Като мартенички бели и червени, са нашите ОКТОМВРИйчет засмени!

• 9 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Добро утрооо.               
Вижте на какво се смях вчера.  http://www.vbox7.com/play:9612c058
Това е просто ........думи нямам
 Joy Joy Joy
gabi773 добре дошла при нас    bouquet дай инфо за вас за да ви включи Кръц.

# 256
Лови, страхотна порция смях.  hahaha

# 257
Добро утро!
И аз да се разпиша, че преди малко станахме  Mr. Green Моите поспаливци са страхотни  Whistling има на кой да се метнат.
Тази нощ бяхме много добре - сутринта се размрънка в 7 ч. за ядене, наяде се и заспа.
Сега отивам да оправям къщата.

# 258
Добрутру и от нас!
Ние се излюпихме още в 7:30,направихме сутрешния тоалет,закусихме и пак отнесохме плувката до преди малко.Поне успях,да пооправя малко кочината в къщи.

Кръци,Илиянка,благодаря ви много за успокоителните думи.Дано наистина да няма нищао притеснително с това топче и да се разкара в най-скоро време.
Илиянка,радвам се че при вас нещата са добре.Тия доктори наистина са за  #2gunfire .Ще изкарат акъла на човек за нищо...  #Cussing out
Кръци,и аз съм съгласна с предложението,макар че много,много не ми остава време да посещавам темичките,покрай домашните задължения и тоя пусти шофьорски курс.Дано само не си давам парите на вятъра-вчера на едното кръстовище загасих колата,на другото въртях гуми,на третото направих задръстване...Абе курсист за чудо и приказ.Добре че инструктура ми е с железни нерви,иначе до сега да ме беше изритал.
Лови, и на мен ми дойде добре  тази порция смях като за добро утро.Наистана,направо паднах... Joy
За захранването:аз почнах с плодови пюрета като направихме 4 и то само защото се надявах акането ни да се оправи от тя.И наистина долу-горе се нормализираха нещата.Все още не съм давала зеленчукови.До сега давах пюре помежду храненията след обяд.Едва от седмица почнах да замествам следобедното хранене изцяло с пюре.Ще изчакам още малко и тогава ще пробваме вече и зеленчуковите.Да стане на 5 и половина поне.
Кали,признавам си,затрух се при избора,но дано съм те нацелила...
Айде,отивам че нещо доста се разкиснахме.
И днес времето е отврат и не знам как ще изкараме още един ден в къщи.Направо се  побърквам #Crazy, а Виктория още повече.
Добре че са листовките да ме разсейват...  Tired Cry  Laughing

# 259
  • софия
Привет и от мен! Аз съм AIR, но използвам ника на сестра ми за по-бързо. Grinning
Как сте, момичета? Почти не съм чела откакто съм на Търново, много пишете.... Grinning. Ей сега набързо хвърлих око на последната страничка..., гледам, че говорите за захранването... Аз започнах на 5 м и ч ден, дадох му сок от ябълка. Тка му се услажда, че плаче като спа да му давам. Днес ни е трети ден и му дадох 10 мл.. Не знам дали да почна и плодови п=ренца? Педито ни препоръча и тях.... При нас проблема с нощното будене по няколко пъти продължава. взех дас е замислям вече дали да не му достига кърмата... newsm78.
Тук в Търново е много весело. Племенника ми много се радва на Ради и не дава на никой да го пипа. Малко е спонтанен в милувките към него и от време на време го тупва по крачетата Joy.

Честито на всички бебчовци, които са празнували или празнуват своите месечинки!

Аз ще се включвам, когато мога.
Много много целувки на вас и на малките нослета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
WEL, браво на твоите маймунки.Ох, кога и Цеци ще спи без прекъсване от 22:00 до 7:00ч. Направо ми се струва невъзможно вече.Добре че има и други като нас, та се успокоявам.Какво им става на тези деца.До преди месец спинкаха по цяла нощ, а сега как се будят

Лови , и  аз много се смях.Голям сладуранко този малкия

Коте, шапката е трепач, нали. Гледам, че е Хери е обзавела Славун с пподобна. Баща ми, много й се кефи и иска да купи такава за племенника ми Мишо.Ама за него няма такава, той е на 2 г. и му е малка.Обикалял цял Пл;евен и накрая се намъкнал в Levis, видял същшата и така се зарадвал.Готов да я купува.Продавачката му казала 98лв. и нашия получил сърцебиене. Та Мишо е без шапка hahaha

Маца, споко,. ще се научиш.Не е голяма философия.Аз преди все се успокоявах. Познавах едни мнооого "умни" блондинки, а как караха, като мъже.Та викам си тези ще могат, аз няма да мога, ааа. Вярвай в себе си Hug

Ааа Аир, ти да видиш моя племенник Мишо, как му се радва.Прегърща го, целува го и един път за секунди щеше да му бръкне в окото.Щях да умра.Внимавайте много.Както си го милва и като насочи показалец и право към окото на Цеци, който в този момент се обърна и Мишо го нацели в слепоочието.Как му се карах, та и го нашляпах.Големи диванета, малее ooooh! ooooh!

# 261
  • София
Малее... то докато ми дойде музата за писане ще свърши темичката, на която съм (макар и втра) кръстница. Ама наистина сме най-лютите писателки!
 Ние с мома Боряна си имаме баба (мама) и батко ... няма по-щастливи от нас! Обаче медала си има и друга страна - баба ще си отиде на село, а ние ще трнираме да се гледаме самички...Стискайте палци да е успешно! Вярно, че на мама вероятно ще и се отели вола, ама който иска деца...да е мислил  Thinking
 Момичета, да ви похваля тандема баба/бебе - вече имат две изаквания в гърнето! Тая мойта майка е родена деца да гледа! Ама пусто нали ако не си гледаш децата няма да можеш да си гледаш внуците, та и аз трупам опит #Crazy
 Лови, кой те засели в таз пуста Бояна...Там тузарите не ги вълнуват паркове и детски кухни. Надежда си е "гето", ама тук има таквиз благини за майки с бебета...В градината, в която ходи Волен също има детска кухня. Не съм се задълбочавала в подробности, защото бабата потрива ръце и само чака да спра да кърмя, че да я открадне на село.Ама аз инат-няма да се дам без бой  Joy Тя ме натиска да захранвам-аз се опъвам... веселба!
 Много се радвам, че в редиците на Октомврийчетата няма сериозно болни бебчета, пу-пу! Дано да е все така! На Диди,Оска и Лови стискам палци по-бързо да ги израстете тия алергии, че са си жива мъка...Илиянка, ще обясниш ли по-подробно какви са тези "пилешки" и "обущарски" гърди? А за лечението чрез спортуване-не се плаши, няма нищо по-полезно за едно дете от спорта. А пък ако имаш и село, където да вилнее - порблемът е никакъв.
 Малиии, то стана ферман! Хайде чао,   bouquet  bouquet  bouquet ... и умната  Joy

# 262
Pats   М/у гърдите/точно над тумбачето/ при вдишване се образува хлътване.

matsa_gk нали за това са курсовете ,колкото по малко се притесняваш толкова по добре newsm10

# 263
Ние май сме хремави, освен млечние пипета днес излиза и секрет, не знам дали Стеримара не разкара и отлаганията по-навътре в нослето или е хремав.. И на принципа страх лозе пази след обяд сме при педка да му види гърлото и гърдичките..Дано да ми е здравичко момчето Praynig, Темпрература мерих 3 пъти сутринта и няма 36,5-36,6. Къде се похвлих в момента 37,8 вдигнал я е за няма и 30 мин, и сополките едни воднисти станаха пак за 30 мин.. Туй дали не е зъби #Crazy newsm78

Кръци, шапката е страхотна. Но ние ли сме с голяма глава, шапката уж е за 9-12м 49 см обиколка, а на нас ни стои идеално въпреки че об на главата 42 см измери педка. Имаше и като на Славуна, но бяха само малки номера..Е за сметка на това имаме космонавт като на Славун (подарък от свеки), съответно също толкова голям номер, че му подгъваме ципа, както е направила и мама Хера ..

Стискайте палци хремата ни да е фалшива тревога.. айде пак дигна свеки на балон

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 12:03 от KOTE

# 264
Здравейте и от нас с Марти!
На нас ни никнат зъбки долу и заспиването ни е ужаст ви казвам!
Кръци, за темата добре си го измислила Peace
Таси, по какво съдиш, че пюретата Хип не са вкусни. Ако е по твоя вкус, не си права, защото тези пюрета се приготвят без сол и разни други овкусители и затова за нас са неприятни, но бебчетата по принцип си ги хапват, защото те не са запознати с вкуса на солта.
И ние сме все още само на кърма. Но като станем на пет месеца след някой и друг ден, ще започнем със зеленчукови пюрета на обедното кърмене. Каката първо я захраних с плодово, но сега мисля да е зеленчуково.
Ели, изтръпнах, като четох за премеждието ви. Аз от Алекс имам няколко такива спомена - и до днес, като се сетя и нещо ми се втъква в гърлото Sick
Илияна, радвам се много, че сте добре. А пък то, че ще се спортува , е ясно. Спортът е най-доброто нещо за всички деца. Аз чакам каката да стане на 4 и я записвам да плува. Party
Лови, как съм се смяла на това клипче Joy Ама много ти благодаря!!!  bouquet
Айде, че стана много дълго!

# 265
Илианче бебо се казва Радостин роден е на 23 септември 2006 - 2,450кг и 47см,въпреки че беше определен за 16 октомври.Като повечето мами и аз нямам много време за писане щото ние не обичаме да стоим сами,за това го дебна когато спинка да влезна във форума и да прочета някоя и друга тема. Heart EyesПодарявам на всички мами днешния сънчев ден! Peace

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 17:08 от gabi773

# 266
Веси, това за варицелата е неприятно, но съм чувала, чче колкото по-рано я изкарат хлапетата, толкова по-добре.Така че, май е по-добре и двамат да се заразят и да я изкарат Hug Hug

# 267
Напълно подкрепям dbs за честитките Wink

За новата тема - Кръц, ОК съм да е продължение на тази.

За сополките - вечер преди баня с клечка за уши, напоена със зехтин, внимателно намазвам ноздрите чрез завъртане по посока на часовниковата стрелка /такива терминатори вадя.../, след баня и да е останало нещо пръскам Nisita.

За рахита - всички деца изкарват някаква форма на рахит. Важно е да се следи детето и да се хване на време. Имайте доверие в докторите!
В тази връзка искам да обърна внимание на Вево 06 - ние тук просто можем да изразим мнение, което в никакъв случай не е най-правилно, затова и получаваш различни позиций относно въпроса ти за ваксината. Правилно си се допитала до здравния подфорум  Peace /В стар кладенец не се плюе, тази народна мъдрост трябва да спазваме, защото утре нищо не се знае, може пак да заревем в тази посока за помощ./ Naughty

Щях да пиша още , но нещо не съм в настроение... може би по-късно Crossing Arms

# 268
  • София
Радвам се че ви развеселих, момичета.
Илиянка, друга част от лечението е редовно ходене на море и слънчеви бани sun sun Между другото казват, че при рахит и зъбките никнат по- късно. При нас поникнаха на годинка,
Патс, благодаря, за хубавите думи. Знам ги аз тези "гета", нали оттам идвам. Всичко ми беше под носа и магазини и транспорт и училище и градина.... Изгледа беше към Витоша и бях на един хвърлей от Западен парк. Организирахме си такива разходки и беше много весело. Ама пък гарсониера и вече стана тясно, а е грехота тук да стои празно, а там да се гънем. Ама няма всички благини на куп. Хууубави спооооомени! Grinning
Честити зъбки на зъбковчетата Hug. При нас няма изгледи, поне засега. Аз се радвам, че с това заспиване на гърдата незнам как ще ги опазя.
Добре дошла на Габи Hug.
В тази връзка искам да обърна внимание на Вево 06 - ние тук просто можем да изразим мнение, което в никакъв случай не е най-правилно, затова и получаваш различни позиций относно въпроса ти за ваксината. Правилно си се допитала до здравния подфорум  Peace
Омни напълно те подкрепям Peace
А за честитките гледах, че някъде из отчетни имаше гласуване ЗА или ПРОТИВ честитките.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 13:46 от Lovi

# 269

Зеле тая бирата ти си стои бре, ни са сърди, все ще си я изпиеш

касата ли стои Whistling

AIR- много са забавни не знам твоя племенник на колко е ама моя като вземе да я целува край няма  Mr. Green по въпроса за окото Кръц и ние сми същия цирк Мишо показва на Пламена къде и е окото и после неговото  Laughing върви обеснявай че е малко, ама се свиква 3-4 пъти обесняваш вече уж не го прави ама знаем ли кога ще му дойде музата  Crazy има и добри страни със систъра сме на терасата той идва въодушевен и нещо обеснява ние не му обръщаме внимание докато не напусна кухнята и ние беж вътре та се оказа че Пламена реве пък ние не я чуваме  Crazy та дава индикация човека  hahaha

Херич, а колко често обуваш чорапи , защото опредлено на мен ми писна  Embarassed

Веси за варицелата имат имунитет да до 6 Мишо имаше в градината, той не беше болен и моята доки каза така: Те имат имунитет до 6 месец уж,е но дори и да прихване ще я изкара много леко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт