Като мартенички бели и червени, са нашите ОКТОМВРИйчет засмени!

• 9 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • София

А, да ви питам оризовата каша продава ли се по магазините, или сами си я правите, защото аз позяпах, но не видях - имаше разни с плодове, зърнени и разни други, но не видях оризова?  newsm78

И още нещо - пада ли ви още косата? Имам чувството, че вече ми остана на половина опашката, шампоаните не помагат...

_mirinda_, аз давам Био безмлечна каша на Милупа. Правя я с АМ и малкия много добре си хапва. Можеш да я намериш по магазините. Доколкото знам има и други марки.  Peace
А за косата - и моята продължава да пада. Слагам една маска, ама май няма ефект  newsm78

# 286
Здравейте сладки Hug
Ама верно много пишете. Mr. Green
Лови тази сутрин започнх деня си с усмивка благодрение на този весел бебок  Grinning Mr. Green
Миринда мила не се ядосвай и моя мушмул от време ме изкарва извън релси само майка си търси абе други занимавки няма ли колко играчки има пред себе си но не.....,направо и аз без ръце останах.Но мисля че е период.Не е възможно до преди 3-тия месец да е супер кротък и да не му се чува гласа а сега да е истински звер. #Crazy Sick
Коте дано не сте болнички а да е нещо безобидно Praynig
Патс браво н Боряна то и нашия е същия шугавеч не мога да го стигна само блъска и мята тия крайници ама метнал се е на майка си нали бях бивша спортиска Mr. Green newsm47 не съм се спирала.
Та по тоя повод отслабнала съм за 1 месец с 4 кг  Mr. Green ама то с това диване. smile3521 newsm62
Ние ходихме да ни претегли личната и се оказа че за 2 седмици сме качили 370гр което ми се струва че по-добре и сме станали 5130кг.Попитах я така тактично може ли да го прегледа по галвичкта и по специално да опипа фонтанелата понеже съм чела разни работи за рахита и ми се струва че имаме симптомите а тя ми вика: Искаш ли нещо да се разберем с теб нека аз да съм доктора  #Cussing out Sick #2gunfire е гати и нахалството. smile3515
Но прегледа му все пак главичката и отрече ами не нма никакъв рахит  Shocked #Crazy нправо онемях.Е да ама ми се струва че не е съвсем наясно и после вика абе ако искаш може да му даваш и по 3 капки няма да е проблем.Е за мен това си е живо противоречие на мнението.
Както и да е яно ще трябва да разчитам винаги на другата доки/частната/.
Утре и аз ще давам малко пюренче да видим до къде ще я докараме. Mr. Green
Абе Хера много фешън шапчича.А Славун е направо във вихъра си.Отличници.А аз се притеснявам че моя го е фанала лудата Мара Mr. Green
Айде че трябва да върша и дом. работа не само в тоя нет да вися. smile3532
Ето малко снимки и на моя мишок http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=180
Лек ви ден. Hug

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 18:10 от mira sm

# 287
Здравейте!
Мойта щерка заспа и аз "открадвам" от времето за домакинска работа,за да попиша и почета.Малко ми е тъжно,чувствам се толкова сама.Сестра ми и майка ми бяха на гости и като си тръгнаха....Като бях при тях за по две три седмици ми беше много хубаво.Винаги имаше с кой да си поприказвам или да пия кафе.Добре,че сега мога да си общувам с вас! Hug
А, да ви кажа и без TV не мога.Може да не го гледам,но задължително работи.Така все едно не съм сама. newsm78
Косата ми пада ужасно много. mirinda и при нас има такива дни.Аз веднъж не издържах, оставих я в креватчето и просто излязох от стаята.Очаквах да се разпищи ужасно,но тя се разсърди за една-две минути и взе,че сама си се заигра.Направо не повярвах и от тогава я оставям като е кисела/е,след като е имало и разходка на ръчички де!/ и понякога има ефект.И с приспиването е така.Носехме се точно като вас - 1 час и едвам я оставях на леглото да спи.Спорехме с баща й.Той искаше да я оставим сама да си заспива,дори и малко да поплаче.Аз все не исках,но една вечер пробвах и се получи, слава богу,че вече ми тежи да я разнасям!
Lovi,реших сега да започнем със сокче от ябълка,за да не е близо до момента на третата ни ваксина/20 март/По принцип и аз съм за късното захранване,ама сокчето мисля е друго нещо newsm78
Желая на всички много хубава вечер!  bouquet
Ако успея пак ще се включа,макар и само четейки/с Габи на ръце/ Mr. Green

# 288
Хайде заповядайте в новата, стара темаааа Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169165.new#new

Общи условия

Активация на акаунт