Отговори
# 315
Това момче щяло да играе малкият Баран в Tamir Adam.

Вежди и нос- таман за малкия Баран.

# 316
# 317
# 318
  • София
Скрит текст:
Няма спор, че някои фенове прекаляват с очакванията към двамата, но Афра и Мерт можеха да си спестят тази истерия, която ги връхлетя, ако не се бяха отследвали. Честно казано не знам защо си го причиниха. 😃
И какво пък толкова са си причинили? Ако наистина са скарани, разделени и т.н., не виждам причина за пред феновете да се правят на клоуни. Това са личните им акаунти, а не на Ферит и Сейран.

Кой иска от тях да се правят на клоуни? Просто не се сещам за други главни актьори, които да участват в успешен сериал, който продължава да се снима
Скрит текст:
и които демонстративно да са се отследвали, още повече им предстои да продължат да работят заедно всеки ден. 🤪 В шоубизнеса си има правила, а те малко се държат като в детската градина. Сега да не се чудят защо Акиф изскача от всеки храст с един и същ въпрос. 😄
Значи си гледала много малко ТР дизита. Има и такива, които се биха на сет-а, други се съдиха, има обвинения в побой, обида, и какво ли още не. И то във високорейтингови сериали. Ние за едно отследване, чак до правила я докарахме.

Прочети малко за Нургюл Йешилчай. Erkan Petekkaya, за Джан Яман, Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт и т.н., и пак ще си говорим.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:00 от missence

# 319
Привет.
Хората  се събират  и разделят... Важното е, Сейран и Ферит  да имат своя щастлив финал в сериала.

# 320
Аз проблем с отследването им нямам никакъв и абсолютно ми е все тая дали са заедно в живота или не. По-скоро ми е забавно това поведение тип детската градина. Сериалът ми хареса, играта им също и се надявам на екрана да не си личат отношенията им.

Съвсем нормално е на сетовете на сериалите на Еркан Петтекая да е имало проблеми, след като той е алкохолик. Мехмет Акиф Алакурт пък не ми изглежда много на център, та не бих ги сравнила с отследването на Мерт и Афра. А Джан Яман не го знам кой е.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:50 от Lilia*

# 321
Не знам защо,  но тези, които не се интересуват от отношенията им, най-много говорят за тях Smirk

# 322
Ако скоро започнат да пускат инфо за новият сезон ще има с какво друго да си чешем езиците. 😜

# 323
Момичета,здравейте. Някой знае ли за колко време заснемат филм. Стана ми любопитно.

# 324
Сторита от Афра 💚

# 325
Момичета,здравейте. Някой знае ли за колко време заснемат филм. Стана ми любопитно.
Ако говориш за сериала, една серия я снимат между 5 и 6 дена (в повечето пъти 6).
Ако питаш за Tamir Adam, и колко време ще го снимат, най-вероятно не повече от месец.

# 326
  • София
Афра е много красива на тези снимки. Все още е в Истанбул, има гости от САЩ Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 19:28 от MysteryG

# 327
Ако говориш за сериала, една серия я снимат между 5 и 6 дена (в повечето пъти 6).
Ако питаш за Tamir Adam, и колко време ще го снимат, най-вероятно не повече от месец.

Благодаря, за Tamir Adam питах. Дано му остане някой друг ден за почивка преди старта на сезона.С този график на снимки  явно си е уморително,ама рискове на професията,какво да се прави.Чакам с нетърпение да видя в каква насока ще тръгне сценария на Рибарчето.

# 328
Мерт беше казал един път, че харесва работата по проекти за онлайн платформи повече (напр. Netflix), защото там се работело по предварително изготвен график, и се знаело предварително и часовете, и сцените, които трябва да се снимат за един ден, та били по-малко.

# 329
Не знам защо , но Афрош и Хари са Heart Eyes

Новият сезон ще започне с 35 нови сериала Така каза Туба Б
Уж избягаха по платформите , пак явно ще се връщат по ТВ

Общи условия

Активация на акаунт