Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 365
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Вчера го пуснах, докато правех други неща. Георги не иска да продължава, защото си има приятелка ли? Не можах да разбера.

# 721
Вчера го пуснах, докато правех други неща. Георги не иска да продължава, защото си има приятелка ли? Не можах да разбера.
Да, дълго време били заедно, покрай кастингите се били разделили и след това отново са се събрали и сега решава да си тръгне.

# 722
  • София
И защо изобщо влиза...Unamused

# 723
Пак нямаше изгонени, но поне разбрахме, че двама ще изхвърчат на следващата церемония. Симона беше много смешна като настояваше, че Йоан я харесва. Този Нарцис може ли изобщо да харесва друг, освен себе си? На Ина страшно и личи, че няма тръпка към Йордан. На лицевите опори си личеше колко много и е неприятно. Стана ми смешно и че планът на Елена да изгони Йоан, се провали. Симеон също падна в капана на машинациите си и сега трябва да търпи набезите на Теа.

# 724
Те откъде са толкова сигурни , че ще се появят нови хора? Кой пусна мълвата за този Гош, че ще влиза? Нещо ми е много странно,  защо се казва , че ще са 7 жени и 7 мъже, пък сега нови хора. Все си мисля, че в сряда на церемонията ще се появят тия новите хора и за да имат още ефирно време, освен Георги евентуално друг няма да си тръгне

# 725
Те откъде са толкова сигурни , че ще се появят нови хора? Кой пусна мълвата за този Гош, че ще влиза? Нещо ми е много странно,  защо се казва , че ще са 7 жени и 7 мъже, пък сега нови хора. Все си мисля, че в сряда на церемонията ще се появят тия новите хора и за да имат още ефирно време, освен Георги евентуално друг няма да си тръгне
Ще си тръгнат двама мъже, защото Елена няма право да дава гривна.

# 726
В началото съм, но ми стана неудобно да гледам Симона и това колко е отчаяна. Ужас.

# 727
Ще си тръгнат двама мъже, защото Елена няма право да дава гривна.

За новите хора ставаше въпрос, някакъв Гош щял да влиза и още хора.

# 728
  • София
На кастинга им били дали референция да гледат Perfect match. Тяхното там е различно, но влизат нови хора. Знаят, че и тук ще има нови.

Гош просто го познахме на трейлъра за сезона. Виждаше се на едните кадри, бяха с маски, но той има специфични татуси на врата.

# 729
Значи ясно, че последните 4 5 епизода действията ще се развиват бързо за да се стигне до 2 двойки. То с тия новите хора, който и да си свърши, те все ще са много

# 730
Надявам се да вкарат и хора, които наистина да са добра партия и да ги изкушат да си сменят партньора. Коя от жените ще иска да се мачне с Гош? На мен, ако ми го вкарат, директно си излизам. Joy

# 731
Или Тея или Николета ще се заиграе с Гош, а пък мадамата сигурно ще се върви около Симеон или евентуално Йордан

# 732
Надявам се да вкарат и хора, които наистина да са добра партия и да ги изкушат да си сменят партньора. Коя от жените ще иска да се мачне с Гош? На мен, ако ми го вкарат, директно си излизам. Joy
И аз това се чудех. Но неговото самочувствие е, че е страшен секссимвол. Дънинг-Крюгер е положението при него. Никаква връзка с реалния свят.

# 733
Би било много яко Ники да реши да не даде гривна на Симона и да я постави в безизходица, да няма партньор и да обикаля сред мъжете да ги пита дали я харесват и дали няма да й дадат гривна. Grinning

# 734

Не ме линчувайте, но аз не знам защо си мисля за Ина. Ще й лепне чудно на имиджа на псевдо рапърка, че ще й вдигне и акциите малко в онлайн пространството, тъй като той със сигурност е най-разпознаваем от мъжете. Ще го включи в следващия си видеоклип към песен и ще преуспее следващия й "хит" JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт