.

# 87
  • София
Досада е откриването, ама дано игрите си заслужават.

# 88
Яко е откриването, ама направо на menage a troi се метнаха, пропуснаха конвенционалната двойка Simple Smile))

Пътят на олимпийския огън и факлоносецът ме кефят на макс!!!

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 21:51 от Agent Provocateur

# 89
Свикнали сме с консервативното откриване на стадион, винаги така е било...Ноо, това е супер разчупено, раздвижено и нестандартно, на мен ми харесва. Да се излезе от стандартната рамка.
Много от спортистите ще участват към края на игрите, затова не са на откриването, просто ще пристигнат по-късно, но пък ще бъдат на закриването, така че няма драма.
И на мен ми харесва много!

Общи условия

Активация на акаунт