Отговори
# 285
Добро утро, момичета! 🫶
Много съм доволна от снощи, браво на Афито! 🤘😂

🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 286
  • София
Забранили са Инстаграм в Турция. От къде ще идва хаУсът сега Joy Ужас, няма сторита и постове, няма кой кого следва Joy

# 287
Надявам се да не е “забранен”,а само блокиран за известно време….ще разберем.Все още няма обяснение от тяхна страна.Поне аз не намирам🙄

# 288
  • София
Надявам се да не е “забранен”,а само блокиран за известно време….ще разберем.Все още няма обяснение от тяхна страна.Поне аз не намирам🙄

https://x.com/bpthaber/status/1819233661725594028?t=rWL-SElJMhngz9CBQ9S9AQ&s=19

https://x.com/solcugazete/status/1819242218361663976?t=Hzov6JNer … lvrK2mMbE4zw&s=19

Политически причини. Много хора ще останат без работа, дано го разблокират скоро. То си има начини, но все пак...

# 289
  • София
Брей, ново севгили ли имаме? Пишат наш Мерт с Nilsu Aktas.
Аз докато почивам активно, нашите са се разделили, изтрили са се, обиколили света, завърнали се, и нови звезди има даже, че и инстаграм забранили в ТР.

Айде, дано в сезон 3 да не им се отрази на играта, ако е вярно.

# 290
Сега само Х ли ни остана? 🙄

🧿🤍🪬

# 291
  • София
Брей, ново севгили ли имаме? Пишат наш Мерт с Nilsu Aktas.

Една страница с 6 хиляди последователи пусна "новината" преди няколко дни, защото Мерт имал селфита с тази девойка преди 3 години (според тях нови) и май от там я копирали другите Joy

Май не им е баш забранен на всички Инстаграм или с VPN влизат.

Дам, Афито качи стори Joy

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 16:58 от MysteryG

# 292
Афрош беним

# 293
Афито е просто едно момиче Heart Eyes

Ама няма проблем, бе. Аз четох, че Нилсу  щяла да смени Афито и в сериала, щото тя пък (Афо) била бременна от Рамо. Така ще му е хем ново гадже, хем нова партньорка.
Айде честито на Мердовите солота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 294
# 295
  • София
Афито е просто едно момиче Heart Eyes

Ама няма проблем, бе. Аз четох, че Нилсу  щяла да смени Афито и в сериала, щото тя пък била бременна от Рамо. Така ще му е хем ново гадже, хем нова партньорка.
Айде честито на Мердовите солота Stuck Out Tongue Winking Eye

Айй, Афра пак ли е бременна. И сега Рами какво ще прави, бебе чака, а ново гадже има Joy

Твърдят, че в очилата на Афра се отразява рекламата на Димес.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:53 от MysteryG

# 296
Пак бременна, Мистери Sunglasses
Ама едно бебе... ще го изгледат бе. Майка, баща, джиджианне ахахаха
Лютфиш и Абдулджелил и те свободни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
  • София
О, ясно! Наближава новият сезон и се е започнало с фантасмагориите. Септември месец ще ги гледам. Дотогава ще догледам сезон 2, че много ми дойде нещо драмата с тези болести и т.н. накрая.

Афито не я знам бременна ли е, ама дано Сейран е. Smiley Да не сме влезли пак от сериала в реала, без да усетим? Че по едно време разлика между СейФер и АфМер не се правеше.

# 298
Привет !
Направо се забавлявам с някои новости. 
Горките Мерт и Афра !  То не можеш гадже да си намериш , не можеш да се разделиш, не можеш да кръшнеш малко. Приписват ти все някой/я  нов/а. Ама не си мислят , че тия новите може да са по-зле и от настоящите.
Забременяват те през ден . Отгоре на всичкото някои хора си мислят , че ако Мерт остави Афра , ще е само техен.
Нито  Мерт ще остане сам , нито Афра. И двамата си  имат достатъчно мераклии.Всеки си гледа кариерата и бъдещето - единият прави филм , другият реши чак в Америка да се дообразова. Няма място за драма , дори и да са разделени.
Аз лично се надавям на един смислен трети сезон . Те пак ще се целуват , ще се гушкат , защото са профита. Какво правят извън сета , да си знаят само те.

Сега гледам какви шишове се мятат пред очите на Баран и завиждааам.

А Таро !  Ох Тароо , колко ли време ти отнема едно миене на ръце. То докато свалиш и после сложиш пак тези пръстени и гривнички..... Ама пък е готин !

# 299
Мише, както ни е тръгнало, така продължаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето например, тези много добри приятели вече като чифте ги обявяват хахаха

Днес бил световен ден на красавците Grinning Честит да е Мердо Heart Eyes

Ками Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт