Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 459
  • 811
  •   1
Отговори
# 570
Те постоянно си се целуват, почти във всяка серия ги дават. И май само тяхната двойка е така. Инчето не позволява на 1 метър да я доближат, камо ли някой да я целуне... дори по бузата. Другите сякаш не се познават още.
Той сериозно ли я остави я това видео? 🙊😹
Ми... тя си легна първа, преди всички. На никого не му се спи. Човекът отиде да я "приспи", достатъчно дълго целуване беше. (Едва ли е било само прегръщане, просто не се вижда). Интимни работи няма как да има пред камери. "С**с в къщата е мираж", поне засега.

Направо се учудвам, че се втурнахте да защитавате това капризно и вечно недоволно женище, дето все говори с нравоучителния тон.

# 571
  • софия
Данчо добре че си намери причината, защо  не му се получават нещата. Joy

Ники нито е интригант нито клюкар. Автатарът му е Директния. Длъжен съм да си кажа мнението вика Joy
И да, винаги излизаш виновен. Еле пък да си бил с добри намерения - тогава
задължително. Stuck Out Tongue Winking Eye
Особняк е верно, но аз го харесвам.
Целуни ме, тъпчо и секс ми се прави - трябва да му каже Симона, не да шикалкави с надграждай и бъди по-галантен. Обърква го.
Според мен той дори и не допуска, че може да се разчупи "по-любовно" Joy пред камери. Държи се уважително дет се вика Grinning
Или пък хич го няма в любовната игрЪ Grinning

Данчо и Ина не са моите хора. И двамата.

Гошо - падам с тея нацупени муцки по синхроните. Язък, очаквах да извади нещо интересно в някакъв мамент, а той само една досада.  С Йоан са си екстра другари

Коце, песента не става, брат. Очаквах повече  да те "разтърси"  хаоса на русата муза Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубаво епизодче.

# 572
Нека Ники в следващия епизод и той да поблъска малко от страст, изнервя ме това спокойствие. Grinning

# 573
Никито - 2018

10мин53сек, ама същата равна интонацийка Grinning

# 574
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страхотно място за срещата бяха избрали, много харесвам замъка в Равадиново. Разговорите обаче бяха ужасно дървени. Те и като се харесват двама не им се получава диалогът, пък за такива принудително сформирани двойки да не говорим. Като първолаци рецитираха. Само Елена говореше естествено, което беше парадоксално, предвид това, че лъжеше. Joy

Николай е неемоционален, индиферентен и дистанциран. Явно му липсват умения в общуването с жените /а и не само с тях/ и Симона няма да намери в него онова, което търси.
Тя обаче ме издразни с нравоученията си, половин час му набива канчето като че ли са стара семейна двойка. Ми жена си, трябва да можеш да получиш каквото искаш по по-елегантен начин, с неуловимо побутване и мъничко хитрост, не е нужно да се мрънка през цялото време "искам това, ама искам така..." Прав беше човекът, че днес иска едно, но утре и то ще й се стори скучно, ще заиска друго и така без край.

Половината епизод с нищо незначещия разговор между Йордан и Ина отново беше излишен - нищо ново, нищо интересно, нищо градивно.

# 575
Страхотно място за срещата бяха избрали, много харесвам замъка в Равадиново. Разговорите обаче бяха ужасно дървени.
Някой знае ли каква е цената за вход там? Много красиво е, наистина.
Иначе разговорите на територията на замъка бяха тотал щета. Изкуствено, преиграно...  Далеч по-интересна ми беше сагата за Кроко от Ботунец (която междувременно даваха и по Нова, и по БТВ).
Черните лебеди и пауните дето се похвалиха, че ги хранят... видяхме ли ги?

# 576
Пак нямаше изгонен/и. Вече се чувствам излъгана. Но, това което виждам е, че първоначалните двойки почти напълно се разпаднаха. Симона направо си каза, че ще търси страст при друг и при положение, че Йоан не я привлича, то кой остава? Само Йордан, според мен, освен ако не вкарат някой нов. Йордан наистина е груб, да не кажа агресивен с Ина и с просто око се вижда, че на нея това не и харесва. Имах чувството, че доста се уплаши от него, когато я дръпна за крака във ваната. Те не са двойка, няма и да станат, така ги виждам аз нещата. Мисля, че скоро ще гледаме прегрупиране по двойки.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 12:27 от Анонимен

# 577
Наистина е безумно, че минаха 7 епизода, а още няма ни един изгонен.

Хубава сценка. Единият си пере дрехите, другият си оправя косата.

