Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 41 966
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Към момента не давам, предния път дадох една опаковка и това беше. Като цяло не съм фен на пробиотиците.

# 721
Все още нищо не давам, но мисля, че от днес вече има колики (на 12 дни). Почти  не е спал, буди се през час и много плака. Последно заспа преди 45мин и още въздиша и не може да се успокои.

# 722
Момичета, аз се включвам с отзив за еднократните гащи на Canpol. На мен изобщо не ми бяха удобни, прекалено широки са някак си, балончести, не знам как да обясня Joy
Памучни с висока талия (не съм секцио) ми свършиха чудесна работа след раждането.

# 723
  • Пловдив
Аз си ползвам нормални гащи и на Канпол така наречените превръзки, за нощно време мъжът ми взе на друга фирма, каквито имаше в аптеката.

# 724
Малкия е на 7 дни обаче пъпчето все още не е паднало,това нормално ли е? И как го третирате върху пъпчето ли със спирта или около пъпчето?

# 725
  • София
Елиф, на нас педиатърът ни каза вътре пъпчето и около него да почистваме. Нашето момченце е на 13 дни, все още не е паднал. Когато, тогава.

# 726
Пъпчето падна, коликите са на лице ✌
Дайте алтернатива на БиоАмика( взимаме и БиоГая). Не ни помага май. Коликите са вечер( както повечето). Знам че не се мелеха едни съставки ама кое с кое беше….

Пак ще питам за млечница ако някой има опит. Дактарина го няма никъде, софата не знам дали помага и само това успях да намеря за лечение 😕

# 727
Елиф, на нас педиатърът ни каза вътре пъпчето и около него да почистваме. Нашето момченце е на 13 дни, все още не е паднал. Когато, тогава.

Колко процентов спирт ползвате? Понеже на нас ни изписаха 70%?

# 728
  • София
Елиф, 95%, като падне 70%.

# 729
При нас пъпчето падна на 8-я ден през ноща докато сменях памперса, не знаех че се пази, дано не съм изхвърлила късмета й на боклука, ще ме гложди известно време. 90% съм ползвала за почистване докато е била щипката, след това като падне ми казаха да се обработва с 70%. Не съм купувала отделно 70%, разреждах 90% на памучето с малко водичка. Два пъти я къпахме с лепенка на пъпчето след като падна, но педиатъра нинказа, че може да се мокри и след баня го обработвах. За съжаление горния слой на кожичка и се обели, мажа я с лосьон, но за сега няма ефект. Много и се ибрина нослето от жегата в болницата и стои на едни бели пъпчици, незнам кога ще се махнат, почиствам нослето с бебешка мицеларна вода, но още стоят. Жегите много ни мъчат и определено влияят на кожата на бебето, без климатик ми е много кофти. В болницата е била на Aptamil 1, такова АМ взех и за в къщи Аptamil Cesar Biotik 1. Но колкото разбрах, че въртят марките в болницата също, на моя приятелка бебето в същата болница е било захранвно с Hip. Педиатърът препоръча Nan и сега съм в голяма дилема дали да сменям марката като свършем опаковката. Със сегашното АМ е свикнала, наблюдавам я, че и редовно всеки ден се справя по голяма нужда.

# 730
Елиф, 95%, като падне 70%.

На мен от болницата ми казаха 70% и аз за това с такъв.

# 731
  • Пловдив
Пъпчето днес му падна, обработва се със спирт /аз ще си го сложа в шише с пулверизатор - спирта/.
От раждането си има бели пъпчици на нослето, не ги третирам с нищо.
Кожата му беше адски суха и лющеща, две мазания с лосиона на ДМ и вече е в норма.
Живеем на климатик, вечер го спирам и отварям широко прозореца. Стои по голи кълки и ръце, климатикът духа нагоре

Като спи му правя палатка върху леглото, отстрани с олекотено съм подпряла гърба

И не знам дали някой бори хемороиди, но някъде /може и във форума/ прочетох за крема на Хималая, не съм вярвала, че толкова евтин продукт ще върши работа. Облекчението е от първото нанасяне.

Чакам таткото днес след като се осифери от тържеството за раждането на детето да мине да се видим и утре живот и здраве към обяд ще ни изписват, ще минем да си вземем баткото от градина и се прибираме. В сряда, ще се събираме с бабите, че таткото вторник трябва да пътува до Русе.

# 732
На 14 дни му вързаха пъпния остатък с конче, което после пристягахме на всяка обработка. Падна късно, защото била дебела пъпната връв.

Мм каза в пулверизатор спиртът губи градуси

# 733
На нашето лъвче , пупа му падна на 11 ден.Освен със спирт пръскахме и със спрейчето на Адерма.

# 734
Деси, чудесен е Ивайло! Много добре е оформен. Моят единия все още си е клечо, но поне вървим стабилно нагоре от трите кг.

Хемороидите или положението, което беше преди раждането, се изпари веднага след него. На единия пъпа падна ден след изписването, на другия след още 5 дена. Вече не обработваме с нищо, спокойно е там. Още се белят, но не мажа редовно. Мием дупета обаче редовно, а чистата вода отмива кремове и лосиони. Веднъж мазах с на Hipp, единия му понесе, другия се изрина. Досега Weleda и Wooden spoon са без забележки.

Много ни харесва на село. Заплаче ли бебе, кучето се скъсва да лае, да ни вкарва в правия път. Котката засега си гледа безучастно.

Общи условия

Активация на акаунт