Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 447
  • 811
  •   1
Отговори
# 405
Ее глупости не бих му дала повече от 30. Аз нямам много нерви да гледам подкастите, като цяло си чакам епизодите на къщата и на ДиК

# 406
# 407
Ще го гледам довечера преди сън😂 това Тейчето ли е? И него ли забърса 😂

# 408
Не, такава е играта

# 409
Много готина игра Grinning  ,ама Симона ги начупи всичките банани.

# 410
Ники за Стиляна: "Мнението ми за нея е по-скоро негативно, заради пиенето ии...говоренето за различни неща." Grinning
А според Теа, Йордан и Ина се въргалят, като кученца.
И пак нещо не разбирам. На 37:50 - Елена и Симеон обсъждат стратегията си и Елена казва "Ако Теа остане последна на играта, няма да може да даде гласа си за Георги"???

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 19:53 от Meddyy

# 411
Коцето ме кефи в тази серия, хахаха

# 412
Теа го побърка Коцето .А банският и е доста секси в джакузито.Йордан  на външен вид ми прилича на мъжът на певицата Мария /Дзвера/

# 413
Йордан на 4 ден и вече превъртя игрите. Голяма любов, голямо нещо. Циничната ми душа вдига вежди и гледа скептично. Grinning

# 414
6 епизода минаха и още никой не е отпаднал... брао

# 415
Йордан на 4 ден и вече превъртя игрите. Голяма любов, голямо нещо. Циничната ми душа вдига вежди и гледа скептично. Grinning

И за мен е прекалено, разбирам я Ина. Той още от първия ден изпада в такива обяснения и любови. Повечето жени биха се уплашили от подобно отношение на втория ден. А какво остава за Ина, която очевидно е по-резервирана и дистанцирана.

# 416
И нищо съществено не се случи. Очаквам с нетърпение подкаст, в който час и половина ще обсъждат играта с бананите.
Може би само разговорът между Теа и Коцето. Горкото Коце. Теа беше излишно груба и се държи много неуважително. Много токсик тея жени.

# 417
  • Paris
Теа и Антонио (Коцето) направиха голямо шоу. Много се смях с тях. След това обаче Теа се държа все едно е нещо повече от него. Дори и да не го харесва и да няма привличане доста прекали. Тя си обича мъже, които я мачкат. Затова харесваше и Симеон. Ако Коцето си смени стратегията и започне да я игнорира и да се зарибява с други, ще гледаме съвсем различен сюжет.
Аз не знам тези жени там за какви се мислят? Някакви световни звезди ли са или са топ красавици, че се държат така с мъжете? За сега никоя от тях не е показала дамско държание, класа, доброта и уважение към мъжете. Може би Николета има уважение към мъжете, но пък тя е с много мъжка енергия. Струва ми се, че тя харесва Йоан.
Ина също се държи супер зле. Иска да доминира, да се покаже колко е велика, как мачка мъжа. Демонстративно и пред всички. Като Амазонка. Окей, не му вярвай, провери го с женски хитринки, но не му говори като на куче. Това са много нелекувани травми, които не може да прехвърляш на другите хора. Честно казано ще се изкефя на финал да се окаже, че някой от мъжете е играл. Заслужават си го с арогантното си поведение.
Нямам търпение някой да отпадне или да вкарат нови хора.

# 418
  • София

И за мен е прекалено, разбирам я Ина. Той още от първия ден изпада в такива обяснения и любови. Повечето жени биха се уплашили от подобно отношение на втория ден. А какво остава за Ина, която очевидно е по-резервирана и дистанцирана.
Точно това си мислех, че мен такова поведение в мъж ще ме стресне и ще избягам с 200.

# 419
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми е изключително странно Йордан кога успя да се влюби в Ина, като те не разговарят, а само се боричкат и премятат насам-натам. Детската градина в действие. Теа я предизвика да направи нещо, за да го накара да се усмихне, и единственото, което й хрумна на Ина беше да си размаха ръката пред носа. Rolling Eyes Необяснимо ми е на какво се базира това влюбване, ако изключим чисто физическото привличане. На нея обаче с тези граници и нежеланието да бъде докосвана, не знам как й се получава любовта.
Играта беше малко тъпичка, но с подръчни средства - толкова. На Ивка пак не й стигна речникът да коментира, явно ще се наложи да свикнем. Туджаров ми е много симпатичен, обаче и той не става точно за водещ. "Мич ДюкЯнън", сериозно ли? Joy
Николай и Стиляна играха умно и се справиха много добре, Георги и Елена пък бяха много бързи. Стратегията на Йордан не беше особено сполучлива, а Йоан като най-ограничен умствено, разбира се избра точно нея да препише.
Коцето и Симона и Николета и Йоан бяха жив зян, не знам ако има по-сериозни игри как биха се представили.

Симеон ми става все по-симпатичен, явно е съобразителен и разбиращ. Показва уважение, явно не всичко му е на всяка цена, щом и на Ина й е направило впечатление, че се съобразява с границите й по време на играта.
Вече нямам търпение за церемонията! Йоан ми е страшен смешник, най-вече защото много си е повярвал, че е неотразим и че е някакъв фактор. За мен лично е ужасно отблъскващ с този поглед на бито куче.
Стриптийзът беше комичен. Joy

И пак половин час пълнеж с глупостите на Теа. Можеше да ни дадат само разговора за отношенията им с Коцето, без да ни карат да слушаме "донеси ми това, направи онова"...

Общи условия

Активация на акаунт