Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 41 953
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Аз съм много доволна от гнездото, даже го слагам вечер в next to me -то, защото му е широко и се стряска.
Постоянно го проверявам,че ме е страх да не си забие лицето в страниците ,но предпочитам да спи там , иначе спи върху мен.Една вечер съм задремала с него върху мен , та изпаднах в ужас.
С 3 деца .. няма и 2-3 часа сумарно сън.

# 751
kuklichka, моите след първото секцио доста време се чистиха, към 40 дни точно. Очаквах много по-малко, но уви...
За съня, моя син си спеше в кошарата до 6м, без нищо вътре, че ме беше страх от задушаване. През деня съм го слагала в гнезо до мен и си спеше там, но под наблюдение. Имахме един период пък дето спеше само в количката и някои нощи съм го оставяла там до леглото. Не ми се смейте, за малко сън... 😄После като почнаха да го мъчат зъбите и да реве по цяла нощ почна да спи с мен, сучеше през 1 час понякога вечер, после 1 час рев.. тегаво беше, та до ден днешен си спим така, но поне не кърмя вече де. Ще видим бебешока ще бъде ли такова пристрастено кърмаче.

# 752
Момичета, заповядайте в новата тема. По-късно ще вляза пак да оправя първият пост там, че съм навън в момента, ама прескочихме 50 страници вече, та бързам да пусна нова.

# 753
Stiliana16, на нас педиатърката ни каза, че когато идем на преглед на 1 месец ще ни даде талон за ортопед.

Аз искам да ви попитам за лохиите след секцио. Днес ми е 14 ден от раждането и вече са доста бледи, жълтеникави и оскъдни. Нормално ли е? Чела съм, че продължават до 40 дни, но не съм сигурна след секцио, заради изчистването на матката дали не са по-кратки, но пък и 14 дни ми се виждат малко. При вас как са?

И при мен да така, 21 ден, бледи и оскъдни, но продължават Sad Искам да я махна вече тази превръзка, много ме дразни.

За бебета на АМ, на какъв интервал давате? Ние уж искаме да спазваме режим на 3ч, но често се случва бебето да е супер гладно само след 2 часа и почва един ужасен рев, който се успокоява само с хранене. Обикновено става след разходка или къпане, явно се превъзбужда? И какво количество давате? По инструкциите от кутията трябва да изяжда по 90 мл на хранене (21 ден), но често не успява да изяде толкова.

# 754
Гери, отговорих ти в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт