Като мартенички бели и червени, са нашите ОКТОМВРИйчет засмени!

• 9 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет и от нас мами и бебоци  Hug
gabi773, добре дошла във нашите редици. Настанявай се удобно   bouquet
Кръци, каквото и да решиш за темичката те подкрепям  Peace
Лови, това бебе е уникално и как само се смее. Благодарение на теб, деня ми започна със смях  Joy
Коте, стискам палци хремата да е фалшива тревога и по- малко притеснения. Оххх може и зъби да са.  Praynig
Илиянче, и на Ангел гърдите му хлътват и на другата консултация задължително ще питам педито.
Патс, аз отдавна ти казах, че ти завиждам с тая баба. Браво на нея и на Боби! Добра работа са свършили.   Joy
Моя юнак от два дни ака само по веднъж на ден. Май тая оризовата каша нещо го позапече. Но си я хапва с такова удоволствие.
Оска, напълно съм съгласна с теб, че детето само ще си покаже, и не е нужно да се насилва както за ядене, така и за всичко останало. Например аз не съм насилвала детето да се отказва от нощното хранене, когато се будеше, аз винаги си го хранех. Просто той сам се отказа когато започна да хапва повече и явно това го засищаше.

В тази връзка искам да обърна внимание на Вево 06 - ние тук просто можем да изразим мнение, което в никакъв случай не е най-правилно, затова и получаваш различни позиций относно въпроса ти за ваксината. Правилно си се допитала до здравния подфорум  Peace /В стар кладенец не се плюе, тази народна мъдрост трябва да спазваме, защото утре нищо не се знае, може пак да заревем в тази посока за помощ./ Naughty

Абсолютно подкрепям  Peace  Peace  Peace

Слънчев и усмихнат ден от нас   Hug  Heart Eyes

# 271
аз пак нова отговор, защото много пишете бе хора  Hug

Молба към Софиянки,кажете ми как да стигна до посолството на САЩ то е в лозенец ул. козняк с кола и има ли хотел на близо. Сега тъпи въпроси ама много ли е далеч от драгалевци щото мъжо само този квартал знае къде е, аз в София не съм стъпвала от 5 години и нищичко не помня  Embarassed Всякакви предложения са добре дошли Hug много се извинявам че ви занимавам ама....... Embarassed Ще черпя  Grinning

# 272
Привет от нас! Hug
Брей, докато изчета и ще почнете нова тема бре. Кръци абсолютно подкрепям тема с продължение..
Габи  welcome
Да похваля Слави - голям сладур и майка му, че е вече здрава. Казвайте отде ги купувате тия шапки? Много готини!
AIR- заминахте значи, и сугурно си много щастлива-вярвам имаш време за себе си. Поздрави на майка ти и  Heart Eyesна Ради.
При нас днес ново 20 - мен ме боли гърло и се опитва да ме хваща хрема и така се притеснявам за малчо, щото киха детенце и му дадох вит.С, ама ако е вече заразен?...

Ще пиша после, че ми загоря манджата... Embarassed

# 273
  • София
Да ви светнем как тренираме техниката "глист на буца"  Laughing Laughing Laughing
 http://video.google.com/videoplay?docid=-9130305051614666922

и да ви се покажем, че ще ни забравите  Whistling
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=172 и т.н още 5 снимки...

Зелче, споко! Посолството е до бившата правителствена болница, и е относително близко до Драгалевци  Laughing. Прилагам ти линк за картата. Примерен маршрут: от Драгалевци през Хладилника до разклона за София ленд (Кошарите), там наляво...и готово!
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=877324933f41b74da9acc96f1f4074 … amp;Map26_19.y=82
тук се намира посолството, нищо, че го няма на картата .

# 274
Зеля - много лесно място е! От Драгалевци пресича околовръсния път, спуска се надолу по Черни връх и като стигне втория светофар (алея Яворов е в ляво), завива покрай много известната кръчма /забравих й името/ в дясно. Кара направо докато стигне следващата пресечка с улица - в ляво и на дясно все е Козяк, завива в дясно и след 150 метра в ляво ще види барикадите на Американското посолство Simple Smile карта на района

ама че го обясних Wink Най-близо е Японския, но и Хемус е на 2-3 км.

Евелина - все забравям за обещанието си да ти покажа кухните си. Е, поне едната ще пусна тук. ...нали обсъждахте обзавеждане и покупка на апартаменти, та може и на някой друг да е полезно Wink

в следващия си пост и снимки от сватбата ще покажа   Stop

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 13:28 от omnipresent

# 275
Изписахме темата, ей hahaha

Ние след малко отиваме да ни бодат.Малее, аз умирам от шубе.Последния Пентаксим

Патс, сладуранка е Борянка.Ама какви сте гъвкави всички..Ние освен да крещим и да си блъскаме гимнастиката друго не можем.Лелее кой знае кога ще проходи, ама здраве да е

Зеля, какво ще правиш ти в посолството.За Щатите ли ще заминаваш, а.Там бирата не е хубава, пфуу слаба и кофти Mr. Green Crazy

Омни, и аз съм съгласна с теб.Най-добре специалист да й каже дали да продължава с ваксината или нова да слага Peace
А по въпроса за кладенеца - Ами ако стария вече не дава вода, защо да не си потърсиш нов... Мисля че и тя това направи.Така че Пийс Peace

