◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 910
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 345
И ние, ако нямахме чужди състезатели щяхме да си останем със златото на Карлос и среброто на Калейн.
Това е вече масова практика.

# 3 346
Официално завършихме на 26 място в крайното класиране. Втори на Балканите след Румъния.

# 3 347
# 3 348
Официално завършихме на 26 място в крайното класиране. Втори на Балканите след Румъния.

Като се има предвид, че те имаха двойно, даже повече от двойно спортисти от нас - не е зле. Тях ги представяха над 100 атлета, нас 46-47. Така чеее… процентово ние сме доста по-добре.

# 3 349
И ние, ако нямахме чужди състезатели щяхме да си останем със златото на Карлос и среброто на Калейн.
Това е вече масова практика.
И бронза на Андреев в щангите! Много се възхвалява Насар, аз пък заради карането надрусан, не съм толкова възхитена, втори Стависки не искам. Прочетете за съдбата на Андреев, потресена съм през какво е минал.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:18 от ТришаР

# 3 350
  • София
Много се радвам за любимата ми скуадра, а маестро Хулио Веласко заслужаваше този златен медал. Един от най-легендарните треньори, развили и променили волейбола в световен план.
Първа олимпийска титла за Италия във волейбола, мъже или жени. Безапелационна, само с победи във всички мачове и то разгромни. Уникален отбор, уникална атмосфера. А накрая беше толкова емоционално с химна и как италианките пееха и цялата зала с тях. 😍😎

# 3 351
А какво ще кажете за малка Унгария? Те са с 6 златни и общо 19 медала. При тях има ли чужденци? Поне тези, които аз гледах си бяха унгарци.

# 3 352
Въпросът не е че чужденци печелят медали за нас, а че ги ползваме наготово. Реално само школите по художествена гимнастика и щанги имат резултати и са изградили спортисти. Бих добавила и борбата и бокса към тях.  Колко пари получават федерациите и за какво се ползват? Да кажем федерацията по таекуондо колко пари получава и колко деца тренират? Защо реално нямат принос за медала на Кимия.

Честито на всичките ни медалисти!

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 18:04 от Serene__

# 3 353
Бих била ок с парите, които получават, ако наистина развиват някаква дейност, за да изграждат спортисти или развиват в някакви ограничени параметри детски спорт, но като знаем, че всичко това е платено, наистина не виждам смисъл да се дават пари на федерациите-служат единствено за заплати на администрация, а не се инвестират в спорт.
ХГ е една печатница за пари също, какви луди пари дават родителите, докато достигнат години, всичко се плаща и тренировки и състезания и един родител трябва да е свободен за такси на детето,……
По този начин финансирането обслужва само бюрократите в спорта.

Писахте за Унгария, водила съм там сина ми 3 пъти на състезания като малък. Всяко второ училище е с басейн и по няколко добре направени игрища за различни спортове. При тях в училище не е маркиране на дейност, а наистина се спортува в добри условия и то безплатно. Тук за да спортуват нещо децата плащаме.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 17:45 от zari65

# 3 354
  • Варна
Весела Димитрова остава начело на ансамбъла по ХГ и ще ги подготвя за ЛА.

# 3 355
  • Далечният изток
Много оспорван финал в женския баскетбол. При злато на САЩ ще бъдат първи по медали. Французойките обаче са много добри...

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 18:18 от AIDA_N

# 3 356
Дали ще излъчват параолимпийските? И моля , ако някой е запознат с нашите параолимпийци да пише. Ще ми бъде интересно.

# 3 357
  • софия
Лелееее, много напрегнат и интригуващ е баскетболът за златото (жени)!
Много време са 2 мин. в баскета!

# 3 358
  • Варна
Обърнахте ли внимание на този пич снощи? Joy
JoyJoy

# 3 359
  • на последния етаж
Колко драматичен мач! Малшанс, жалко за отбора на Франция.

Общи условия

Активация на акаунт