Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 467
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
Е, тя и Симона си е малко комплексарка. От ден 1 обяснява на мъжете как трябва да я искат и ще я гонят, през другото време прави фасони като не 'и обръщат внимание, а като Ники я остави за 5 мин. и веднага тича да привлече нечие чуждо внимание. Такава жената не ти трябва в къщата. Утре ще се скарате и за 24 ч. мъжът ще се окаже разведен и с рога. Grinning

# 586
  • София
Нито един участник няма привличане към някой, дори не се харесват.

# 587
Напълно споделям мнението на Meddyy. Едно нещо, обаче много ми хареса, докато ги обсъждаха на вечеря, Йордан си каза ясно, че не иска повече да им се месят. Можеше да си мишкува, защото така или иначе нападаха основно Ина, но се застъпи. Определено ми хареса, но само това, всичко останало ми е голям червен флаг.
Скрит текст:
Съжалявам, ама няма как Ина и Йордан да ми станат фаворити. Нещо не е както трябва с това момче. Първо, толкова натрапчиво манифестира тая любов към Ина, че успя да изманипулира всички и успешно да влезе в ролята не жертва, за да го съжаляват и дори да я упрекват, че не отговаря на чувствата му и да й вменяват чувство за вина. Второ, във всеки епизод от началото се коментира неговата агресия, а сега вече се прокрадват коментари за блъскане на юмрук в стена, някакво викане и тропане. Хмм, не, изобщо не е червен флаг.

Нещо, което не ми харесва в монтажа е, че гледаме само преразкази на истории. Нали уж имаше 24/7 камери в къщата + оператори от време на време вътре. Защо е необходимо 90% от случките да са преразказани от някого. За почти цялата история с интригантството на Николай разбрахме посредством нечий преразказ. За агресията и блъскането на Йордан също. Да, усеща се агресия от него, но пак за по-голямата част от нея разбираме от преразкази на хора.
Имам чувството, че имат добър материал, но не могат да го монтират по най-добрия начин.

# 588
Да, според мен задължително трябваше да покажат "интригите" на Ники, за да можем и ние да преценим дали е имало нещо такова, или действително просто е директен и има проблеми с комуникацията. Нали все пак се очаква зрителите да имат любимци, за които евентуално да гласуват на финала.

# 589
Сега се сетих нещо, Николета защо държи да има визия на фолк дива от 2005 г.? Grinning Какво е това топирано, това чудо.

# 590
Е, тя и Симона си е малко комплексарка. От ден 1 обяснява на мъжете как трябва да я искат и ще я гонят, през другото време прави фасони като не 'и обръщат внимание, а като Ники я остави за 5 мин. и веднага тича да привлече нечие чуждо внимание. Такава жената не ти трябва в къщата. Утре ще се скарате и за 24 ч. мъжът ще се окаже разведен и с рога. Grinning
Абсолютно се съгласявам.
Кога излизат епизодите? Добре, че пишете тук, че да се сетя да проверя 😅
Предполагам, че се бъзикаш.  Пише го и в първия пост на всяка тема, пише го и под всяко видео в тубата на "Диви и красиви" в описанието. И дните и часовете пише.
Вече има един напуснал - Арина, така че не са назад с графика.
Но по собствено желание, а не изгонен след игра или гласуване или.... не знам, както те си спретнат другарския съд, в промото имаше някакви факли край огън, насядали като в Сървайвър.  Такова изгонване ми се искаше да гледам, не някоя да напусне по собствено желание и за 7 епизода - нищо!

# 591
Оо, моля ви, как може да искате повече разговори. В серията със 7-минутната прегръдка точно преди това ни показаха разговор на Ина с Николай и придобихме представа. На мен това ми идва в повече, какво остава за по-подробно представяне на ситуациите.

# 592
Не знам, ама ми убихте романтиката със снимката на джакузито на дневна светлина. Сега не мога да спра да се чудя как се оганизира този разговор и дали Йорда просто не е влязъл на пусне една вода, хахаха

# 593
И дано го чистят добре след предния човек, който го е използвал. Grinning

# 594
Кочината след Теа People Eyes
Надявам се Ина да не се е киснала в листчЕтата на Теа Smiling Imp

# 595
И аз да си кажа – Симона иска мъжкар, който да я обгрижва. Е мии, ще си остане стара мома с такива очаквания. Каква страст търси в Ники, когато си го избра по критериите за прилежен личен асистент. Момчето я слага да спи, завива я, целува я за лека нощ  и в извънработното си време ходи да пие с приятели. Ако някой мъжкар ходи по петите на някоя жена, то е защото гони бройка, а не защото тя си е повярвала.

Другата двойка Йордан-Ина – пълна скръб. Не разбирам поведението им на неграждани в местния фонтан. Тя, както се оказа гони музикална кариера, т.е. комуникира си с отворковци. Защо се прави по този неандерталски начин на трудно достъпна?
Сцените с джакузито бяха тотален криндж.

За Елена мога да кажа, че дълбае мазе на дъното.

Дано да има нови участници.

# 596
  • Paris
На мен пък ми харесва играта на Николай. В край на сметка това си е игра. Защо да не ходи да им пуска филми в главите. Те ако са нестабилни ще клъвнат. На мен нещо друго ми направи впечатление. Изглежда, че Симона започва да си го харесва, защото допреди това искаше да раздалечат леглата, а сега изведнъж искала той да стои до нея когато си ляга. И така щом започна да му мрънка, значи си иска внимание. Ако нямаше симпатии към него, стратегически погледнато, защо да му мрънка? Той ходи и налива масло в огъня на другите двойки, което реално ще помогне да спечелят играта.

# 597
Нещо, което не ми харесва в монтажа е, че гледаме само преразкази на истории. Нали уж имаше 24/7 камери в къщата + оператори от време на време вътре. Защо е необходимо 90% от случките да са преразказани от някого. За почти цялата история с интригантството на Николай разбрахме посредством нечий преразказ. За агресията и блъскането на Йордан също. Да, усеща се агресия от него, но пак за по-голямата част от нея разбираме от преразкази на хора.
Имам чувството, че имат добър материал, но не могат да го монтират по най-добрия начин.
Точно така. Още снощи по време на епизода се зачудих: на два пъти чуваме от Йордан как казал на Николай, че уж ще напуска, за да му види реакцията, а пък Николай даже му дал напътствия как да го изиграе, за да напусне.. Е хубаво де, дайте го този разговор, защо не го излъчихте? Това си е интрига отвсякъде. И куп още интересни неща, които... остават скрити за зрителите. Май не заснемате всичко??? Диктор няма, кадри няма.. е то какво остана? От синхрони да разбираме какво става в къщата.
Мише, Нидиелчу... бива ли така? За втория сезон го давайте по-сериозно.

# 598
Освен това, ако един мъж е добре възпитан, а не някакъв неандерталец, ще гледа да се държи уважително с непозната жена. Все пак те са заедно от 3-4 дни, ако реши да я поопипа, знае ли как ще реагира. Да не му вдигне после скандал за това.

# 599
Мда, любов няма, ама поне с интриги ни захранвайте. Някакви участници се изживяват като стратези, а ние гледаме селски забивки.

И друго, което много ме издразни от преди няколко епизода – Елена ни обяснява как Йоан се любувал на образа си в огледалото.
Първи въпрос – тя с него до тоалетната ли е ходила?
– Защо има камери в банята?
– Докато се къпят мъже/жени някой ги дебне ли?

Общи условия

Активация на акаунт