Някъде от около месец насам чувствам подуване в областта на корема, като дори и малка да е разликата, забелязвам също леко подуване и около кръста, както и малко в краката. Движа се всеки ден, като правя между 10хил.-15хил. Крачки , но забелязах, че на следващия ден до около обяд много ме болят мускулите. Особено сутрин рано ако се поразбудя много се усеща. Болката в мускулите я усещам в бедрата си, както и около седалищните мускули.Освен всичко - пия по около 1л-1,5л на дена вода и ям нисковъглехидратно. От около 1г се храня нисковъглехидратно и не съм имала подобен проблем досега. Та ,въпросът ми е - възможно ли е това леко наедряване на краката да е поради това, че са се стегнали от ходенето? Като си стегна крака и се вижда мускул, на болката пък ме озадачава?Преди време съм ходила дори повече от сега, но не съм има подобен проблем, затова ме навежда на мисълта дали пък е възможно да събирам течности? Пих чай от глухарче , но няма особен ефект. Ще се радвам някой да сподели опит/съвет. Нямам целулит, тялото ми не е мускулесто по рождение, висока съм и съм слаба, но усещам това подуване и ме притеснява. Предстои ми да си пусна и хормони, за да видя дали е на хормонална основа нещо.