Подуване и болки в мускулите

• 345
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Понеже запитването ми не е свързано само с подуването и не открих подобна тема, пускам нова, като се извинявам, ако вече има писано по моя въпрос.
Някъде от около месец насам чувствам подуване в областта на корема, като дори и малка да е разликата, забелязвам също леко подуване и около кръста, както и малко в краката. Движа се всеки ден, като правя между 10хил.-15хил. Крачки , но забелязах, че  на следващия ден до около обяд много ме болят мускулите. Особено сутрин рано ако се поразбудя много се усеща. Болката в мускулите я усещам в бедрата си, както и около седалищните мускули.Освен всичко - пия по около 1л-1,5л на дена вода и ям нисковъглехидратно. От около 1г се храня нисковъглехидратно и не съм имала подобен проблем досега. Та ,въпросът ми е - възможно ли е това леко наедряване на краката да е поради това, че са се стегнали от ходенето? Като си стегна крака и се вижда мускул, на болката пък ме озадачава?Преди време съм ходила дори повече от сега, но не съм има подобен проблем, затова ме навежда на мисълта  дали пък е възможно да събирам течности? Пих чай от глухарче , но няма особен ефект. Ще се радвам някой да сподели опит/съвет. Нямам целулит, тялото ми не е мускулесто по рождение, висока съм и съм слаба, но усещам това подуване и ме притеснява. Предстои ми да си пусна и хормони, за да видя дали е на хормонална основа нещо.

# 1
Възможно е от жегите да е.

# 2
Възможно е от жегите да е.
И аз това се чудех, защото и други хора около мен се оплакват от същото.

# 3
И аз на моменти съм така, с жегите го свързвам. Сега съм на по-хладно, в друг град и проблемът изчезна сам.

# 4
  • София
Тренирам и ако не пия магнезий, имам такива болки в мускулите. При по-голямо физ. натоварване тялото има нужда от допълнителен магнезий.

# 5
Тренирам и ако не пия магнезий, имам такива болки в мускулите. При по-голямо физ. натоварване тялото има нужда от допълнителен магнезий.
А възможно ли е да натрупам мускул при ходене на прав терен?

# 6
  • София
Не знам. Ходя във фитнес, нямам опит с открити тренировки.

# 7
Аз получавам такова подуване и болки, когато облека тесни дънки, които ми стягат в талията и на краката.

Общи условия

Активация на акаунт