Милиуми - лазерно премахване

• 1 106
  • 6
  •   1
Отговори
Моля за препоръка за дерматолог (за София), който премахва милиуми с лазер. Някой, подлагал се на такава процедура?
От години се боря с тях и са ужасно много, затова и търся съвет - адски ме ее страх да не останат белези от недобре свършена работа, а милиумите са по цялото лице.
Благодаря предварително!

# 1
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майка ми наскоро си прави тази процедура, всичките ги отстраниха (имаше около 10-та в зоната на очите),не я е боляло въобще и няма белези.
Нищо страшно няма.

# 2
Майка ми наскоро си прави тази процедура, всичките ги отстраниха (имаше около 10-та в зоната на очите),не я е боляло въобще и няма белези.
Нищо страшно няма.

Благодаря! Ако е от София, ще съм благодарна на препоръка къде са премахнати. Simple Smile

# 3
Аз съм махала един на клепача в Reverse Dermatology, преди една година, не остана белег, не помня даже къде точно беше. Но за 5 дни след процедурата беше подуто мястото и имаше дискомфорт.С електроагулация го махнаха.

# 4
  • София
На дъщеря ми цялата брадичка беше с милиуми. Отстраниха й ги с лазер в LegeArtis. Всъщност те й направиха една процедура с някакъв уред, след което милиумите изчезнаха постепенно за около месец и нещо.

# 5
  • София
Моля за препоръка за дерматолог (за София), който премахва милиуми с лазер. Някой, подлагал се на такава процедура?
От години се боря с тях и са ужасно много, затова и търся съвет - адски ме ее страх да не останат белези от недобре свършена работа, а милиумите са по цялото лице.
Благодаря предварително!

Здравейте, може ли да споделите опит - къде се насочихте и дали сте доволна, защото и на мен ми предстои същата процедура в София.

# 6
Възможно ли е да се премахнат в домашни условия, някой опитвал ли е? Гледам в Тик ток някой си ги изстискват или ползват салицилова киселина. При мен салицил не помага.
И процедурата химичен пилинг помага ли за премахването им?

Общи условия

Активация на акаунт