Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 430
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
Симона беше права да посъветва Николай. Той на скорост 1,5 успява да ми задържи вниманието иначе ми е много трудно да ми следя мисълта. 😁 Според мен не е интригант, а клюкар и има лоши социални умения.

# 556
На мен ми хареса как си беше съчетал червената блузка с кецовете. Grinning
Вие не си ли мислихте в началото, че хората, които участват, ще са мега умелите свалячи, изкусители. Не очаквах да са толкова смотани в комуникацията.

# 557
Според мен не е интригант, а клюкар и има лоши социални умения.
Е... "клюкар", какво има толкова да се прави в тази къща, ни интернет имат, ни ТВ, ни  могат да излязат навън, никакво разнообразие, освен да си приказват помежду си и да си "клюкарят". Дето казват  и в едно друго реалити "то не остана тема, дето да не сме обсъдили", часовете вървят бавно, не им дават книги или мобилни телефони, за да си уплътняват времето.
Явно и ти си я разбрал, колкото и той. Когато една жена каже, че ѝ липсва страст и не ѝ стигат само прегръдки, се очаква да я награбиш. Колко повече да му се моли, в минал епизод диркенто му каза, че иска нещо повече от прегръдка и той я целуна по бузата. Днес накрая тя го целуна и той пак не схвана и отвърна с прегръдка.
Ми може да е от тия, дето не се отпускат пред камерите. Аз също се спичам пред камери и микрофон... и не съм аз.
В случая може и да не е така, разбрах я Симона, ама тя 10 пъти каза "трябва да надграждаш", а тя самата С КАКВО НАДГРАЖДА? Иска от него разнообразие, че нещо можело след 2 дни да й омръзне. А тя какво ново предлага на всеки 2 дни, което на него да не омръзне? Само чака инициатива от него. А от нея къде е инициативата?
Грам не го защитавам, нищо че изглеждаше като дете, което е направило беля и му се карат.  Ама и тя с хиляди претенции. За връзка между двама, трябва и инициатива от двама. Не единият да чака на другия и да му трие сол що не "надгражда" и не е "инициативен", като не поглежда себе си... Самочувствието на нея й е в повече.  Той е по-малко емоционален и това е. Такъв си е.

# 558
Значи Симона иска "повече" от Николай. Ама той не го разбира и се измъква от леглото да ходи да си клюкари при другите. 🙈😅

# 559
Ох, пак тая вана с листенца рози. :д Това вариация на пейката от Ергена ли е?

Ина и Йордан са ми неприятни по различни начини. Ама Йоан е този, който ме кара да изпитвам физическа болка, когато го слушам как реди дълбоки монолози на масата.

Иначе, всички обсъждат Йордан и Ина, не виждам с какво е виновен Николай. Питал го е как да си тръгне, казал му е. Ми и аз казвам каквото мисля и давам решение, когато някой ме попита, винаги ме е дразнело лигавенето тип “нееее, недей така, не си прав” и да да убеждаваш някого, че всичко е цветя и рози.

# 560
Аз съм права за Николай. Никакви умения да чете ситуацията. В резултат Йордан го отписа. Не че е голяма загуба. 😁

# 561
  • София
diziler, под надграждане визира, че иска целувка. Иска да види вече имат ли химия или не. Явно е по-традицоналистка и предпопита първата крачка да е от  мъжа.

А ако е много стеснителен, не е много за предаването Диви и красиви.

Аз не я оправдавам за всичко, само обяснявам какво тя иска и какво той не разбира. Опитва се по вскякви начини да му намекне за малко повече интимност като се опитва да не звучи и като лека жена.

# 562
Значи Симона иска "повече" от Николай. Ама той не го разбира и се измъква от леглото да ходи да си клюкари при другите. 🙈😅
"Клюкари" е тяхната трактовка, той отива долу да си говори. Като не му се спи, какво да прави? Да си легне и той в 22 ч. ли? Аз също съм сова, не чучулига. И като някой си легне с кокошките, аз какво да правя? Да лежа и да гледам тавана в тъмнината? Естествено, че ще отида в другата стая, където.. .ако няма ТВ или друго забавление, ще си говоря с хората. А той, вече ако е направил интрижка и се меси, където не му е работата (в чуждите връзки), това е друг въпрос. Но по никакъв начин не е виновен, че не му се спи и че се връща в стаята при другите. Има много такива хора. Едни заспиват рано и стават рано, сутрин са бодри. Други и след полунощ.. са бодри, направо кукуряк (както съм и аз), а сутрин с кран не можеш да ги вдигнеш.

# 563
Имам предвид да остане при жената, която очевидно го желае. Не да отбягва целувки и тем подобни, да я изчака да заспи, за да слиза при другите. Аз даже се чудя какво реално ѝ харесва. Странна двойка са.

# 564
diziler, под надграждане визира, че иска целувка. Иска да види вече имат ли химия или не. Явно е по-традицоналистка и предпопита първата крачка да е от  мъжа.

Той не е от тези, дето си спестява целувките, дадоха в по-предната серия,  7 мин. целувка. Ама на нощни камери в тъмното, когато явно повече се отпуснал.  На това видео 1час14мин35 сек.
И когато ги дават по двойки, той винаги я е прегърнал през рамо, другите не се докосват. Само чат пат Коцето пуска една ръка на Теа, ама вече и това е отишло в историята, доколкото стана ясно.

Иначе, и Симона, и Николай не са ми от най-симпатичните.

# 565
Той сериозно ли я остави я това видео? 🙊😹

# 566
Първата част на епизода я превъртях, пълнеж ми беше цялата двойна среща. Замъкът е супер и до там. За Николай и Симона си мисля, че цялото това мънкане от нейна страна беше, защото тя иска Николай да е след нея нон стоп, само на нея да обръща внимание дори и докато тя спи 😁 За динамиката между Ина и Йордан много неща явно не са ни показани, както се подразбра и няма и разказвач да разберем нещо повече, затова ми е трудно да ги преценя.

# 567
Имам предвид да остане при жената, която очевидно го желае.
Е тя може и джиджи-биджи да иска, ама не са си вкъщи, не са и на хотел, без камери. Виси им оператор на главата. Интимните работи...насаме Wink

# 568
Имам предвид да остане при жената, която очевидно го желае.
Е тя може и джиджи-биджи да иска, ама не са си вкъщи, не са и на хотел, без камери. Виси им оператор на главата. Интимните работи...насаме Wink
Ами да ги оставят малко. 😁

# 569
  • София
diziler, под надграждане визира, че иска целувка. Иска да види вече имат ли химия или не. Явно е по-традицоналистка и предпопита първата крачка да е от  мъжа.

Той не е от тези, дето си спестява целувките, дадоха в по-предната серия,  7 мин. целувка. Ама на нощни камери в тъмното, когато явно повече се отпуснал.  На това видео 1час14мин35 сек.
И когато ги дават по двойки, той винаги я е прегърнал през рамо, другите не се докосват. Само чат пат Коцето пуска една ръка на Теа, ама вече и това е отишло в историята, доколкото стана ясно.

Иначе, и Симона, и Николай не са ми от най-симпатичните.

Точно тогава 7 минути беше прегръдка, а не целувка. Даже им се смяха по реакции заради това. Тя не го вика да спят, приемаш буквално нещата. Иска целувка жената. Абсолютно нормално за предаване е, в което ти обещават, че хората ще са диви. Не го кара секс да правят. Ако се окаже, че нямат химия, минават на ниво приятели и поне и двамата да са наясно

Общи условия

Активация на акаунт