# 578
  • софия
Стига бе, джакузито срещу бидето и wc-то JoyJoyJoy

Викам си- все ще има поне един романтичен "джакузинг"  до финала, а сега к'во....... умря магията..... Joy

# 579
Много интересен персонаж е Николай. Мрънкотещ, бавен, сякаш неумел и асоциален в общуването. Да, ама с влизането грабна най-вървежната участничка, явно е успял с всички да общува, да не говорим в колко предавания вече се е опитал да се вмъкне. Голямо противоречие ми е той, затова си мисля, че поведението му е стратегия.
Симона не, че толкова държи на прегръдките и целувките му, но се дразни, че Ина е по-обожествявана от нея, пък тя счита себе си за примата в кокошарника. А и явно при разговорите другите са наблегнали на това, че я зарязва нощем и тя го приема вече като обида и неглижиране. Съгласна съм, че той е доста дървен и нескопосан в проявите към нея, но и нея хич я няма в деликатното насочване на връзката към желаното.
Йоан отново прекъсна нечие изказване, за да вмъкне собствените си дертове. И тук ми просветна, че явно е имало обсъждане, коментиране и насочване на негативизъм към Николай. Йоан "стратега" иска да го разкара заради Симона сигурно, с агресивната дама са подработили Ина и Йордан и използваха отсъствието на Николай, за да ходят един след друг да се оплакват на Симона. Убедена съм, че Йордан най-искрено го е питал как да напусне, а сега го изкарва конспирация. Лесен е той за манипулация.
Ако Елена успее да го шитне Йоанчо, максимално ще се изкефя.
Отвратителна беше демонстрацията на сила на Йордан към Ина. Явно не е и за първи път. Тя се опитва да крепи равновесието, за да не си тръгне, но трябва да е луда да му се върже.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 01:34 от usmihni_mi_se

# 580
Кога излизат епизодите? Добре, че пишете тук, че да се сетя да проверя 😅

# 581
След цялата шумотевица за една дузина полове и толерантност към тях, не е ли време най-накрая мъжете да спрат да се обиждат на жени. Йоан поне пет пъти каза за някой си  да не бил като жена...той трябвало да се държи като всеки уважаващ достойнството си мъж. Идва ми в повече...

# 582
И за мен е ужасно да се ползва "жена" или "женско поведение", особено казано пред истински жени. Но това да му е единствената треска за дялане на Йоанчо.

Епизодът ми беше интересен, единствено ми дойде в повече разговорът на Йордан и Ина, но това не е критика към продукцията. Проследих колко хаотичен им беше диалогът - от по-смислените размисли за връзката им през "ама теб си те глезят тук" и обратно, ако ги бяха изрязали, щеше да е много накъсано. Не са ми интересни те, не ми харесват и индивидуално като двойка, но са единствените по-страстни натури и затова се въртят нещата около тях.

За мен другарският съд срещу Николай беше смотано поднесен, можеха да му кажат нещата директно в лицето пред всички, за да може да се защити. При така поставените карти, Симона постъпи страхотно и все повече ми харесва.

Тя е малко от типа "студени" жени, Николай отделно от това е и по-млад от нея и подозирам по-неопитен, щеше да ми е странно да я награби. Дано все пак е проумял какво му е казала.

Предполагам в следващия епизод ще има игра и в по-следващия вече ще отпадне някой. Вече има един напуснал - Арина, така че не са назад с графика.
Разберете, че няма как хем да показват повече ситуации в къщата, хем да върви по-динамично действието. При един Нетфликс-едит цялата ситуация с Николай можеше да е орязана и да се чудим откъде е това отношение на другите към него.

# 583
Разговорът между Симона и Ники беше доста комичен. Мъжете са от Марс и жените от Венера по учебник.
В този епизод май ясно се видя, че никакъв реален мач няма за никоя двойка за момента. Надеждата ми беше в Йордан и Ина, но след този разговор, не мисля...
В този тип предавания сега е моментът да влязат нови участници...зациклили сме като Симона и Ники...

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 04:22 от friends

# 584
Симона изобщо не е "лъжица" за Николай. Изобщо мъжете в къщата са комплексари. Може би Ивайло донякъде би и подхождал на Симона.

Общи условия

Активация на акаунт