Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Нали и ние за това се борим, но като засукват плитко дори със сил зърно какво да направим....Точно, за да можем да стигнем до кърмене, цедим и даваме АМ с бавни биберони...

# 526
Даа… и бебето и самият му характер имат значение. Първото ми дете нямаше никакво търпение- не засукваше, ревеше, беше постоянно изнервено и гладно и бързо изпуснах нещата и минахме на АМ.
Сега бебето си е сукалче от първия си час. Така добре се оправя, старателен е, спокоен е, супер бързо си намира зърно. А не мога да кажа, че сега съм била по- подготвена от тогава🤷🏻. Просто преди 2г детето ме беше обезкуражило😂.

# 527
  • Пловдив
Gamora, това със заспиването е както го научиш. До коликите сам в леглото заспиваше или до мен на дивана. На ръце е било рядко. Ще стане на 4 още си заспива сам.

# 528
Момичета, търсим уред за АМ, някой впечатления, прочетени някъде мнения? Всякаква инфо ще е полезна

# 529
  • Пловдив
Какъв е този уред?

# 530
Топли водата и сам добавя АМ и ги бърка

# 531
Аз ще се пробвам да те разубедя,  Magrat. Скоро като започнат разходките, като се поразхлади ще сте навън. Тогава взимаш кутия с дозички и един термос и правиш млякото за няколко минутки. Пак скоро може и на бебето да му отпадне едното нощно хранене и ще станат 5 за деня, ако две са навън, остават три хранения. Моето мнение е, че такъв уред се ползва изключително малко, обемен е и заема място и се ползва и за кратко. Пак със захранването и вкарването на закуска, обяд, вечеря бебето ще пие по-рядко мляко. Такъв тип машини са и доста скъпи и може би ако някой не ме пита от какво имам нужда и ми я направи подарък бих й се зарадвала. Зависи си и от стандарта на самото семейство , нека мнението ми бъде приемано като мое лично, как аз бих постъпила.

# 532
Аз не разбирам от тези уреди, но вече има кани за вода, които имат няколко опции: за мляко,за чай,за кафе и 100 градуса. Нашата е такава, водата за мляко се нагрява точно на 40 градуса и едни наши приятели казаха,че ще им свърши супер работа за АМ и си взеха същата. Казаха,че са се родили, но реално не ви е допълнителен уред,а можете да си я ползвате после.

# 533
Гамора, може ли да споделиш каква марка е каната. Той и мъжът ми се чуди за кана, каза, че бил намерил, но я нямало налична.

Мама Лиса, каква е тази кутия с дозички?

# 534
Мама, нашата е такава, но е купувана преди няколко години,гледам че новият модел няма 40 градуса,а 50, но имаше и други марки с такива опции. Трябва да попиташ в магазина, кои имат опция за затопляне до 40 градуса,тя сама си изключва. https://www.pazaruvai-lesno.bg/elektricheska-kana-za-voda-rohnson-r-7500.html

# 535
AGU имат уж специално за това кана, после може да се ползва и за зеленчуци на пара. Иначе и по веригите съм виждала с настройка на темп на AEG , като и те май се въртят около 200лв, но може веднага да си купите на място в техномаркет/технополис.

# 536
Magrat, това е. Има и други разновидности.    https://www.baby.bg/product/dozator-za-suho-mlyako- … a-boo-2-v-1-mint/

# 537
  • София
При  нас май почнаха колики (7 ден). Коремчето е подуто, реве безутешно по 3 часа вече втора вечер.
В статиите пише, че продължават до около 5 месец. Cry Много ми е жал.. Иначе педиатърката предписа капки от 10-ти ден.
Изцяло на кърма е, като се притеснявам, че от гърда не мога да засека колко яде, но си се храни на 3-4 часа. Приемам всякакви съвети за колики Flowers Four Leaf Clover Избягвам  боб, леща, цитруси, а от утре мисля и млечните да спра. За масажи май е рано

# 538
  • Пловдив
Аз за АМ си ползвах микровълновата, докато изкарам шишето и АМ водата вече беше готова.

# 539
Кукличка,за коликите трябва да пробваш кои капки ще помогнат: при някои помага лефакс, при нас комбинацията от био гая и еспумизан сякаш беше най-успешна с предишните(не спряха съвсем,но по-лесно отделяха газове),сега ще видя с този как ще е. Иначе от тези торбички за коремче или само да си държа ръката отгоре,за да затопля коремчето също облекчаваше. В големите кризи-гушкане по коремче или в раницата сме се разхождали през нощта из апартамента. Много са тегави тези колики,дано до към 3-4 месец да минат,че после започват зъби Grinning

Общи условия

Активация на акаунт