◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 841
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Berlin
След чушките беше Били Айлиш.

# 3 466
Женската част какви погледи хвърляше към Леон докато вървеше, ама ги разбирам Joy

# 3 467
22г бебе, но си е сладур❤

# 3 468
Градът и кралете на светлините Purple Heart свърши.

# 3 469
My way
Никой не е по-велик от Синатра🙏
В момента върви предаване излъчвано директно от Стад дьо Франс, ще разнищват церемонията с разни гости, аз ще гледам.
Ще ви пиша утре каквото науча!
Лека нощ!
И предполагам, че ще се засечем за други спортни събития във форума!💪

# 3 470
  • Някъде там
Параолимпийските игри ще следи ли някой ? Има ли участващи българи ?

# 3 471
Аз съм на линия💪
Някой тук спомена за двама наши участници .

# 3 472
Дам ,така пише в уикипедия. Но интересно защо никъде няма дори една статия за това кои са те Joy

# 3 473
  • София
Много ми хареса церемонията по закриването, една от най-добрите и емоционални такива, които съм гледал.

Жалко, че игрите свършиха, ще ми липсват. Сега ще се чака година и половина до зимните олимпийски игри.

Публиката, обикновените хора, народа изнесоха тази олимпиада ако мога така да се изразя.
Не съм гледал досега олимпиада в която публиката да е толкова жива и шумна и толкова близо до атлетите. Не съм виждал и толкова много препълнени зали и съоръжения на абсолютно всички спортове. Няма значение какъв е спорта и колко часа е, дали е жега или дъжд, навсякъде пълен капацитет или в най-лошия случай на 90% заетост.
Не съм виждал такова чудо. Браво на французите!

# 3 474
Нормално е да е пълно с народ - 1992 печели Барселона, 2012 Блеър им подлива вода и пак губят в полза на Лондон. Голямо чакане е паднало за 2024, най-накрая в Париж.
Полудяха от мераци за таз Олимпиада.
На мен закриването не ме впечатли чак толкова.
Французите бяха толкова еуфорични заради тежките времена (политически) през които скоро преминаха, трябваше им обединяваща цел, намериха я в спорта.
Церемонията ми остана далечна и леко скучна. Въпрос на възприятие.
Липсваха ми светлините, красотите, аурата на Париж.
Но съм любопитна за Лос Анджелис.

# 3 475
Закриването се ядваше. Според мен са махнали някои от скандалните елементи, които са искали да включат. Поне така се надявам. Том Круз с беше невероятен с тези каскади. На колко години е? Мисля че има 60+. Браво на него.
Изненадващо Турция са доста под нас в класацията и нямат златни медали. Гърция и те доста надолу в класацията. Македония участва ли изобщо? Румъния е три позиции над нас.
Като зяло се представихме много добре. Браво на всички спортисти, които бяха под флага на България. Моят фаворит е момчето- боксьор, което се измъква от гетото и става медалист на Олимпиадата. Какъв дух само!

# 3 476
Закриването ми беше скучно до Том Круз, но самите ОИ вече ми липсват!

# 3 477
Ще ми липсват хубавите вечери със спортистите и Париж.
Не само за игрите, но и за сценографията на заключителната церемония са използвани рециклирани материали. За светлинните е използвана слънчева енергия, където е било възможно. Париж успя да ни покаже, че спортът носи радост и без излишно разточителство и грандомански проекти.
Много ми хареса да видя на сцената разплаканите доброволци, танцуващите спортисти и усещането, че цялата публика е на сцената и е част от церемонията. 
Прекрасни 17 дни.

# 3 478
  • Стара Загора
Американците след 4 год ще компенсират Simple Smile)))

Абе хора, хайде млъкнете и помислете малко преди да използвате този грозен епитет за пореден път за Даша. Вие обърнахте ли внимание колко е висока!?!? А какви рамене имаше!?! При наличие на такава костна система и кг, които да я направят женствена във вашите очи тя ще прилича повече на съотборничката си - онази, дето беше наречена с друг противоположен епитет. И всички тези скокове в програмите и нямаше да ги има и нямаше да допринасят толкова за оценките и. Да припомня ли колко скока имаше Боряна!?!!

Спрете се! Част от спортсменството е респектът към опонента дори когато те е победил!
  Боряна няма много скокове, защото си е чупила крака преди години и има проблем. Но смятам, че българските съчетания и в индивидуалното и в ансамбъла са брилянтни като композиция и замисъл и са изпипани до съвършенство. Само се чудя, дали не би било по-въздействащо за публиката, музиката да не е толкова "изискана". По-популярна музика би въздействала по-лесно даже и на съдийките .... не знам, чудя се и аз...

# 3 479
Не гледам с ентусиазъм към следващите олимпийски игри. Дори се бях заканила, ако не вземат сериозни мерки срещу двете скандални боксьорки, да спра изобщо с гледането им.

Не стига прикрития допинг, не стига нечестното съдийство, ами сега и разни от неопределен пол с неопределенеи медицински състояния и дефиниции, ще ми допускат.

Общи условия

Активация на акаунт