Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 339
  • 811
  •   1
Отговори
# 765
Да, обаче, според мен, сега, освен Георги, ще изхвърчи Коцето. А той е готин. Ама като не уцели и заложи на губещ кон...
Теа може пък на Коцето да даде гривната.
А, дано! Ама като я гледам как възседна Симеон... Искала да реве, да плаче и да прави кекс... Било и много игриво... То нон-стоп и е игриво на нея. Ама не иска да си "играят" двамата с Коцето.
Цитат
уж не особено интелигентния Йоан
Какво ти уж, Йоан и интелект не трябва изобщо да се употребяват в съчетание. 😁
Употребих "уж", защото ако избора да играе с Елена и начина, по който я лиши от гривна, са били целенасочени, това предполага все пак наличие на някаква мозъчна дейност...

# 766
Аз съм най-бавносхващащия тук , ама Теа и Симеон наистина ли правиха кекс?

# 767
Хора, защо толкова се дразните на Йоан? Момчето е еквивалент на хубава жена, която нито е учила, нито е нечия дъщеря. С едната хубост пробива в живота.

Симона с нейната безцветност се чудя откъде има това самочувствие. Толкова е безлична, че претенциите ѝ към мъжете са абсолютно нелепи. Като иска да е кралицата на бала да ходи да си пооправи визията, признавам - на сиси го е докарала, но фейса има нужда от шмиргел и най-вече от цвят. Откъде това нахалство да юрка Никито да ѝ посредничи във взаимоотношенията с друг мъж?

Продуцетитье – защо Йордан трябваше де е в такава близост до Ина по време на лицевите опори? Тя категорично си каза, че иска физическа дистанция, докато сама не реши, че може да допусне мъж до себе си. Много селташко използване на ограничителните линии.

Йоан е имал проблем с алкохола и е супер търгашко да го вкарат обратно в тази зависимост. Вярно е, че в рамките на играта самият той нахендри Елена, но игри с надпиване са меко казано невъзпитателни.

Точно защото е еквивалент на хубава жена. Някакси човек очаква повече от един мъж, освен да е хубав. Йоан е изваян и красив, но няма чар и не е симпатичен, защото това идва от характера. Имаше достатъчно време в ефир, за да видим колко много мрънка и колко е себичен. Дали мъж или жена, никой не харесва мрънкачите, изглежда ми супер натоварващ и без да съм в къщата, то се чува и вижда и от останалите.
Причината да обира толкова много хейт е, че неговите слабости на мъж са най-непростими за обществото. Потрисам се от мисълта, ако един ден мъжете са като Йоан - да се суетят повече от жените и да не искат да излизат навън, ако пилешкото им месо не е налично и добре сготвено. Или да мрънкат за всичко и да се цупят.

# 768
Да ама едиствено Йоан изпитва истинска и неподправена любов измежду всички участници – влюбен е в образа си в огледалото.

# 769
Аз не искам да гонят Йоан. Точно защото е противоречив образ, гледаме си сеир с него. Нови издънки всеки епизод. Докато Гошко и да го изгонят сега, никой няма и да разбере. Мьекащ статист с "оформени" вежди.

# 770
Според мен Теа и да гласува за Симеон, Ники все пак ще защити Коцето. Той й каза, че Йоан всъщност ще я зареже заради Елена, но пък си мисля, дали няма да влязат точно тогава новите

# 771
Най-накрая си пуснах епизода. Йоан, освен че е нарцис, не е толкова зле. Николай и Симона да направо нелепи. 🙈
Добавям и Елена - и тя е много зле.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 09:21 от Alucard

# 772
То не беше зле да кажат предварително, че интересните сцени ще са срещу заплащане. Колко сцени забелязахме, че не ги излъчват, а научаваме за тях от синхроните на другите. И какво? Сега ще се окаже, че те ще са платени? Ами не е зле в новата анкета да има и въпрос: Одобрявате ли това интересните сцени от епизодите да бъдат достъпни само срещу заплащане… Wink А и Ок ли е това решение да се взима в движение, след 8 излъчени епизода?

# 773
Мда, сигурно са добавили малкото изрязано от досадните сцени. Щом не са ги включили в главния епизод, явно не са интересни.
Не бих си причинила още от монолозите на Теа или речите на Симона пред Никито.

# 774
Мда, сигурно са добавили малкото изрязано от досадните сцени. Щом не са ги включили в главния епизод, явно не са интересни.
Ако е това обаче. Ама може да са и сцени, в които Николай “прави интриги” докато Симона нощем спи. Или как Йордан блъска по стената. Или как Йордан блъфира, че ще напуска “, а Николай даже го насърчава и му дава съвети как да го изиграе. За тези сцени само слушахме, но така и не ги видяхме.

# 775
Скрит текст:
Ако е това обаче. Ама може да са и сцени, в които Николай “прави интриги” докато Симона нощем спи. Или как Йордан блъска по стената. Или как Йордан блъфира, че ще напуска “, а Николай даже го насърчава и му дава съвети как да го изиграе. За тези сцени само слушахме, но така и не ги видяхме.

Прав си, може да са разбрали, че е имало сцени, които са много по-смислени за показване.

# 776
Ама може да са и сцени, в които Николай “прави интриги” докато Симона нощем спи. Или как Йордан блъска по стената. Или как Йордан блъфира, че ще напуска “, а Николай даже го насърчава и му дава съвети как да го изиграе. За тези сцени само слушахме, но така и не ги видяхме.
И Мишо, и Ния казаха, че не са виждали Йордан да блъска и тряска нещо. Интересно защо някои участници твърдят подобно нещо. Уж имало камери навсякъде. Ако се е случвало, трябва да го има на някои кадри. И Мишо и Ния щяха да го видят.
Нещо не ми се връзва тук.

# 777
Честно казано, не мога да ви кажа къде съм го чула или видяла, но аз от самото начало знаех, че ще има патреон с ексклузивно съдържание.

Работата с Йордан за мен е следната - Ина внушава на околните това агресивно отношение. То и тук в темата много се преиначава държанието на Йордан. На мен ми е антиматичен, но неговите свалки са тип 'тийн', закача се, пощипва я, побутва я и така, в никакъв случай не е агресивен. В същото време, тя прави свръх фасони, говори за токсичност, за лично пространство, 100 глупости в минута. Реално, ако не 'и беше приятно, съвсем спокойно може да му каже да се разкара, обаче, като типична жена в подобна ситуация, тя се подхилква и подсмихна. Така всички остават с впечатлението, че едва ли не той я насилва, пък то реално тя Инчето просто си го върти и говори глупости.

# 778
  • София
Аз го чух това в един от подкастите.

# 779
Има го и този момент с манипулациите на Ина, но ако не греша, имаше синхрони, в които самият Йордан каза нещо свързано с блъскане с юмрук (не по Ина). Освен това той е доста хиперактивен и превъзбуден и ако останалите са лежерни и мудни, ако се размотават от диван на диван, предполагам и това ги напряга и ги кара да имат усещане за агресия.

Общи условия

Активация на акаунт