Завишени показатели

• 502
  • 5
  •   1
Отговори
  • Бг
Здравейте, вчера пуснах профилактични изследвания на деветгодишния ми син. Почти всички показатели са завишени и съм много притеснена.
Дали е в възможно отклоненията да се дължат на факта, че до преди 5-6 дни изкара доста продължителен стомашно-чревен вирус /десетина дни продължи/ или това няма отношение ?
На джипито също не се харесаха резултатите и каза да ги повторим.
Много се притеснявам дали всичко ще е наред.
В скрит текст слагам резултатите.
Скрит текст:

# 1
Ами и кръвните не са ок, но пък и в урината има кръв, белтък и левкоцити. Дали може за е уроинфекция? Пие ли нещо в момента? Освен да ги повторите, можете да направите и един ехограф.

# 2
На уроинфекция прилича. Ако е бил с диария може да се е заразил с ешерихия. Посявка на урината трябва да пуснете, според мен. Също и бъбреци да прегледате, ако изследванията са правени на гладно. С този хемоглобин не изглежда да са правени на гладно. Rolling Eyes

# 3
  • Бг
На гладно са правени.
Сутринта е пил само вода.
Не знам дали има значение, но няма 12 часа отстояние от последното хранене и вземането на кръв.
И да, болшинството показатели са над норма.
Имаше диария, която продължи десетина дни.

# 4
Ами, възможно е и грешни резултати или грешни реф. стойности. Аз бих повторила изследванията в друга лаборатория.

# 5
А колко време е минало откакто е оздравяло детето? На нас ни се е е случвало така след разболяване кръвните да не са в норма, но бяха пуснати съвсем скоро след оздравяването, като ги повторихме по-късно бяха наред.

Общи условия

Активация на акаунт