Отговори
# 90
За мен са много излишни тези спорове за Афра и Мерт,в тази тема се начетохме на какво ли не, затова се разцепи и се направи отделна, защото очевидно лагерите бяха два ,а мнения бол. После кви ли не бяха тролчета и тем подобни. Няма смисъл да се спори. Излишни нерви и хабене на клавишите. Едни си харесват Афра , други Мерт, трети АфРам, четвърти и трите в едно. Тази тема е Афра и Мерт в живота,проекти и колеги,и Рибарче.Не мразим ли Афра или не ,колко е долна и не знам си какво ,по колко пъти се виждат и се таковат с Мерт.Както каза Тино има и други форуми , на този ,който не му харесва тука ,да пише другаде. Някои и умишлено виждат,че повечето тука се палят като се напише нещо против АфРам или Афра,или било Мерт и решават да създадат спор. Както и да е ,няма смисъл от всичко това . Единственото, което аз мога да кажа е ,че аз за Мерт никога не бях го чувала, само Афра я бях гледала във Фазилет. Просто двамата направиха нещо невероятно явно ,с много хора ,щом този сериал направи такива гледания и продажби, талант и на двамата е просто уау. Щом от нулев сценарий втори сезон пак накараха да се смеем и ревем с тях.  Късмет бих им пожела аз ,дали заедно в живота или не , вижда се ,поне че те се подкрепят и не са си безразлични,преди мн време Мерт беше казал ,че не вярва в любовта,но знае ли човек,вече може и да вярвам,Афра да му е като една мечта. Така де свиркайте си всички тука на негативни емоции и писаници и в левия крачол да ви е.
Относно тортата,това е уважение за мен. Дори Мерт проявява уважение,не като някои други да мятат телефони 😃 , например.

# 91
  • София
Относно мненията в Х, не е нужно всичко да се гледа под лупа. Да не говорим, че тази вечер баш едни от най-големите фенки на двамата са виновни да се раздуха за тази Джансу. Мерт харесал снимка, край, ужас 🤦‍♀️
И за ПР съм съгласна, но според мен е възползване от ситуацията.
Нов кадър от снощното интервю. Ами смешно му е на човекът Joy

Ето сега, феновете на АфРам тълкуват усмивката, че са се сдобрили и всичко е точно. Антитата на АфРам обратното, щастлив е, не му пука вече. Разговори да се получават, няма сериали, горещо е, хората скучаят.

# 92
Анабел, това е  обсебване, а не фенство. Почти всяка Звезда има подобни "фенове",  които ги следят под лупа, не е нещо необичайно.  Славата има своите плюсове и минуси.

# 93
Според Бирсен от OGM са пуснали, че H. Zeynep Bonçe ще е новият сценарист за трети сезон.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 00:40 от bellie_ellie

# 94
# 95
Прекрасна Афи 🧿❤️🥰
Някой знае ли нещо за новата сценаристка 🤔🤔🫣

# 96
Единственото което се сещам е ,че е писала "Дъщерята на посланика",нищо друго . Дано не е Лейля две

# 97
  • Яко в Матрицата...
Сценаристката не е известна, писала била за "Дъщерята на посланика" и "Жар-птици". Както вече написаха в соц.мрежите - шнура си е намерил някого, който да пише каквото той му каже.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 07:53 от Reni 🧿

# 98
Искрено се надявам новата сценаристка да не е писала сама сценария за "Дъщерята на посланика" и основната вина за онази "боза" (мое мнение) да не е нейна, защото в противен случай не ми се мисли какви измислени драми ще сътвори.

# 99
Погледнах набързо сценаристите на двата филма.В "Дъщерята на посланика" въобще го няма името и,и там са 3-ма сценаристи.В "Жар птица" го има името и пак са 3-ма сценаристи.Отзивите в Инстаграм са отчайващи.Май искат набързо да го приключат.

# 100
Добро утро,момичета. Благодаря за новата тема!
Натам вървят нещата със сценария.

# 101
  • Яко в Матрицата...
Общо в писането на 24 серии е участвала. Не е кой знае какъв опит. Може и да няма много желаещи да пишат трети сезон на сериал, който така се сгромоляса, а и има такъв фандом Joy. Парите не са всичко. Известен сценарист може би няма да иска да се хване…

# 102
  • София
Аз имам надежда, че може да е помощник на някой друг. Много неопитна изглежда. То иначе е ясно кой дава насоките за сценария и тази само реплики ще пише, евентуално.
А вярно ли е, че бтв са купили трети сезон?

# 103
  • Яко в Матрицата...
Ами нямат избор, трябва да дадат финала на историята. Така си мисля… Иначе втори сезон свършва в нищото 🤣

# 104
Аз имам надежда, че може да е помощник на някой друг. Много неопитна изглежда. То иначе е ясно кой дава насоките за сценария и тази само реплики ще пише, евентуално.
А вярно ли е, че бтв са купили трети сезон?
Ами аз също го четох това , догодина пак ще се завърне на екран " златно момче",явно като свърши първи сезон на "присъда ".

Общи условия

Активация на акаунт