Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 401
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
Йордан, когато се е записал за участие, тъкмо е забърсал ново гадже.  Създанието, което се явява гадже на Ицака го познавала лично и му шокала канчето, че непременно трябва да участва в ДиК. След като с момичето са били в Рим (по мои спомени от подкаста) той е решил, че връзката няма да я бъде и се е обадил на продуцентите. Така че не можем да говорим за разрушение, когато отношенията са били в начална фаза. Може младежът да е влюбчив и да си вярва, че Ина е  жената за него.

Явно целта на формата е да се избере двойката, която най-добре се преструва на щастлива.

# 526
Аз все повече харесвам риалитито, макар да гледам с малко забавяне.
Йордан си е точно от мъжете, които бързо се влюбват и затъват до уши. Не мисля, че е неискрен, макар да не ми се вярва, че лесно би приел отхвърляне.
За Симона ще ме е яд, ако обере негативи, заради това че влезе в схема. Накрая ще се запомни това, а не как Йоан се опита да я подхлъзне  и какво говореше против нея. Но не ми се вярва точно така да им се получи плана и Йоан да отпадне тази седмица Rolling Eyes
Вие мислите ли, че наистина ще влязат още хора? Нещо не ми се вярва...
И последно - много жалко, че Туджаров отпада от формата Disappointed

# 527
Скучно ми е! Искам да влизат вече нови ;д
Никой не ми допада от настоящите, пълен криндж са и диалозите и срещите и игрите им. Очаквах блясък(по Тея), секси срещи на готини локации и забавни партита(организирани от продукцията)....

# 528
Божее, каква тъпа реклама на Нес Кафе.

# 529
ЕП.7

Добре, че нямаше разяснителен подкаст с Мия Косата и Мишето след предния епизод. Явно четат и осъзнават, че само вредят на предаването и се излагат.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 20:07 от diziler

# 530
Съжалявам, ама няма как Ина и Йордан да ми станат фаворити. Нещо не е както трябва с това момче. Първо, толкова натрапчиво манифестира тая любов към Ина, че успя да изманипулира всички и успешно да влезе в ролята не жертва, за да го съжаляват и дори да я упрекват, че не отговаря на чувствата му и да й вменяват чувство за вина. Второ, във всеки епизод от началото се коментира неговата агресия, а сега вече се прокрадват коментари за блъскане на юмрук в стена, някакво викане и тропане. Хмм, не, изобщо не е червен флаг.

# 531
Тая госпожа Глория от Шийн (Симона) май ще излезе най-адекватна от всички. Прави ми впечатление колоо емоционално интелигентна и точна е, умее да комуникира и да се държи, дори и доза мъдрост видях днес.

Споделям желанието да вкарат нови вече и също смятам, че без подкаста е по-добре.

# 532
Този замък е във Варадиново ли? Много изкуствени диалози между Ники и Стиляна, като наизустени реплики, но зле изиграни.
- О, я виж фонтана
- Сякаш ме в Рим
- Ела, да поседнем там
- Много е хубаво тук

Божее, каква тъпа реклама на Нес Кафе.
И какво продуктово позициониране на Олинеза, с престилката на Йоан (на голо) и кетчупите, наредени на масата. А всъщност се приготвя пица? Кому е нужен кетчуп тогава?
Второ, във всеки епизод от началото се коментира неговата агресия, а сега вече се прокрадват коментари за блъскане на юмрук в стена, някакво викане и тропане. Хмм, не, изобщо не е червен флаг.
Да бе... Къде сте видели такова нещо?  Като видим в епизодите, тогава ще си говорим за червени флагове.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 21:05 от diziler

# 533
Равадиново е, да.
Диалозите бяха като в Ергенът, като събират жените да коментират нещо. "А ти какво мислиш за тази ситуация?"

Ина към Йордан: "Аз мисля, че ти щеше да си тряскаш и блъскаш и без да беше намесена жена."

# 534
Последните 2 епизода не са ми интересни толкова. В днешния много ми хареса Симона, супер си изложи нещата, изглежда достатъчно зряла за връзка, за разлика от повечето в къщата.
Срещата в Равадиново - доста зле, нямаха какво да си кажат и бяха спечени от камерите. Доизгледах я на 1.5 скорост, пускам си по-висока скорост и като говори Николай.
Симона от него не знам каква страст може да очаква, вероятно е да е гей.
Ина и Йордан имат шанс, във всяко начало на отношения единият е по-въвлечен от другия, мисля че ако Йордан прояви търпение, биха станали двойка.

# 535
Симона кастрира Ники.

# 536
Моето мнение към последните 2 3 епизода. Май се опитват във всеки епизод да насрочат жертва, към която да има атака. Другото, което искам да кажа е, че Николай наистина ходеше като клюкар и се месеше в отношенията.  той чака Симона да му диктува като майка всичко, той явно си няма собствено мнение. Държи се като изкуствен интелект, емоция не означава да гушкаш жената, да я купуваш с внимание, а да направиш някаква стъпка. Тя буквално искаше да каже, абе хвърли ме пеимерно в джакузито. Или ей така от нищото разруши й косата, да се ядоса, да стане да ти го върне с възглавница. Пожар да има, нещо закачливо. Пак ще ме упрекнете, че говоря за зодии, не е лично към потребителите тук, но това визирах под зодия рак - клюки, лицемерие, най-миличките и веднага направили коалиция зад гърба ти.[video][/video]

# 537
  • София
Не мисля, че между Симона и Ники ще се получи. Той не показва никаква страст, няма сексуална заигравка. Тя даже единия път си поиска целувка, той не се сеща какво да направи. По никакъв начин не я кара да се чувства желана. Симона директно му го казва и пак не схваща. Държи се като 16-годишен, който не е бил с момиче.

Не се учудвам, че го издадоха днес. От първия ден  клюкари кой какво е казал.

# 538
Да, ама много трудно човек, който не е емоционален, спонтанен, да го "научиш" как да действа. То в мига, в който започнеш да казваш на някого да бъде по-страстен, ясна е работата.

# 539
  • София
Сега го догледах, тя даже го целуна по устните и той пак не показа страст и да я целуне, както си трябва, а  я прегърна... Това не се учи, няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт