Отговори
# 105
Хелоу, момичета! 🫶

И на Онур “интервюто” са излъчили! 🤣🤣🤣

# 106
Аз лично нямам кой знае какви очаквания за 3ти сезон. Не се сещам за сериал от тези, които съм гледала, който да не е бил с отчайващ сценарий след толкова много епизоди. 😃 За да бива сценария трябва да е с продължителност един или максимум два сезона. Спомням си преди години като гледах 1001 нощ, направо ми скъсаха нервите сценаристите през 3-ти сезон, беше ги подгонило отчайващо творческо безсилие. 🤪

# 107
За съжаление всичко зависи от рейтинги,а те се правят от публика,която има определени очаквания..(досещам се какви и ми става тъжно за 3 сезон)…….А може да го направят доста обещаващ с моите надежди😅….
Нещо от рода на “Как се изгражда бижутерска бизнес империя”…Но това едва ли ще се хареса там….По-скоро очаквам Ифакат да има водеща роля в заплитане и разплитане на умопобъркващи интриги от които нашите ще бъдат или губещи или победители….пак е Ок ….стига да го направят добре….
Но не трябва да се пренебрегват и други фактори,като утвърждаването още повече на Афра и Мерт,като партньори, което не се харесва явно на много хора…

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 14:19 от Melody19

# 108
Страхотна сцена Heart Eyes

https://x.com/seyferdelisii/status/1817163449551503808?t=0aGX__n … z0x8hsQQXAKQ&s=19

Много хубаво моето момиче Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

И от Учителят Heart Eyes

# 109
Хайде към Х! Фандома се задейства по въпроса със сценариста!

🙏🤲🏻👍

# 110
# 111
В туитър вече разследват кой му е подарил гривната със сърце, която се вижда на днешния репортаж. 😃

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:33 от Lilia*

# 112
  • Ямбол
Здравейте мили момичета от толкова много работа не ми остава време да пиша,но пък си ви чета с интерес.Мистери благодаря за темичката 💐🤗☺️. Толкова разпалени фенове има като нас,които разнищваме нещата до основи и се дразним на несправедливостта и всичката тази помия,която се изсипва върху нашите прекрасници.Аз наистина не разбирам какво удовлетвореност им носи на всички тези хора,които от завист на успеха на останалите не спират да плюят.Толкова са смешни
.. Аз вече не се ядосвам,че били се отследвали,били се скарали и т.н понеже знам,че всичко ще си дойде на мястото и ще стане това,което е писано в крайна сметка.Всеки определя сам в каква посока да му поеме живота и кой да го придружи в това пътешествие наречено "личен живот".Затова е личен те си знаят най-добре,но според мен доста се забавляват като четат коментарите и как няма, та кой ще се хване на тяхната въдица,че не са заедно 😂😂😂 ,но разбира се има и такива,които само това чакат.Аз такива хора ги наричам вампири понеже те са щастливи от страданието на другите хора.Та така аз се наслаждавам на лятото и почивки с моето семейство,пък Афра и Мерт ще се оправят .И септември всичко ще си е по старому тип-топ. ❤️🧿🥰

П.С - Лайкнала съм ви,но моя бутон явно работи само,когато е на кеф 😂
Впрочем фотошопа е голяма работа 😆

# 113
Hug  Hug  Hug
Наистина много красива Афра  Heart

И какво сега появила се нова сценариастка,Мерт и лайкнал снимката ,а феновете решили ,че си търси нова жена  Thinking  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Не се спират някои хора  с измислиците и фантазиите си и това е   Angry

Heart  Heart  Heart  СейФер  Heart  Heart  Heart

# 114
Айде, утре пак “интервю” с Рамо! По тв100!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 00:14 от BELL-

# 115
Афра се отърва от интервюта, но Мерт изтегли късата клечка.

# 116
От фейсбука. Колко е истина...?
Скрит текст:
Zlatka Avramova
Малко инфо за всички , които се притесняват за развръзката в сезон3 - Сейран и Ферит ще имат 2 деца, нова къща , но ще запазят имението. Сейран ще е успешен модел , Ферит - дизайнер на бижута, бизнеса им процъфтява. Сейран не е болна, Пелин е сменила изследванията й. В сезон 3 някои порсонажи ще изчезнат завинаги като Пелин и майка й Зерин. Халис ага умира от инфаркт, Двамата откачени братя, притесняващи Сейран и Суна също няма да ги има. Суна се омъжва за Абидин. Айде.....стига Ви толкова, че няма да Ви е интересно.

# 117
Добро утро, дружки Kissing Heart

Рамо се разсипа да дава интервюта значи Grinning

Баре да си дойде Афито, да поеме щафетата от него Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера рових за новата сценаристка, помагала е на Ортилерките за първи сезон. По-точно от 2 до 15 серия, най-хубавите. Да не кажа, че бяха страхотни. Настроена съм оптимистично засега. То е ясно, че Шнура ще се меси, но жената ще иска да докаже себе си. Пък и школата на Нехир и Айше не е за подценяване.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 08:38 от Еванджелин

# 118
Добро утро Мерт

https://x.com/ynihaly/status/1817451149739352313

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 09:51 от dterziiska

# 119
Мерт индиректно потвърди раздяла.
Също са го видели в Сохо с момиче и са си тръгнали заедно.
А пък Афра му блокира името в коментарите преди няколко дни. Като напишеш Мерт не излиза, само ти го виждаш, но другите не.
Това със сигурност не е ПР, а точно обратното.
Не стига, че сериала е пълен с аматьори, вече и такъв сценарист имаме, ами Афра и Мерт се държат непрофесионално.
Предполагам, че в 3 сезон ще изкарат Кайсун на преден план. Отсега личи. Постоянно ги промотират, Таро прави някакви смели изказвания.Всички се възползват на макс от сериала, и на гърба на Афра и Мерт. Пък на Афрам нито за сериал им пука, нито за реал 🤣

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 10:15 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт