◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 871
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 420
Това за континентите май никой не го зацепи😆 И аз в кюпа🙈

# 3 421
Колко време се чудех, преди да се усетя, че са континентите....

# 3 422
Да, и аз късно. А сега "действието се развиваше" в Гърция.

# 3 423
Леле, орисани сме да вървим с Близнюк! Joy
Голяма красота е Бубето! А и Семен е хубавец!
Много ме зарадва Стили със широката усмивка как махаше от високо. Ами детенце си е още отвсякъде, нека гледа малко по-леко и повече се радва на живота, бъдещето е пред нея.

# 3 424
Alina, благодаря за снимките и на теб❤🙏

Да вметна, по повод на дефилирането на алжирКАТА медалистКА, Брахим Аслум, олимпийски шампион по бокс за Франция от Сидни 2000, припомни един от фундаменталните принципи на олимпийството - толерантността.

# 3 425
Чувствам се като в руски класически роман - искам да си прережа вените.
Всичко едно сиво, мрачно стилизирано...чак ми липсва онзи синичкия от откриването Joy
Мислех, че Снуп да участва, е голяма тъпня, ама вече го чакам да ни посъбуди....

# 3 426
  • Berlin
И аз сравнявам с цветното откриване, засега само сиво.

# 3 427
Доскучава. Много сив етюд. Добре, че свърши. Горе-долу двете крайности с двете церемонии.
С откриването беше обяснение в любов към Париж, великолепен град, а сега и Стад дьо Франс, с който така се гордеят, не може да спаси мебелите както се казва в една френска приказка🙈🙈🙈
Моят мъж от гордост чак си легна😆😆😆

# 3 428
Ами закриването винаги е по-скучно от откриването. Аз пък покрай приказките им за натурализираните спортисти се сетих за Джобния Херкулес - Наим Сулейманоглу. Та се разрових да видя какво се случва с него и разбрах , че починал още през 2017. Помня бях дете , като гледах игрите в Сидни и като излезе и вдигаше с такава лекота , както Карлос. Чудех се как това малко човече има такава сила.

# 3 429
Музиката от Drive💪
Добре, че поне тях разпознах🙈🙈🙈
За Сюлейманоглу - от всички приеми ще да си е отишъл, какво ли не е пил.

# 3 430
  • Berlin
Коя беше предната песен, с момичето? 😊

# 3 431
  • Viena
Откриването шокиращо-закриването приспиващо😁😁😁

# 3 432
Ай, ай, и аз не разбрах, че тоз скрап в средата бил континентите!

Щастливи и развълнувани Боряна и Новиков със знамето! Широко усмихната Стилияна, стопли ми сърцето с тази усмивка.

ако заложат повече на артистичност, синхронност, отлично владеене на уреда, красиви трика, хубава музика, а не толкова на трудни елементи, може и да вземем злато.
При този правилник няма как да стане. Само трупането на трудност носи високи оценки. Оценката за трудност е без лимит, за изпълнение - максимум 10, за артистичност - също максимум 10, като от тях се приспадат съответните наказания. Справка - Веденеева, но дори и на нея и се наложи да вдигне трудността тази година.

# 3 433
Музиката от Drive💪
Добре, че поне тях разпознах🙈🙈🙈
За Сюлейманоглу - от всички приеми ще да си е отишъл, какво ли не е пил.
Да с това се спекулира, защото от чернодробна недостатъчност. Ама млад си е отишъл на 50 години.
Той и Милен Добрев лека му пръст много рано си замина.

# 3 434
Това за континентите май никой не го зацепи😆 И аз в кюпа🙈
Ааа, аз веднага, ама това с кръговете…🤷🏻♀.

Общи условия

Активация на акаунт