Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 388
  • 811
  •   1
Отговори
# 510
Да стискаме палци на новото гадже на Стилияна и черния му дроб! Grinning

# 511
  • София
И аз вярвам, че Йордан е искрен, въпреки че ми е малко крийпи надрусания му поглед на забавен кадър, в края на разговора с Ина. Не съм сигурна как толкова бързо се стига до това състояние, разчитам нещо като зависимост там.. Винаги съм се чудила такова ранно "предаване" на обекта дали е нещо незряло, или пък има много интуиция там, или пък ако щеш смелост - че е достатъчно силен да преживее каквото и да се случи. Ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата с тази двойка.

Коцето ме печели с това, че при тоя тежък разговор успя да не настъпи реактивната Теа нито веднъж по нито един от премногото й мазоли. Може и да не са излъчили, но сме се нагледали как тя обикновено скача срещу всяка полу-реплика, а сега имаше почти диалог. Но той ми е по-артист и от нея. Излъчва ми някак вайб на баткото от представлението в кукления театър.

Може би ще са до финал заедно,в една и съща кола продължават да се снимат😄

Не е една и съща колата, ако се увеличи достатъчно, се вижда разлика в детайлите. Най-малко горе дръжките при пътниците са различни - на едната кола е заоблена, на другата - по-квадратна.

# 512
Права си,сега погледнах разликите в дръжките.Дано се мачнат и останат до финал въпреки това 🤗

# 513
Те са различни характери. Ники от ден 1 се видя, че се дистанцира от част от хората, не дружи с всички, Симона си търси харесване и борба за внимание. Тя си е жена, обичаща да й се подчиняват, а той си е малко такъв труднодопускащ и бяга от мн хора

# 514
Знам, че Ники е от най-харесваните тук, но на мен ми дава вайб на социопат. Не виждам никаква емоция в него, като добавим и монотонното провлачено говорене, съвсем завършва образа на някой, от когото предпочитам да стоя на страна.
Понеже изглежда смотан на пръв поглед, повечето хора го съжаляват, защото си мислят, че ще е кученцето, което търчи след Симона, готово на всичко, за да може готината мацка да му обърне внимание. Но според мен случаят изобщо не е такъв. Като се сетя как стоеше до Симона, без да ѝ обръща каквото и да било внимание, говорейки с Ина, защо не може да са двойка..

# 515
Знам, че Ники е от най-харесваните тук, но на мен ми дава вайб на социопат. Не виждам никаква емоция в него.
Той си е социопат. И с това равно говорене, а и с тънкото гласче човек може да откачи. А кой е от "най-харесваните", за тази цел си има анкета горе под заглавието, резултатите показват, че това не е Николай.
Резултатите от двете анкети досега са:

За най-красив мъж:
1.Йордан - 51 гласа
2.Николай - 25 гласа
3.Йоан - 23 гласа

За най-харесван мъж*
1.Константин - 52 гласа
2.Йордан - 45 гласа
3.Николай - 36 гласа

Въпросът от тема 1 е: Кои участници ви харесват?

В следващата тема, предполагам, че ще има и въпрос за най-красива жена.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 11:18 от diziler

# 516
С такова впечатление съм останала от повечето коментари тук. И резултатите, които показваш подкрепят това, защото е в челната тройка. 😂 Не казах, че е най-харесван, а един от най-харесваните.

# 517
Е, то може да има хора, които гласуват, а не коментират... или просто коментират по-малко.  Иначе.. в челната тройка, но с двойно по-малко гласове от този преди него.  Всъщност още нищо не сме видели от тях, 3-4 снимачни дни. А колко още има...
На мен Николай ми е психо, Йордан.. твърде много се обяснява, но е добродушко. Йоан си е его отвсякъде.

# 518
Ники е харесван, защото е възпитан и премерен в думите и действията си. И все пак се сравнява с останалите мъже във формата. А не, защото е идеал за мъж и всяка си мечтае да има такова гадже.

# 519
Хич не е кученце послушно той, така му изнася. Определено знае как се играе играта. Много ще се учудя, ако не е на финал.

# 520
И на мен ми се струва, че Ники и Симона са най-умелите играчи вътре и просто са избрали някой, който им е удобен партньор, за да стигнат напред.

# 521
  • България
Хич не е кученце послушно той, така му изнася. Определено знае как се играе играта. Много ще се учудя, ако не е на финал.

+1. Това го виждам от ден 1. Аз много му симпатизирам заради очевидната му стратегия и мислене. В играта с бананите се отличи за разлика от Йордан/Йоан. Към Йордан имах по-високи очаквания, но за мен е или неискрен и в роля, или абсолютен психопат, от който жените да бягат. За външен вид няма какво да коментирам, най-неприятен ми е от всичките мъже там. Виждам в него един простоват човек, който не може да се владее и не излъчва никаква мъжественост. Лекетата и подмазвачите са досадни за жените. Хич не му и вярвам, че се е влюбил до полуда в Ина за три дена.

# 522
Не е, разбира се, вижте реакцията му след скандала на Симеон и Тея как коментира не може за ден два хората да имат отношения, а сега влюбен бил. Работата е там, че видя явно, че е  ход, който може да го бута напред и какво му е да поиграе.

# 523
Не знам, аз пък му вярвам, изглежда като точно такъв мъж. Вече бях давала за пример, но и това, че си хванал приятелка, хоп в Париж, хоп разделят се и той драматизира. И същите такива после обясняват как все им разбиват сърчицето. Grinning

# 524
Аз не вярвам, че можеш толкова бързо да скочиш в друга връзка. Според мен иска да се позабавлява с Ина, евентуално да вземе наградата и да стане известен. Дразни ме, че се прави на такъв, какъвто не е. И все да е център на вниманието. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт