◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 119 976
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 050
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хора не се подвеждайте, този и още два профила от началото на темата следят, контролират и се опитват да налагат наратива. Ако не става с моркова, вкарват тоягата. В момента упражняват АКТИВЕН газлайтинг и им се връзвате, недейте. Всички имаме глави на раменете си, четем, виждаме какво се случва.

# 1 051
като се има за жена що не мята лента обръч и бухалки, а? ама хитро - бокс.

# 1 052
Jess! , кои са тези, не следях темата от началото?

Алжиреца да се изправи в двубой срещу плувкините Trollface

# 1 053
  • Далечният изток
Кои са трите профила, които контролират темата? Аз само един профил виждам денонощно да е тук и да се изказва като последна инстанция и това например не съм аз...

# 1 054
като се има за жена що не мята лента обръч и бухалки, а? ама хитро - бокс.

Абсолютно. Знае къде ще има физическо превъзходство.

Ааа, аз съм тук отпреди 1 час, не знам кой акаунт какъв е. 😅
Знам само, че имам роднина боксьорка, нежно и хубаво момиче. И ако такъв индивид застане срещу нея, няма да ми е приятно и няма да имам спортсменски дух.

# 1 055
Мъжки хромозоми, мъжка сила на удара, а после били жени. Да ходят в художествената гимнастика, като са жени. Поне няма  да пребиват никого.

https://trud.bg/%D1%89%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B … %B0-%D0%BB%D0%B8/
Цитат
Ще чакате някой трансджендър да убие някоя боксьорка на ринга ли?

ПС Ха ха, #RAngelova, мислим еднакво, да ходят в художествената гимнастика.

# 1 056
Хора не се подвеждайте, този и още два профила от началото на темата следят, контролират и се опитват да налагат наратива. Ако не става с моркова, вкарват тоягата. В момента упражняват АКТИВЕН газлайтинг и им се връзвате, недейте. Всички имаме глави на раменете си, четем, виждаме какво се случва.
Какъв narrative налагам конкретно? Това, че давам факти, че в Алжир е забранено да си част от LBGTQA+ общността? Ето и линк https://www.equaldex.com/region/algeria. Или че давам информация относно Swyer syndrome, което е точно за imane khelif и как тя е биологична жена, а не транссексуален мъж (мъж който си е сменил оперативно и хормонално пола)? Хайде да научим какво е gaslighting преди да използваме думата наляво и надясно

# 1 057
Ачо, хайде говори на български и обясни какво е алжирското нещо?

# 1 058
Деси Ангелова финишира трета!!!

# 1 059
Още преди мача от италианския щаб изразиха притеснение. Италианският министър на семейството Еуджения Рочела и спортният министър Андреа Абоди също изразиха учудване, че "на такова високо международно ниво няма стриктни критерии", които да изискват "конкретни параметри на хормоналните нива".

# 1 060
Ачо, хайде говори на български и обясни какво е алжирското нещо?
Imane Khelif,  или както се изказвате "алжирското нещо" е жена, биологична. Поне като се обръщаме към даден човек нека използваме името му, а не "нещо".

# 1 061
acho99, ама кой твърди, че алжиреца си е сменил пола оперативно?! Що за измишльотини? Май само ти го твърдиш.

Имаше някаква общност, не помня кои бяха, трябва да търся. Много момчета се раждат с неразвити пениси и без тестиси и ги мислят за момичета, обличат ги в роклички. Но в пубертета пенисите им се развиват и настъпва доста хаос.

Намерих ги - децата геведосе ( guevedоce)
https://www.haskovo.net/news/392997/momichetata-koito-se-prevras … i#google_vignette

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:37 от Diorela

# 1 062
а защо е в тайна какво има в гащите й, което не си измислям, а го четем в новините? и през 2022, когато не са й правени тестове за хормоните, но е извършен тест за полова идентичност защо не е пусната срещу жени. какво има там долу, според теб, АЧО?

# 1 063
Е, стига де, не е само Ачо. В медиите упорито я наричат транс. Поне в нашите.

# 1 064
acho99, ама кой твърди, че алжиреца си е сменил пола оперативно?! Що за измишльотини? Май само ти го твърдиш.
Дефиницията на транссексуален / трансджендър е точно смяна на пола хормонално и/или оперативно. Да отворим ли бг медиите относно Imane как я наричат мъж или трансджендър.

Общи условия

Активация на акаунт