Като мартенички бели и червени, са нашите ОКТОМВРИйчет засмени!

• 9 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Oska много хубаво го е казала, че децата ни учат.. и аз си мислех да захранвам поне при 5 навършени, но едва устискахме до 4м 10 дни .. Аз давах и сокчета на Хип по няколко лъжички заради запека,  и се повлиявахме много добре.
За сега опитваме нови вкусове с плодови, зеленчукови пюрета и разбира се стартовата оризова каша.
Тук в Рз има кухня за деца над 4м, дори предлагат и захранване. Аз лично много се притеснявах да не дават глутен и прясно мляко, но работели с някакво сухо мляко за деца в кутии от по 2 кг, ох май Нестле беше.
А за глутена ми казаха да не му давам гриса, то аз и киселите им не давам още.. Та с две думи мама има всеки ден десерт, а за бебчо прясно приготвено млечно-зеленчуково пюре..и това за 40 ст.
И аз като Таси опитах със Хип +  добавка АМ за да стане по-рядко, но резултата още е по стените в хола
Нашият режим е следния:
6-6:30 -кърма на корем
9:30-10- кърма
10:30 плодово пюре/сок 20 мл
13-13:30 кърма + колкото му се яде зел. пюре (30-70мл)
17 - кърма +  оризова каша колкото поеме (20-40мл)
20:30 - кърма + АМ
Според докито до сега трябвало да заменя обедното хранене, но и казах, че трудно мога да чакам до 17 за да го кърмя и минахме на вариант 2 частично заместени хранения с уговорката, че ще е така до 7-ми месец или докато имам достатъчно кърма
Хайде лека нощ

# 241
  • Откъм Варната
Коте в района има 3 детски кухни, като едната е някъде в Цветния, като си дойдеш ще я издирим каде точно е

# 242
  • София
Досега търсих частна кухня в Бояна, но няма. Най- близката е на 1/2 час път от нас и няма превоз до там. Когато е хубаво времето ОК, но ако не е?  И тази която я носят до вкъщи не обслужва нашия квартал Cry. Направо ме е яд че се заселихме тук smile3538.
Херка, така съм се смяла със Слави. Че кога го научи и казачок да играе?
Лека нощ на всички и утре здрави и бодри smile3524

# 243
Здравейте  Hug

Херка, сладур Славун, а през деня така прави ли с краката  Crazy

Кали ма гласувах, чакам си биричката  Whistling и съм сърдита, знаеш защо  Crossing Arms Mr. Green  bouquet

За захранването ние сме до никъде, т.е. сме само на АМ, но обесних на педито, че имаме колики и тя каза да изчакам Whistling

отивам да пия  beer2 шегувам се  morning това ще пия Hug

# 244
Kali, гласувах Mr. Green дано да е било за теб!!!

# 245
  • Стара Загора
Херка, сладур Славун, а през деня така прави ли с краката  Crazy
Познай  Mr. Green Още като се събуди и включва турбото...баща му каза, че щял да му вързва едно динамо на краката и да произвежда ток за цялата кооперация Mr. Green Сутрин се събуждам от турбото му Crazy Радвам се, че Слави ви е харесал...ама наистина е голям маймун Crazy
Lovi на Славун му е вродено...аз все по кръчмите висях Mr. Green там срещнах и баща му Mr. Green
За захранването - започнах на 5 месеца и 5 дена...за ега само опитваме от оризовата каша и имам купени пуюрета на Хип...пробвали сме само морков за сега. Не бързам...водя се по Слави...както съм правила и до сега.
Оска честита ви месечинка   bouquet

# 246
  • София
Добро утрооо.                
Вижте на какво се смях вчера.  http://www.vbox7.com/play:9612c058

# 247
Добро утро Hug

Лови, мерси за кафенцето.Сега си пиойвам

Херка, много е сладък Слави и много подвижен.Цеци въобще не прави така, хич не се движи. А Слави, колкото пъти го гледам, ама ти е одрал кожата.Няма нищо на Сержи, поне според моите виждания.Едно малко херино копие е. Mr. Green Heart Eyes

Вие много, много пишете.Аз въобще не мога да ви смогна.Сега като гледам, как сме я подкарали тази тема,май днес ще я изпишем, а то още не е дошла Баба Марта. Понеже аз заминавам за Плевен в петък, та си викам, искате ли да пусна същата тема, със същото заглавие, ама втора част. Пък после като мине баба Марта, ще направя друга за 8-ми март направо. Вие кажете Hug

За захранването Оска е права, бебоците ще си покажат. Ние засега сме изяли една трета бурканче на Хип, пюре от круша, че да акаме. Така и така съм почнала, а той е почти на 5 месеца, продължавам с крушата, ще дам след няколко дена круша и ябълка и после започвам зеленчуковите. Мислех да дам първо зеленчукови, защото нали всички казват, че ако опита първо плодови, после няма да яде зеленч. Но аз не се съмнявам в апетита на Цеци така че започнах първо с плодовите. Mr. Green

Хайде чао засега, лек ден и целувки на всички бебешорковци  love001

# 248
Кръц, аз съм съгласна Simple Smile

# 249
  • София
Кръц, ОК. Така може би темичката ще изчака баба Марта. Може би Joy

# 250
Кръц, аз съм съгласна Simple Smile
  И аз  Peace

# 251
Lovi - е това е направо върха http://www.vbox7.com/play:b47062fc - 4 в 1.

Кръц: 1. Ок ще се обадя другия път
           2. За темата : ЗА!

Хера - бебе Слави е голяма моторетка. Страхотен е!

Момичета: Добре, че сте вие да знам как ще захранвам, че бях доста наплашена от пюретата.

# 252
  • Откъм Варната
Хера аз като мама заспала, чак сега видях видеото на Слави, браво на младежа все така да заяква, че на лято го вземам у Варна  да ни вози на водно колело

Зеле тая бирата ти си стои бре, ни са сърди, все ще си я изпиеш

Кръц както решиш за темата взе ще е добре

# 253
Кръци, не се тревожи те и без това са свикнали със сладкия вкус от кърмата и АМ, а Био пюретата на Хип примерно от сливи е доста по-кисело от Ранни моркови..Успех !!!
Вчера купих шапка на Мишо и се чудих къде съм я виждала в кой друг магазин, а то било на главата на Цеци..  Joy

# 254
Здавейте и от нас, темичката е супер Peace благодарим за многото полезна информация.  bouquet за теб кръц.
А това сме ние:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84655

Общи условия

Активация на акаунт