Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 445
  • 811
  •   1
Отговори
# 420
Аз да си кажа какво пак не разбрах от подкастите.
Мисля, че преди да започне предаването всички са дали отговор какво искат за награда-парите или любовта, демек околосветското или накрая след като останат две двойки ги питат и на финала се разбира кой какво е избрал.
Просто самата концепция все още не може да ми се нареди в главата.
Не ми е ясно кой ще избере 10 000 лева пред това да отиде на пет пъти по скъпо околосветско било то и с човек , с който не иска да е двойка.
Ей тука за мен няма ясна концепция, идеята им е добра, но на практика това накрая не доказва нищо.
В днешния епизод битката беше снимана добре, беше ми интересно.
Липсата на Туджаров в следващите епизоди ще е голям демич за предаването.
Мисля, че от този епизод монтажа е тръгнал на горе.
Колкото до влюбването на Йордан, не забравяйте, че може да има стратегии тук.
Ако Ина изпитва неудобство към него, заради факта, че заявява колко е влюбен в нея, това може да е причина да играе с него докрай, просто на финала да избере парите.

# 421
Елена трябваше да се разплаче на стриптийза Laughing

# 422
  • Paris
Всъщност на мен сега ми се избистря поведението на Ина след като и видях инстаграма. Вероятно тя е там за слава, нали иска да прави музика. 
Щом казват, че всеки е казал предварително какво иска си представям, че след гласуването ще покажат визитките им и там всеки ще си каже защо влиза и каква му е ситуацията.

Елена трябваше да се разплаче на стриптийза Laughing

Трябваше 😀😀

# 423
За мен на Туджаров му личи, че не му се занимава и му е неловко. Хубаво би било да има втори водещ, щеше да е по-динамично, но по-добре, че е решил да не се мъчи.
Симеон и на мен ми се вижда добряк. Няма да се изненадам, ако на кастинга е решил да се презентира, като големия сваляч - плейбой и сега да се опитва с всички сили да си защити персонажа. И с Елена се държеше все едно й е по-голям брат и ще я защитава.

# 424
И на мен Симеон ми изглежда приятен. Предвид колко жени обиколи и разправията с Теа, не бих го взела за мъж. Но иначе от всички там, ми изглежда най-симпатичен и адекватен.

# 425
  • Пловдив
Какъв е този тензух, дето го е обул Туджаров?! Rolling Eyes

# 426
Мисля, че преди да започне предаването всички са дали отговор какво искат за награда-парите или любовта, демек околосветското или накрая след като останат две двойки ги питат и на финала се разбира кой какво е избрал.
Двете двойки, които са стигнали до финал, са писали какво избират. Другите - не.

# 427
Двете двойки, които са стигнали до финал, са писали какво избират. Другите - не.
Ясно, дали обаче им е разяснение параметрите на наградите?
В момента гледам надкаст с Неделчо, Ния и Ивка и това,което ми направи много силно впечатление и то доста лошо, е че Неделчо каза, че когато Туджаров е заминал за Япония, цялата концепция е пренаписана от него и въпросния Мишо....

# 428
Нормално да пренапишат концепцията, да не кажа и сценария, защото едно е водещите да са двама и да си поделят репликите, а друго е да е само един водещ.  Особено, ако идеята им е била, единият повече да коментира игрите, а другият да обяснява правилата. Но въпреки това отново ми е хаотично и не толкова разбираемо. Дано със следващите епизоди да се изчистят неяснотите. Ще дам пример за неяснота в крайните правила от днешния епизод:
Скрит текст:
Поне два пъти водещият каза "Няма да се играят дузпи, дори ако няколко двойки имат един и същи резултат", а преди това каза нещо от сорта, че не му се чакало да играят и дузпите. Което впрочем е доста неуместен коментар от страна на водещия.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 22:33 от Daniela216

# 429
  • София
Аз спрях да гледам, но хвърлям око тук и имам въпрос за наградите. 10 000 лв на човек е паричната награда предполагам? А 50 000 е стойността на общото пътуване (тоест по 25к един вид) или бъркам?

Иначе стойността на пътуването не е ли нещо супер относително? 50 000 лв без никакви отстъпки, но например агенция им урежда на продуцентите добри условия и плащат по-малко. Спекулирам само. И ми е съмнително как е сметната сумата на пътуването и дали наистина разликата в наградите е чак толкова голяма.

# 430
  • София
10000 лв, но не могат и двамата да вземат парите. Ако и двамата изберат парите, никой нищо не взима.

А с 50000 лв двама могат да видят повече, отколкото един за 25000 лв, защото настаняването в двойна стая е доста по-изгодно.

# 431
Някой разбра ли защо Коцето стана Антонио?
Теа даже Антонио го наричаше този епизод. Аз ли нещо съм пропуснал? Нали го бяха обявлили за най-неискрен. Да не да ги е лъгал за името си?

# 432
Някой разбра ли защо Коцето стана Антонио?
Теа даже Антонио го наричаше този епизод. Аз ли нещо съм пропуснал? Нали го бяха за най-неискрен. Да не да ги е лъгал за името си?
Когато го обявиха за най-неискрен, казаха, че наказанието му за това ще е да бъде роб на Теа. Тогава тя му измисли това име - Антонио.

# 433
  • София
Горката Елена. Тя се притесняваше, че след това предаване няма да може да си намери свестен мъж. А каква оргия ѝ спретнаха за рождения ден..... Simple Smile

# 434
И Йоанката развърза кесията и й подари рекламно колие за 45 лв. А ние несправедливо го обвинихме, че е егоист и егоцентрик. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт