Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 501
  • 811
  •   1
Отговори
# 615
Йордан сякаш ми беше любимец, ама след това представяне до ваната...не знам. Държи се прекалено инфантилно и както някой каза, пренавито. Чак удряне, чупене, заради жена, дето е срещнал преди два дена...
Най сериозен и солиден изглежда Ивайло. Николай все ми се струва като някой който се преструва и аха..ще излезе от образ и ще забърза говора ...не мога да го приема насериозно, нито да схвана що за човек е. Прекалено е странен. Още си спомням като говореше кой кого мазал...така бавно и в ред подлог сказуемо допълнение:)))
Йоан е най-голямата скица, малко в повече е смешен, но той се мисли супер готин. Разпъва тестото за пица и си гледа мускулите... Дори да разместя произволно участниците, не мога да видя двама, които да си паснат. Може би Симона и Йордан...защо не Елена и Коцето...

# 616
Ники се държи като на състезание. Той дори като я прегръща гледа встрани. Може да е заради камерите, а може и защото няма опит с жени като Симона.
Симпатяга е г. д. Но много праволинеен някакси.
Със Стиляна усетих някаква химия докато бяха в двореца.

# 617
Че тя Стиляната грам не го хареса Ники. Даже каза, че на колкото и срещи да отидат, няма да го захареса.

# 618
Пък представяте ли си колко ще е весело, ало наистина е хомосексуален и си признае накрая като вземе парите. 😀

Симона според мен игра нарочно насигурно с него и сега се усети обаче, че той може би я лъже доста повече и ще я пре€бе. Затова пробва сега каква му е сексуалността.

# 619
Жалкото на такава продукция е толкова работа и ресурси и накрая да не направят сносен монтаж, да видим точно случките, а не само с едно изречение оттук- оттам на синхрон. Неделчоо, язък за толкова хвалене и увереност, нз какво съм очаквала. Тва е,който вади парите, той поръчва музиката..
И другото гадно е, че няма една двойка да са естествени, натурално да си говорят и мачнат, нали знаят, че са вътре за любов, какво е това схемаджийство. На Елена схемите много лвсно като ги споделя на синхрон ще й ги прецакат, в зависимост кой кога ще гласува, нали посочват реда от продукцията, изобщо не си струва времето да се гледа.
Такива жени като Симона, в подходящата вече възраст за семейство са видели 2 и 200, имат яко опит с мъже, и много трудно ще се изненада от нещо. Сякаш се изхабяваме до степен да не можем да разпознаем партньор за нас, защото търсим подходящия, а през това време сме навъртели едни 20 минимум разочарования, кофти е да се види това отстрани, но това е истината за модерните отношения. Йоан ми е най- отвратителен, даже Георги с бурсушкото си поведение или Симо с налудното си поведение не ме дразнят така. Йоан е манипулативен на макс, сигурно и докато прави с**с си гледа очертанията на всяко мускулче в захлас. Йордан е сладък на вид, красив е, но няма грам преценка и зрелост, Коцето е хитрец и той не е ориентиран много, Никито няма много емоции, а Ивайло е супер фешън човека. Понякога ги гледа и се чуди, абе аз какво правя с тия тука, някак си носи спокойствие и е над нещата едновременно, чувствителен, но с ценности и не си влага емоциите в излишни неща като Йордан, тоз ако го хване една опитна жена ще го разсипва, няма да знае къде се намира той.. Ивайло ми е фаворит, лошото е, че нз с коя, може би с някоя мъркаща като Ина, но да е свободна без дете.

# 620
На мен ми е странно в тия интервюта тип подкаст, като твърдят водещите, че хората ги хейтят за монтажа, защо не си взимат под внимание. Като им е трудно да направят пак по един епизод на седмица, но да направят нещо качественоп. С излъчване само на анонси, за които се обсъждат някви неща ще изгубят хората до финала. То в следващия епизод би следвалло да има женска игра вече. Ама дали ще има е друг въпрос

# 621
  • София
Неделчо каза в един от първите подкасти, че имат заснет материал за 60 епизода, но са решили да направят около 30 (нещо такова….). Нищо не пречи да оставят броя на епизодите, но да ги направят малко по-дълги.

# 622
  • София
Аз оставам с усещането, че те не знаят как се напасва материал. Не може да имаш супер дълга сцена с безинтересен разговор само по една линия, а в същото време единствените детайли по основна сюжетна линия да препредавани между участниците реплики или синхрони (последните са доста зле, между другото). В началото мислех, че просто не снимат всичко, но после някой написа, че имат камери навсякъде и работят нон-стоп. Така че явно не могат да си сглобят добре материала. Меко казано странна им е постройката.

# 623
В началото мислех, че просто не снимат всичко, но после някой написа, че имат камери навсякъде и работят нон-стоп.
Неделчо обяснява някъде, че са взели най-доброто от двата свята и имат оператори с камери, както при Игри на Волята и Ергенът. Но за да избегнат изтърването на кадри, когато няма оператор, имат и статични камери в цялата къща, както при Биг Брадър.

# 624
Еми.. те имат камери, ама нещо не им се получава. Интересни сюжетни линии ги пропускаме, защото не ни ги излъчват, а ги чуваме от синхрони и от някакви преразказваници от уста на уста. Дайте, да видим точно какви интрижки е правил Николай? Дайте да видим как Йордан е блъснал по стената? Дайте да видим как Йордан е казал блъфирайки на Николай, че иска да напуска и после какъв е бил отговорът... Всичко това не го видяхме.  Абсолютно несериозно.
Да не кажа непрофесионално. Няма лошо, случва се, първи сезон. Ама поне да ги нямаше тези претенции, всичко беше пре-прехвалено по всякакви подкастове и надкастове. Нормално е хората да имат очаквания.

# 625
Ами, явно нямат достатъчно монтажисти и най-вече някой, който да отсява материала – какво и най-вече колко дълго да се дава. Вместо да ни покажат заговорниците какво мислят и какво планират, гледаме безкрайно дълги сцени с пубертетско поведение. Нека има и такива, все пак форматът е любовен, но да са по-кратки – ние сме достатъчно интелегентни да схванем как си общуват, без да изтърпяваме целия разговор.

Явно е много трудоемко да се проследи някаква сюжетна линия, взимайки правилните парчета от отделни разговори и да се сглоби пикантна история. Много по-лесно е да пуснат големи парчета снимков материал, в който разговорите циклят. Язък им за многото камери.

Синхроните са нелепи – всички се хилят, очевидно развеселени от разговора с редактора, но създават впечатлението, че са надрусани.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 10:30 от LadyCharming

# 626
А и не само. Слагат синхрони на хора, които нямат нищо общо със сцената, която са давали допреди секунда. Това ми прави за пореден път впечатление. Например дават на дивана как седят Ина и онази татуираната, говорят си.  И изведнъж оп... на синхрон Йоанчо казва "Продължаваме с Елена да си обсъждаме разни неща.."  WTF? Каква връзка има това със сцената, която гледахме току що? Мише, Нидиелчу, синхроните на  дадени хора ги вплитайте към конкретната ситуация и сцена. Подгответе зрителя по темата, а не да пускате синхрон на друга тема и за други хора. Това е нелепо просто.
Ето пример: 20мин20сек.

# 627
Ами, явно нямат достатъчно монтажисти и най-вече някой, който да отсява материала – какво и най-вече колко дълго да се дава. Вместо да ни покажат заговорниците какво мислят и какво планират, гледаме безкрайно дълги сцени с пубертетско поведение. Нека има и такива, все пак форматът е любовен, но да са по-кратки – ние сме достатъчно интелегентни да схванем как си общуват, без да изтърпяваме целия разговор.

Явно е много трудоемко да се проследи някаква сюжетна линия, взимайки правилните парчета от отделни разговори и да се сглоби пикантна история. Много по-лесно е да пуснат големи парчета снимков материал, в който разговорите циклят. Язък им за многото камери.

Синхроните са лелепи – всички се хилят, очевидно развеселени от разговора с редактора, но създават впечатлението, че са надрусани.
Неделчо беше казал, че само той и Михаил монтират и подбират материала и го правели от сутрин до вечер. Явно те си хващат някаква линия и си го правят, а че изпускаме да видим наистина важни неща, не могат да преценят кое ще е интересно и аз се чудя.

# 628
Ина за съжаление е влязла да се промотира, за да има някаква музикална кариера. За това се дърпа, въпреки, че има лек интерес към Йордан, не мисля, че ще го допусне.

# 629
Ами защо не пее, вижте Коцето колко старание полага да влезе с песен във всеки кадър.

Общи условия

Активация на акаунт