Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 484
  • 811
  •   1
Отговори
# 360
И на мен, но пък ако не понасяш човека как ще изтърпиш околосветско с него 😀
Има логика, но все пак-това е околосветско пътешествие.
Да не прозвучки тъпо, но на днешната инфлация 10 000 лева ми се стуват като сума, която не би изкушила някой толкова.
Колкото до това с Туджаров-явно да, не са се разбрали с другите от екипа, аз също съм на мение, че Туджаров е над тази продукция и знаейки правилния му поглед над нещата, за мен начина на монтаж на епизодите е едно от нещата, с което не е бил съгласен.
Би следвало за мен нещата да са доста по подредени, човек остава с усещаното, че това са накъсани кадри от немай къде.
Дано по-натътък се усъвършенства, иначе поздравление за промото на сезона.

# 361
Вчеpа слушах подкаст на Любо Жечев, коментираха бегло новите риалитита и стана дума, че Николай е кандидатствал за Най-недомисленото шоу (предаването на Любо, което е и абсолютно първото от този тип в българския Ютуб). В кандидатурата си разказва как е останал излъган от продукция на БТВ, която е спечелил

Писали са го на 21 (това е 2020) и студент в НСА.

# 362
Този как ще го изтрая....Joy

# 363
  • Paris
Вчеpа слушах подкаст на Любо Жечев, коментираха бегло новите риалитита и стана дума, че Николай е кандидатствал за Най-недомисленото шоу (предаването на Любо, което е и абсолютно първото от този тип в българския Ютуб). В кандидатурата си разказва как е останал излъган от продукция на БТВ, която е спечелил

Писали са го на 21 (това е 2020) и студент в НСА.

Леле как така ще го излъжат? Скандално 😀

# 364
Финалът щял да бъде на 21 октомври в Зала 1 на НДК. С естрадни звезди и разни коментатори.  Как ще го плащат този висок наем на НДК?
И Мишето говори на "листчѐ", падам! Хахахаха

# 365
Защо пък сега естрадни звезди Sob
Данчето Христова и Теа в една зала Joy

# 366
И мен ме изнервя, но .. това е положението.

Да, на 11-ата минута започва. Говори си по типичния флегматичен начин, хаха. Излъгали са го, това настина е скандално. Интересно, сега.. няколко години по-късно, успял ли е да замине за Тайланд и сключил ли е договор с тази агенция.

# 367
Мишето вика: "не ти ли се е случвало, отиваш на дискотека, напиваш се и се влюбваш?". Ми не, Миша, не ни се е случвало. Той чак не повярва, че и Филип му казва "не, не ми се е случвало".

Реакция. Който обича диалектите, да слуша.

# 368
Здраво си нахейтиха водещите участниците, чак Буков беше принуден да замазва след тях. Изкараха Стиляна алкохоличка, а Йордан - биполярен в прав текст. То бива неадекватност, ама толкова...
Впечатли ме професията на Николай - аниматор. Идеална двойка са си със Симона - тя си почива от незнайно какво, той хванал на баницата мекото... Здрав, прав, млад мъж забавлява дечица професионално... Дано поне учи нещо през това време.
Ивайло пък бил въртял някакъв бар, пак е нещо.
Доста превъртах, та може да съм изпуснала нещо, трудно понасям Нийчето. Тук се възмущавахте от Ивка, но тя е значително по-поносима от Ния. Почнала е да довършва мислите на Мишето, като гледам, Неделчо може и да изпусне това богатство до края на предаването. 😁
Странно, защо не дадоха визитки на участниците, ами оттук-оттам научаваме по нещо за битието им?!

# 369
  • София
Неделчо няма повод за притеснение Grinning

# 370
Знае ли човек от коя трънка ще изскочи заекът. 😁

# 371
Аз не разбирам защо някои участници казват, че нищо не работят. Те са си професионални участници в риалити формати.

# 372
Николай е завъpшил (веpоятно) НСА и сега не е пpосто аниматоp на деца, а има собствена фиpма за това. Не мисля, че това е лошо, особено пък за 25-годишен мъж.

# 373
Ее, в подкаста казаха, че Стиляна всяка вечер изпивала много солидно количество твърд алкохол. Явно Ивайло си е имал основание да е обезпокоен. Защото няколко човека го обвиниха, че е токсичен и драматизира.

# 374
  • София
Любо Жечев е от Търговище.

"ЛистчЕ" беше много досадно повторено 20 пъти. Не бях чувала някой да го изговаря така.

Стилияна не само там пие, нали и по клиповете от дискотеките я видяхме в такова състояние. Грозно е. Младе е още, да се погледне отстрани и да се стяга.

Общи условия

Активация на акаунт