Отговори
# 240
Преполових първият сезон на сериала и все още Ферит и Сейран не са били интимни. Знам, че има още два сезона. Изобщо стигнаха ли до нещо повече поне в края на втория сезон. Много дразнят тези крясъци и упреци между тях без никаква интимност. Продуцентите можеха да го направят по-пиперливо,  ако имаше поне някаква интимност.

# 241
Преполових първият сезон на сериала и все още Ферит и Сейран не са били интимни. Знам, че има още два сезона. Изобщо стигнаха ли до нещо повече поне в края на втория сезон. Много дразнят тези крясъци и упреци между тях без никаква интимност. Продуцентите можеха да го направят по-пиперливо,  ако имаше поне някаква интимност.

В 34 серия имаха за първи път

# 242
  • София
Афито май се прибира, точно 5 седмици Stuck Out Tongue Winking Eye

На заглавната страница има 3 интернет сцени, които също отговарят на горния въпрос.

# 243
34 епизод е вашият отговор на въпроса ,но и преди това има интимност, просто,тя не беше готова

# 244
Афито май се прибира, точно 5

На заглавната страница има 3 интернет сцени, които също отговарят на горния въпрос.

Хахаха,,това дете умее да разбунва духовете.

# 245

Втори сезон ли?

# 246

Втори сезон ли?
Asia 1, Първи сезон завършва с 36-та серия. Задавате въпроси, но не уточнявате оригиналните серии ли сте "преполовили", или българския вариант, който разбива 1 серия на 2, 2.5 епизоди. Освен това, двата сезона на сериала ги има на куп в разл. преводи, така че с Гугъл и ключови думи човек може да се ориентира. Що се касае до интЪмните Stuck Out Tongue Winking Eye отношения, в турските сериали очакванията не бива да са прекалено големи.

# 247

Ако гледате по Voyo е 77 епизод, първи сезон.

# 248
  • София

Ако гледате по Voyo е 77 епизод, първи сезон.

И на Войо е кратката версия.

# 249
Ние няма ли да си направим тениски ? 🤣

https://www.instagram.com/reel/C89CeuRorR5/?igsh=M3JsY2s0Zml5cHNh

# 250
  • Яко в Матрицата...
Не знам аз ли не съм в ред, ама каква интимност се търси? 🤦🤦🤦 Ако човек е гледал внимателно, трябва да е разбрал, защо СейФер се караха и не бяха интимни…

# 251
Не знам аз ли не съм в ред, ама каква интимност се търси? 🤦🤦🤦 Ако човек е гледал внимателно, трябва да е разбрал, защо СейФер се караха и не бяха интимни…
Важно беше, че се случи, когато приключи принудителния брак, а не просто да е "по-пиперливо" за зрителя. Целият смисъл на първи сезон е колко трудно се приближават един към друг и се стига до този момент на хармония и физически и емоционално. А изпълнението на тази сцена е ... страхотно / думата даже ми бледнее Simple Smile /. Не знам дали мога да забравя някога този първи сезон!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 11:11 от teya123

# 252
Хелоу, мацки! 🫶 Голяма скука днес! 🙄 Поне Джокович победи! 🎾🤣🤘

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 253
Здравейте, мацки Kissing Heart

Пияната Сейро, много сладка беше Heart Eyes

И по-романтично Heart

https://x.com/marwabenrabeh/status/1818506489708888066

# 254
Ах, тази Афи 🧿❤️🧿❤️

Общи условия