# 276
Ние пък се връщаме от педка, обзавели сме се със сополи .. 2 вида капки, витамин С и темп понижаващи

# 277

Зеля, какво ще правиш ти в посолството.За Щатите ли ще заминаваш, а.Там бирата не е хубава, пфуу слаба и кофти Mr. Green Crazy

аз нищо, ще придружавам нервния си мъж Tired Heart Eyes Mr. Green Обичам си го ама като е нервен не се трае Crossing Arms та общо взето той ще ходи на гости на сестра си, ако го пуснат, дай Боже  Peace

Коте много съжалявам, дано само с това се разминете  Praynig

# 278
Pak nqmam kredor i ne mi se pi6e.

Lek den i mnogo celuvki ot nas s  Niq!!! Hug Hug

# 279
KOTE дано бързо да ви се размине.
Хремата при нас си продължава след 10 ще изследвам секрет.
Много са ви сладки клипчетата /бебчeтата /на всички като разбера как се качват  и аз пусна едно.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 15:30 от илияна сърталанска

# 280
  • Варна
Здравейте!  Hug

Аз докато намеря време дя пиша и тя темата изписана.  Grinning
Мойто гардже вече мисля да го връщам в родилния дом.  Wink Как можаха най-проклетото да ми дадат.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Постоянно мрънка, иска да я забавлявам, да я разнасям, не търпи сама и една секунда и не признава никой освен мама си. mamma Приспивам я по 1 час, изпробвам всякакви техники и накрая спи 10-15 мин. и се буди, защото вече е станало време за ядене.  ooooh! Направо...  smile3511  smile3514  smile3538  newsm77

Аз от няколко дни пробвам как ще реагира Ема на пюретата (по настояване на майка ми, която постоянно ме тормози по телефона). Обаче, не реагира добре  Joy  hahaha Като и тикна лъжицата в устата и ме гледа учудено, после прави физиономия, все едно се опитвам да я отровя  Sick  #Crazy и после изплюва всичко  Mr. Green smile3534 За капак преди да успея да я избърша успява да си натика ръцете в устата и да омаже всичко наоколо.  Crazy Пробваха с моркови на Хип и круши (мое производство), но извода е ясен - рано ни е още за захранване.  Simple Smile

А, да ви питам оризовата каша продава ли се по магазините, или сами си я правите, защото аз позяпах, но не видях - имаше разни с плодове, зърнени и разни други, но не видях оризова?  newsm78

И още нещо - пада ли ви още косата? Имам чувството, че вече ми остана на половина опашката, шампоаните не помагат...

Хайде лек ден, че пак се събудихма и пак се почва, аман вече...  tantrum

# 281

А по въпроса за кладенеца - Ами ако стария вече не дава вода, защо да не си потърсиш нов... Мисля че и тя това направи.Така че Пийс Peace
да търсиш нов е разумно, но не и да плюеш в стария  Naughty

Интернет пространството е свободно! всеки има право на свободна воля! Далече съм от мисълта да се заяждам (от това файда няма) просто изразявам мнението си.  Peace

# 282
  • Откъм Варната
Пу пу да си похваля аз детето, че май на кроткото на мен се е паднало, оставила съм го да прави каквото си иска, хич не се занимавам с приспиване когато иска да си спи, играе си, приказва си, аз само го храня, сменям пампата и си играем, ако мама има работа спокойно може да си я свърши ако не я мързи  Mr. Green

# 283
Mirinda пробвай да пропусне единия сън между храненията. Тъкмо ще е уморена и като се нахрани ще заспи.
Моят младеж като се събуди сутрин към 7 да яде си доспива до 9 ч. после спи чак към обяд 12-13 ч. - откарва по 3 часа (докато голямата също спи и не го тормози  Whistling) и после привечер пак поспи към 18 ч. и вечер лягаме към 23 ч.
Оризова каша има по магазините, но не всички марки я имат в асортимента си - мисля че FRISO имат разновидности.

# 284
Днес напук на вятъра бяхме на разходка с Калоян, че вчера ме побърка. Сложих му дъждобрана и така изкарахме близо два часа.  Grinning Ходих до Кауфланд да разгледам какви зеленчукови пюрета има, та да мисля как да започнем захранването с тях, но останах много разочарована. Само от 1 зеленчук имаше броколи даже не помня на коя фирма. Другите бяха едни миксове - ориз, домати, капия..., картофи, царевица, моркови... и все в тоя дух + такива и с месо.  #Crazy  Обадих се на мъжа ми да потърси другаде и той намерил картоф+морков и картоф + капия. Дано и към тях няма в добавка още нещо.
На мен ми се иска първо да му давам по един нов зеленчук и после да минавам на теси миксове.
Миринда, когато в началото като опитвах да дам на Калоян пюре с лъжица, плюеше всичко, та чак и ревеше. След няколко безуспешни опита, разредих пюрето с АМ и му го сложих в шише - с голям кеф си го омете, а с лъжицата не искаше и да помирише. Та мисълта ми е, че може просто да не харесва слъжицата. Ако искаш, пробвай.  А в следващите два-три дни първо се борехме с лъжицата, после всичко - в шишето и така постепенно свикна с пустата лъжица.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт