Като мартенички бели и червени, са нашите ОКТОМВРИйчет засмени!

• 9 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Откъм Варната
Кръц мислъ у вас да дода да готвъ веке, че мойта куфня на нищо не прилича, а нова догодина надявам се Praynig

# 47
  • Виена
Днес съм имала Имен Ден,пък аз съм забравила коя дата сме Embarassed.Тъкмо ми се обадиха от БГ да ми честитят и хайде да почерпя виртуално макар,да не кажете,че се спотайвам smile3534

Честито и на другата мама Теди Hug

# 48
Честито на всички именици да сте живи и здрави и много подаръци днес Hug

Кръц мислъ у вас да дода да готвъ веке, че мойта куфня на нищо не прилича, а нова догодина надявам се Praynig

Не се оплаквай и твоята ще стане  Peace ама друго си раховеца  yesyes тез много прибрани ми се виждат smile3538

# 49
Добро утро  Mr. Green, то добър ден станало докато се добера до рс-то.
За гръдичките - всъщност не съм забелязвала, ама и Калоян не хъца докато е голичък и не съм се сещала да го събличам.
Ние се оригваме след всяко хранене. Даже понякога спира да яде и го вдигам да се оригне, после продължава. Само че винаги орига по два пъти - първия път както трябва,а след това повръща и то много. Не се сещам да питам лекарката за това повръщане, че ние сме така от раждането, ама в последното време започна да повръща повече. Някъде четох, че може да е от АМ и ще взема да пробвам да го сменя с друго пък да видим.
И друго - акитата много отавна не са жълти - едни такива тъмни и миришат.  newsm78
Ще взема и за това да питам, че гледам май при другите бебоци не е така, а аз си мислех, че е нормално, защото съм започнала да давам плодови пюренца.
Иначе моят разбойник тази нощ пак ми направи номер в 3:30ч - събуди се и мама тикаше бибата. След това до 6ч се събуди още 4 пъти  #Crazy Какво му става на това детенце?Така му се спеше към 11ч, а спа само половин час и пак е ококорен, а спеше по час.
Цветомира, и аз щом започнах да давам сокчета Калоян спря да пие вода и чай. Сега пак го пробвам от време на време, но ако няма захар във водата не ще и да помирише.
И ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ!  Hug (ама днес да не е Тодоров ден? явно нещо не съм в час, моля да ме извините!)

# 50
Честит имен ден на всички, които празнуват! Да са здрави и щастливи.   bouquet

Само да спомена, че се оригва почти винаги, иначе много се мъчи. Понякога го повдигам и свалям все едно че качвам стълби и доста по-бързо става.

Оска, Борислав също спи неспокойно. Често проплаква и дори се събужда, но тогава е с писъци и приспиването е кошмар. Куркат му червата - звучи все едно вода се стича по тръба. Обикновено до половин час след това се изакава. По-тъмно е от златните акита в началото, доста мирише и понеже често е само веднйж на ден си е  количество. Така около седмица ве

На мен МОЛ-ът на "Стамболийски" ми е по-удобен, но както решите. Ако мога, ще се опитам и по-далече да стигна.

Хубав ден на всички

П.П. Икономистите, помощ!!! Обявява ли се еднократната помощ за раждане на дете (200 лв.)  като доход в декларациите по чл. 41 от ЗОДФЛ?

# 51
Честито на именяците!   bouquet  bouquet  bouquet
Кръци, страхотна кухня! И моята е в подобен цвят. За съжаление за мивката не се спогодихме с мъжо и ще е алпака  Sad . Ама не може и технически камък за бар-плота и мивка от гранит, та тъй като плота вече дойде... Момичета, и аз съм от тези с многото идеи за обзавеждане, а татито само ми напомня кое колко струва. Сега много ме вълнува проекта на стаята на Благовест. Брат ми е архитект и съм му го възложила - мисля на една от стените да се нарисуват разни "гадинки" на Дисни, а за цветовете - май ще е в патешко жълто и синьо. Приемам идеи с най-голямо удоволствие!
На мен и двете места за среща са ми удобни, така че вие решете.

# 52
  • Откъм Варната
Честит празник на всички именници

Зелчо аз ни съ оплакувам от раховиеца бре, много си ми е добре, една такавъ куфничка ми требе, дет да си го вграждам  Mr. Green

# 53
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Теди, да си жива и здрава и много щастливи мигове ти желая!
   bouquet

Слипи, и аз забелязах, че от както сме на пюрета, акото е с различен цвят. Даже понякога два цвята се смесват  newsm78 Малко по- тъмно е и по-гъсто. Но си мисля, че това е нормално. А също започна и по- редовно да се изхожда - минимум по два пъти на ден, понякога и три  Joy
Евелинка, поздравления за бар плота! А бижутата в Ел Градо са много хубави и изискани. От там купихме на зълва ми подарък за бала - пръстен, колие и обеци с малки черни перли. Много интересни и нестандартни, а и цената им беше такава  Joy  Joy  Joy

# 54
Честито на всички именяци -Здраве и много щастливи мигове!
sleepy съвсем нормално е цвета и консистенциата на акото да се промени след започване на захранването.Аз като видях първото ни такова ако направо се ошашках.
Кръц страхотна кухня столовете ви за трапезария май са като нашите.За хомеопата някъде във форума бях мярнала ,че има тема трябва да проверя .

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 13:28 от илияна сърталанска

# 55
Мира, теракот, фаянс и гранитогрес ще вземем  от "Джесика". Ето сайта им:
 http://www.jessica.bg/index.htm
Миналата седмица си ги избрахме, но още не сме решили за малката тоалетна какви точно да вземем и затова не сме дали поръчката. Между другото, плочките не са от тези с гланц и мъжо ми каза, че се чистят по-трудно. Но пък ми харесват  Crossing Arms . Някоя има ли такива плочки и как се справя с чистенето?

# 56
Честито на именяците  bouquet
Кръц, много ми хареса вашата кухня. И като цветове и като изпълнение. Дано живот и здраве, като се преместим да имаме възможността да си обзавеждаме както искаме. Вероятно няма да стане веднага, но по-добре да почакаме и да си го направим както искаме:-)

Започнах да броя за и против МОЛ-те. Ще броя до сряда и после обявяваме крайния резултат. Съгласни ли сте?

# 57
Забравих да ви кажа Simple Smile Шезлонга на бебка взе да се къса от едната страна и го споменахме в магазина, а те ни предложиха да го сменим. Питахме може ли да доплатим и да вземем друг и в крайна сметка бебка се сдоби с шезлонг - люлка  Mr. Green

# 58
  • София
П.П. Икономистите, помощ!!! Обявява ли се еднократната помощ за раждане на дете (200 лв.)  като доход в декларациите по чл. 41 от ЗОДФЛ?
Руменка, не се обявява. Съвсем различни неща са.
Илиянка, за гръдният кош и на Косето се вдлъбва, но тук ми се смеят, че ме гони параноята. Питах изрично педито и със сигурност няма рахит. Може и да е наследствено. След време е хубаво да го запишеш на плуване. Това оправя нещата и ходенето на море  grinning039За фонтанелата, пипам я смело и според мен е около 3 см. Доки каза, че е ОК.Намалиха ни витамин Д-то на 2 капки, но през ден.
Честито на именниците и празнуващите. newsm51
Кръци, благодаря за темичката smile3501 Hug. Не мога да ви прочета, а искам толкова неща да ви кажа.
Мира, мисля, че решението ти е правилно. Аз с баткото тръгнах рано-рано на работа, макар и само за 5 часа на ден. После ми беше мъчно за моментите, които сме пропуснали. Каквото и да е трябва ти да решиш, за да не съжаляваш после. Но за пари не се съжалява, но за пропуснати мигове-да. Исках по- рано и още неща да пиша, но свеки е още тук и искам да се видим. Целувки на всички Hug Hug Hug

# 59
Аз пак се включвам. Mr. GreenДбс, виж този сайт, страхотен е
http://www.moitepari.bg/
Тук ти показват политиката и предложенията на всички банки и в зависимост от услугата, която ще искаш - кредит, депозити - ти показват къде лихвата съответно е най-ниска и най-висока

Евелинка, ами нашите плочки по стените са гладки, с гланц, а долу на пода са релефни и шарени.Така не се виждат варовиковите отлагания и не се пързаля.
За кухнята сам сама съм си я измислила и проектирала.Ако знаете каква смрад беше старата - майко мила....Със старите изляти мивки, с тераса-мизерия голяма беше. Трябва да пусна снимки - преди и след Mr. Green
Иначе сме обзавеждали възможно най-икономично.Всичко е бг, няма италиански или испански изгъзици.А за масата и столовете ходихме специално до Пазарджик.Направиха ни ги както ние искаме, на много по-ниски цени от магазина и накрая и отстъпка ни дафоха, че сме се разкарвали чак от Русе до там.А ние много обичаме да пътуваме с мъжа ми и за нас беше удоволствие.Спомням, си че правихме сметка, ако бяхме купили масата и 6-те стола от магазините в Русе и от Пазарджик, от мебелиния завод и разликата беше около 250лв.

Общи условия

Активация на акаунт