Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 423
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
От днес

Йордан и Николета един до друг са били и явно няма караници вече

# 541
Сега гледам епизода. Направо ми стана жал за Николай, как го насоли Симона на леглото, буквално го скастри като учителка, а той как жално гледаше...

# 542
Ина също ми направи лошо впечатление, като беше във ваната. Какви бяха тези изпълнения. "Доведи го, искам сега да говорим." И тя нещо се взима много насериозно, добре, че е Данчо да й вдига акциите.

# 543
Ина е типичната певица. Славата и егото , изобщо не е нейн тип Йордан. Не спира да коментира как такива мъже не би харесала в реала. Ами поне да му каже, но жената иска да печели аудитория

# 544
Йоан към Симеон: “Виждаш, че има момчета, които са мъже в женска кожа.”
The bar is low … Head Band

# 545
Инчето нещо взима много да ме дразни с нейната "лична граница" и с тоя вейп, нонстоп.. след всяко изречение да ми издишва някакви пушеци, не бих я изтърпял изобщо. Йордан трябва да я остави 2 дни, изобщо да не й обръща внимание, да видим как веднага тя ще започне да припка след него. Сега го играе тежка и недостъпна пред камерите. Тежкарката с вейпа Grinning

# 546
На мен всички мъже ми изглеждат като латентни хомосексуалисти, но Ники най-много. Наистина не знам каква страст очаква.

# 547
Симона много си повярва... великата тя, дето само другите трябва да се грижат за връзката, а тя какво ще направи по въпроса? Ники да надграждал, а тя с какво смята да надгражда? Нали за една връзка трябват двама. Или само той да е инициативният, а тя не? Много капризно и неприятно женище ще се окаже Симона. Нищо, че е красива. Тя на красотата си разчита, всеки да й угажда и да се държи с нея като царица, но и това ще е до време. "След два дни може да ми омръзне". Ми то и на него може да му омръзнат някои неща в тебе, ама не ти го казва директно, да те засрамва пред камерите и пред всички... Цял епизод го нарежда, 100 пъти каза думата "интриги", знаейки, че го засрамва така. Меко казано унизително.

# 548
  • София
Симона много си повярва... великата тя, дето само другите трябва да се грижат за връзката, а тя какво ще направи по въпроса? Ники да надграждал, а тя с какво смята да надгражда? Нали за една връзка трябват двама. Или само той да е инициативният, а тя не? Много капризно и неприятно женище ще се окаже Симона. Нищо, че е красива. Тя на красотата си разчита, всеки да й угажда и да се държи с нея като царица, но и това ще е до време. "След два дни може да ми омръзне". Ми то и на него може да му омръзнат някои неща в тебе, ама не ти го казва директно, да те засрамва пред камерите и пред всички... Цял епизод го нарежда, 100 пъти каза думата "интриги", знаейки, че го засрамва така. Меко казано унизително.

Явно и ти си я разбрал, колкото и той. Когато една жена каже, че ѝ липсва страст и не ѝ стигат само прегръдки, се очаква да я награбиш. Колко повече да му се моли, в минал епизод диркенто му каза, че иска нещо повече от прегръдка и той я целуна по бузата. Днес накрая тя го целуна и той пак не схвана и отвърна с прегръдка.

# 549
За съжаление, не виждам Симона при кого ще получи страст в къщата, не мисля, че и Йоан би мигъл да задоволи потребностите й.

# 550
И мен зона много ме издразни. Непрекъснато пуши , за момиче на 23 е супер отблъскващо. И изобщо , има някакъв долнопробен вайб.  Едно смислено изречение не съм чула, само фасони. Злобничка ми изглежда, недобър човек. Йордан просто ‘мисли’ с другата глава, но ще се усети по някое време.
Между Симона и Николай никаква химия, освен да се окаже супер скрита лимонка той. Не го изключвам, но е слабо вероятно все пак Simple Smile

# 551
Защо сте решили, че Николай е от другата страна на дъгата?
Скрит текст:
По-скоро може да е в спектъра. Мое си предположение.

# 552
  • София
На мен не ми прилича на гей. Но както писах и преди , мисля че добре би се справил с ролята на сериен убиец в някой сериал Grinning
Няма топлота и емоция в него. Симона ми става все по- симпатична, но смятам че и трябва зрял мъж, вътре няма никой за нея.
Много ме дразни Йордан, подхода му е като на 5 годишен, но Ина го провокира още повече да си показва детинщината. Говори едно, прави друго.

# 553
Как гадно бяха направили косата на Елена.
Николай наистина трябва да се слуша на скорост 1,5.
Това предаване няма как да се гледа без скип. 😐😁

# 554
Много хубав епизод, този път. Подразниха ме нравоученията на Симона, цял час. А Николай слуша като дете, което се е напикало. Да беше Йордан, щеше да я щипне по пръста на крака и да каже "айде шшшттт, да не ти покажа и другата страна", и да настане смях. Ама дървено си е Никито.

Тейчето: "Би ли ми подал Майонеза Олинеза?", хахаха. Представям си в реалния живот как ще каже "Би ли ми подал Майонеза Олинеза? Grinning Предпочитам да пуснат рекламен клип на Олинеза в средата на предаването, отколкото тия изкуствено подредени реплики, в които влизат "Майонеза Олинеза", "Кетчуп Олинеза", "Далян Чайка" и от сорта.

Към екипа: надявам се песента "Диви и красиви", да не ни я пускате всеки път на финалните надписи, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт