Отговори
# 75

И още нещо, Афра и Мерт не са потвърдили връзката си, че да коментира зет си.
Пък ти пак не я харесвай, никой не ти пречи.
Кой е казал да го коментира като зет. Може да му се радва както на Берил и Ерсин примерно. Да се радва на индивидуалните му постижения. С всички качва снимки, а с Мерт дори в началото на 1 сезон не се е снимала.
Виждахме, че само репоства някакви многозначителни мисли откакто се отследваха и наглетява напрежението.

# 76

И още нещо, Афра и Мерт не са потвърдили връзката си, че да коментира зет си.
Пък ти пак не я харесвай, никой не ти пречи.
Кой е казал да го коментира като зет. Може да му се радва както на Берил и Ерсин примерно. Да се радва на индивидуалните му постижения. С всички качва снимки, а с Мерт дори в началото на 1 сезон не се е снимала.
Виждахме, че само репоства някакви многозначителни мисли откакто се отследваха и наглетява напрежението.

Много пъти им се е радвала и е харесвала публикации свързани с тях, а това че хората интерпретират всеки нейн репост свързан с Мерт си е техен проблем. И вашето не беше много правилно да си пишете с Онур, който от миналата година само се опитва да наклевети Мерт, но някой да е казал нещо?
И какво да седи и да чете как обиждат дъщеря и ли, да известна личност е, няма как всички да я харесват, но да я обиждат и да я наричат с най-грозните имена и да и преписват връзка с всеки мъж, който седи до нея е прекалено.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 22:51 от anabeell

# 77
Еми може Мерт да не иска да се снима с нея хахаха
И сега сериозно. Много добре се знае, как ще се приеме снимка на Лютфие с Мерт. Хората едва наскоро се появиха в един кадър заедно, ти си седнала да искаш снимка с Лютфие. Колкото до постиженията на Мерт, Лютфие неведнъж ги е коментирала. Сигурно си пропуснала.

# 78
  • София

В крайна сметка имам право да не я харесвам. Както вие не харесвате други и сте негативно настроени.
За мен е интригантка, търсеща внимание и нищо не правеща по цял ден.
Смешна ми е, че не е над нещата и скача на всеки негативен акаунт. Изглежда все още не осъзнава колко е известна дъщеря ѝ, и че я излага така. Няма как всички да ги харесват.

С това вече съм съгласна, всеки има право да харесва или не харесва някого. Но да казваш, че тя не харесва Мерт и не го подкрепя вече няма как да ме убедиш и няма как да си сигурна.

# 79
  • Яко в Матрицата...
Еве, Мистери, вие пък... Важното е да имаш вътрешна информация от "доста" Joy Интересно, в замяна на какво е тази вътрешна информация? Thinking

# 80
Рени Hands Facepunch

Хората сега имат по-сериозен проблем. Афра я няма и Мердо не знае на колко градуса да пере дрехите си.
Всичко се е свило значи Grinning

https://x.com/meliiios/status/1816904851202134235

# 81
Еве, Мистери, вие пък... Важното е да имаш вътрешна информация от "доста" Joy Интересно, в замяна на какво е тази вътрешна информация? Thinking
Трябва ли да е в замяна на нещо? Аз го написах, за да знаете и да ви е спокойно, че засега драми няма, но щом не е трябвало, ок.
И вътрешната информация не е от него, защото той нищо не знае. Той само репортерства, акъл йок.
Щом е толкова дразнещо, ще млъкна. Имам къде да си обсъждам Афрам. Не всичко е форуми.

# 82
А Кирилова къде е? Мисля, че няма да е проблем да иде да обясни на Мерт за пералнята и градусите.

Мистери, благодаря за новата тема!

# 83
  • Яко в Матрицата...
Тино, ако връзката и отношенията между двама непознати са ми голям дерт, то или съм някоя изкукала тийнейджърка, или нещо не ми е наред.

Но благодаря за инфото за репортажа 🌸

# 84
  • София
Айй, Сташе, вярно Simple Smile
Кирилова, сега е моментът, че още едно пране и Мерт пак трябва да купува дрехи Joy
Относно репортажите за Мерт, как 3 пъти го хващат за една седмица? Ами сами са си виновни.

# 85
Тино. Ще се радвам да споделяш, защото за мен всяко чуждо мнение е от значение и  е изключително интересна другата гледна точка. 
Аз не следя случващото  се в Х. Имам мнение,че борбата на известните личности  с хейтърите засилва още повече злобата и интереса им. Когато си популярен хейтърите и критиците са неизменна част от славата.  Приемам за  нормални действията на майката на  Афра,  често родителите и близките страдат най-мното от жълтите новини и лошотията срещу децата им. Затова изпитват нужда да ги защитят и опровергаят.
В крайна сметка репутацията е важно нещо, но няма как всички да харесват Афра. 
Особено след тази голяма слава, която придоби  с Чапкъна.  Винаги ще има и хейтъри, не може да ги спрат напълно.

# 86
Между другото Онур репортерчето - големият професионалист - си праща покани в Инстаграм.  😃 Не знам от какъв зор ми беше пратил преди много време и на мен покана, седи си още в requests... да не смята, че ще приема fake като него. 🤣

# 87
Полезно ли е  да се гледа всяко мнение в Х на кой какво му е хрумнало да напише 😀
Афра и Мерт се познават  и са приятели от години И да не са любовници , няма докато имат обща работа да се “предадат “ един друг Това е ясно от еп 1 на сериалът . Заминаването и учението  на Афра за Америка е планувано и обмислено решение  , свързано с визи и престой   От както тя  замина и сподели снимки със семейството си се започна инвазията срещу нея отново  Отследването е взето  решение , съгласувано както между тях , така и с ОГМ  Никой вече не пита за бащата на Афра , всички се съсредоточиха в раздялата и преследването на Мерт за това
Афра е на спокойствие относно семейството си , а ОГМ имат филм на преден план с Мерт  
Засилиха ПР на Сейфер по платформите , та и от там има подръжка на Афрам за новия сезон  Та къде е проблемът 😂
Афра и Мерт искат да се смята , че са разделени Защо се търсят доказателства за обратното 😀

# 88
Интересно, в замяна на какво е тази вътрешна информация? Thinking
Забравих да попитам дали това важи за Афра и Лютфие, които следват Акиф и Онур, и които носиха торта на Афра за РД. Сигурно и те двете са врагове на Мерт, щом другаруват с омразните репортери. Аз дори не другарувам с тях, камо ли да им се отплащам, каквито са намеците.
Онур злепоставил Мерт, но Афра го покани на РД.

# 89
Интересно, в замяна на какво е тази вътрешна информация? Thinking
Забравих да попитам дали това важи за Афра и Лютфие, които следват Акиф и Онур, и които носиха торта на Афра за РД. Сигурно и те двете са врагове на Мерт, щом другаруват с омразните репортери.
Онур злепоставил Мерт, но Афра го покани на РД.

Няма никой по-голям враг на Мерт и Афра, от тези които им се правят на фенове, дори понякога според мен и някои фенове са техни врагове, защото не може всичко което Афра и Мерт коментират и харесват веднага да се качва в Туитър, Афра харесала някакво клипче в Инстаграм и веднага някой техен фен бърза да го качи, същото е и при Мерт, той пък се следи какво и на кой харесва

Общи условия

Активация на акаунт