Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 480
  • 811
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Здраво си нахейтиха водещите участниците, чак Буков беше принуден да замазва след тях. Изкараха Стиляна алкохоличка, а Йордан - биполярен в прав текст. То бива неадекватност, ама толкова...
Впечатли ме професията на Николай - аниматор. Идеална двойка са си със Симона - тя си почива от незнайно какво, той хванал на баницата мекото... Здрав, прав, млад мъж забавлява дечица професионално... Дано поне учи нещо през това време.
Ивайло пък бил въртял някакъв бар, пак е нещо.
Доста превъртах, та може да съм изпуснала нещо, трудно понасям Нийчето. Тук се възмущавахте от Ивка, но тя е значително по-поносима от Ния. Почнала е да довършва мислите на Мишето, като гледам, Неделчо може и да изпусне това богатство до края на предаването. 😁
Странно, защо не дадоха визитки на участниците, ами оттук-оттам научаваме по нещо за битието им?!
Според мен на Николай му пасва такава работа. На малките деца е хубаво да им се говори ясно и бавно. Пък и от него лъха такава наивност...

# 376
В подкаста на Д&К Мишето каза, че Стилияна си пийва всяка вечер твърд алкохол стабилни количества. А е още на 21.
Любо Жечев е от Търговище.
Откъдето ще да е. "Ше кажемЕ, ше чуемЕ, а са ше продължимЕ" (и не е ШЕ, а ЩЕ)... Пускам онзи ден прехваления Тодор Азов ... още в първата минута "мИжду другото" (няколко пъти), "впИчИтления", "Стела казА.." и т.н. За водещ .. не е окей. Иначе всеки да си говори както иска. Мен лично ме отвращава подобен начин на говорене от хора с претенции. Които .. не се стремят да се поправят, а и след 5 години пак ще си говорят така в ефир, пред аудиторията. ("Ефир" казано в кавички де, в уеб пространството)

# 377
Не знаех Азов, но гледах няколко негови видеа и честно според мен е сред най-добрите (български) ютюбъри. Хубаво съдържание прави и говорът му не ми пречи.

# 378
Аз също не съм го гледал, но сега му гледах голяма част от реакцията за "Къщата". Само хилеж с някаква майничка до него, която си призна, че не е гледала сериите и на момента се информираше за участниците. По-неподготвена, глупава и излишна "реакция" скоро не бях гледал. Просто тези на Надкаст, Чакалкаст и Кукушев са много, ама много по-добри.

# 379
Според мен гледайте подкаста на Азов, а също и другото му съдържание, преди да си съставите окончателно мнение. Освен това го сравнявате с канали с коренно различно съдържание.

# 380
Здравейте и от мен.
От подкаста вчера доколкото разбрах участниците предварително са избрали какво искат за финала-ама как става тая работа-как да знаеш дали избираш любовта (демек околосветскто ), ако не знаеш дали ще я срещнеш.
Продължавам да твърдя, че това с наградата е много зле измислено.
Само да обележа и още нещо-не само Стилияна, явно и всички вътре доста се наливат, направиха няколко вметки водещите.
Буков каза и нещо,което и аз си помислих от самото начало, за мен Константин се прикрепи към Теа съвесем стратегически.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 07:59 от Evaeva7

# 381
Изборът е направен от двете останали двойки на финала на снимките.

# 382
Ее, в подкаста казаха, че Стиляна всяка вечер изпивала много солидно количество твърд алкохол.
Точно това са важни моменти, които нито ни ги показаха, нито ни ги обясни разказвачът. Ако пък толкова ги дразни самата идея да има разказвач, да зададат нужните въпроси на някой в синхроните, така че той/тя да го обясни на драгия зрител.
Няма "да свикна" да трябва да гледам подкасти и да чета форума, че да разбера аджеба какво съм гледал в епизода.

# 383
Защо да са важни моменти, в Ергенът да не би да ги показват.

# 384
Не знам в "напредналите" страни какво е модерно, но и за двата пола е изключително вредно да си пийват твърд алкохол всяка вечер. Пиянската изцепка на Стилияна беше неудобна за гледане. Красиво е момичето, но се държи като развалина, а е твърде млада, за да поема по пътя на зависимостите. В комуникацията си с нея Ивайло ми звучеше зряло и уравновесено. На мен той ми е най-симпатичният мъж там.

# 385
В напредналите страни пият някоя бира и чаша вино, в България и околията - вадим дамаджаната. Grinning

# 386
Може би просто не държи на алкохол и затова толкова я хваща, което само по себе си показва, че не пие чак толкова редовно. Младо е момичето и му се живее. Тя и затова е влязла в такова предаване. Ивайло да се насочи към друга жена.

# 387
Точно обратното е. Това с толеранса са глупости, битовите алкохолици нямат никакъв толеранс към алкохола, с времето той намалява, а не се увеличава. Просто се наливат и то след един момент е все тая.

# 388
Това да не можеш да си поставиш граници, въпреки че знаеш, че те снимат и ще те излъчват, си е червен флаг. Такива ситуации ме карат да се чудя какво поведение имат хората в ежедневието си, щом дори първите 2-3 дни не могат да си сложат маска и да спазват благоприличие. В началото на едно запознанство обикновено всеки се старае да се представи в най-добрата си светлина.

# 389
  • Paris
Ако Стиляна е отгледана в среда, в която е нормално да изпиваш една бутилка водка от сутринта, вероятно за нея няма нищо нередно.
Аз не подкрепям изказванията, че Ивайло е постъпил зле като е започнал да я поучава. Ами нормално, опита се да я предпази от собствената и глупост и незрялост.

Общи условия

Активация на акаунт